- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Valla onu bende gördümmigrostan 12Li kagit havluyu 24 liraya aldım. Selpak bambu.
Ilgilenirsiniz belki.
Tabiki 1€ olmuş 7,5Bayramda ellerindeki eurolarla, dolarla mağazalarımızı yağmalayan gurbetçiler gördüm ben de. Bir tanesinin elinde abartmıyorum, ağzına kadar kozmetikle dolu bir çuval vardı. Kasiyer kadına eurolarını sallyordu. Ben dumur.
Ben de ihtiyacım olan zaruri bir kaç bir şeyi etrafıma bakmadan alıp çıktım. Şimdi gurbetçilerin oylarına hak veriyorum açıkcası.
Ben de alırken ince yapraklı falan sandım ama gerçekten kaliteli 3 katlı sanırım , yumuşak falan.Valla onu bende gördüm
Bu kadar fiyat farkı hele ki aynı firmanın ürününde
Şaşırtıcı geldi bana
Maalesefkimileri intihar ediyor kimileri de göz göre göre dolar zengini oluyor. Tahammül edilecek gibi değil.
migrostan 12Li kagit havluyu 24 liraya aldım. Selpak bambu.
Ilgilenirsiniz belki.
Benim dediğim kagit havlu yalnız.Name in ekledigi daha ucuza geliyor yalnız 32 li. 12 li iki paket alsa 48 TL.
Evet bugün okulda bunun konusu da oldu.Ben ilkokulda branş öğretmeniyim.Sınıf öğretmeni arkadaşlar,’kağıt fiyatları çok arttı ,artık fotokopi nasıl çekeriz,kaynak kitap kullanmayı da MEB yasaklıyor,ne yapacağız?’diye konuştular.Kitaplar.kırtasiye ürünleri hepsi zamlanır.Hep tuvalet kağıdı tuvalet kağıdı ama olmuyor, biraz çeşitlendirelim şurayı ama, hadi herkes favori zammını yazsın. Benimki bu:
Kırtasiye ürünlerine kesin olarak %50 zam
Malzemelerin %70i ithal: Yüzde üçyüze varan zam
"Piyasadaki Çin mallarından uzak durun, varatandaşlar standartlara uygun Türk malı markaları tercih etmelidirler"
Tercih edeceğinizde karşılaşacağınız zam neredeyse %100
Standart çanta 35 liraydı, 60 lira oldu.
Kağıt fiyatlarının artması sebebiyle, defterlere, kitaplara zam geldi.
Benim favoriler bunlar ^_^
Tabiki 1€ olmuş 7,5sağolsunlar ordan çok güzel oy veriyorlar
Onlara da destek veriliyor mu?Ben de başka bir pencereden yorum yapayım, tüp bebek anne adayı olarak... devletten raporu almak inanılmaz zor özelde ise 1500 euro merkez alıyor, genetik tarama ise embriyo başı 295 dolar. Yani haziranda merkeze 7800 vermiştim şuan başlayan arkadaslar 11000 veriyor! Genetik taramaya 7700 vermiştim şuan 12000! Bizim yerimize de üresin suriyeliler cünkü devlete rapor icin gittiğimde sırada hep onlar vardı orada bile....
Düştü ya görmedin mi 3.76 halkın bankasında ben halk değilsem demek ben göremedimSeçimden sonra düşüyodu ya, düşmemiş mi? Alla alla. :/ Tüh. Neyse zaten dolarlan öroynan ne işimiz olur, hep tele ki bizim işimiz.
Onlar ücretsiz yaptırıyor devlette tüp bebeği bizim gibi sürünmüyorlar rapor icinOnlara da destek veriliyor mu?
Evet bugün okulda bunun konusu da oldu.Ben ilkokulda branş öğretmeniyim.Sınıf öğretmeni arkadaşlar,’kağıt fiyatları çok arttı ,artık fotokopi nasıl çekeriz,kaynak kitap kullanmayı da MEB yasaklıyor,ne yapacağız?’diye konuştular.Kitaplar.kırtasiye ürünleri hepsi zamlanır.
Sen bu devletin memuru olmuyor muydun
Kağıt fabrikasını kapatmak mükemmel adımdıKağıdın gramajını en son nereye kadar düşürebilecekler ben onu bekliyorum artık merakla.
Kartonlar kağıt olmuş, mukavvalar karton. Bakalım kağıt diye ne verecekler elimize. :)
Bence devlet memuru olmaman daha iyi, esim de ben de memuruz ve biliyorum ki asla ikna edemem yurt dısına sırf memuruz diyeOlacağım kesin değil ki. :/ Burada özel sektöre devam etmektense yurt dışında şansımı denerim en azından.
Düştü ya görmedin mi 3.76 halkın bankasında ben halk değilsem demek ben göremedim
Hep 50 liralik aliyok bizSeçimden sonra düşüyodu ya, düşmemiş mi? Alla alla. :/ Tüh. Neyse zaten dolarlan öroynan ne işimiz olur, hep tele ki bizim işimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?