Siz nasıl hissediyorsunuz?

Tabiki 1€ olmuş 7,5 sağolsunlar ordan çok güzel oy veriyorlar

Hep tuvalet kağıdı tuvalet kağıdı ama olmuyor, biraz çeşitlendirelim şurayı ama, hadi herkes favori zammını yazsın. Benimki bu:

Kırtasiye ürünlerine kesin olarak %50 zam
Malzemelerin %70i ithal: Yüzde üçyüze varan zam
"Piyasadaki Çin mallarından uzak durun, varatandaşlar standartlara uygun Türk malı markaları tercih etmelidirler"
Tercih edeceğinizde karşılaşacağınız zam neredeyse %100
Standart çanta 35 liraydı, 60 lira oldu.
Kağıt fiyatlarının artması sebebiyle, defterlere, kitaplara zam geldi.

Benim favoriler bunlar, böyle ortaya karışık rakamlarla açıklamışlar, seç beğen al. ^_^

Ben de başka bir pencereden yorum yapayım, tüp bebek anne adayı olarak... devletten raporu almak inanılmaz zor özelde ise 1500 euro merkez alıyor, genetik tarama ise embriyo başı 295 dolar. Yani haziranda merkeze 7800 vermiştim şuan başlayan arkadaslar 11000 veriyor! Genetik taramaya 7700 vermiştim şuan 12000! Bizim yerimize de üresin suriyeliler cünkü devlete rapor icin gittiğimde sırada hep onlar vardı orada bile....

Evet bugün okulda bunun konusu da oldu.Ben ilkokulda branş öğretmeniyim.Sınıf öğretmeni arkadaşlar,’kağıt fiyatları çok arttı ,artık fotokopi nasıl çekeriz,kaynak kitap kullanmayı da MEB yasaklıyor,ne yapacağız?’diye konuştular.Kitaplar.kırtasiye ürünleri hepsi zamlanır.

Onlara da destek veriliyor mu?

Kağıdın gramajını en son nereye kadar düşürebilecekler ben onu bekliyorum artık merakla.
Kartonlar kağıt olmuş, mukavvalar karton. Bakalım kağıt diye ne verecekler elimize. :)

Kağıdın gramajını en son nereye kadar düşürebilecekler ben onu bekliyorum artık merakla.
Kartonlar kağıt olmuş, mukavvalar karton. Bakalım kağıt diye ne verecekler elimize. :)
Kağıt fabrikasını kapatmak mükemmel adımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…