Siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnceden siyaset seziyorum zaten. Sezmemek saçma olur. Biraz da muhafazakar gördüler mi bildiler mi hemen yüklenirler
Sanki farklı birşey demişim gibi kaç yerden kelime oyunu yapılıyor.
Valla dicek bişey yok. Yorumumu yaptım. Çoğu fikre de katılıyorum.
Ne diyelim umarım müreffeh seviyelere geliriz, bugunler geçer. Dünyada gördüğümüzden geri kalmayız. Bolluk bereket dilerim ülkeme ülkem insanlarına, dünyaya...
İyi geceler dilerim

Kelime oyunu niye yapayım. Kelime oyunu yapacak olsam böyle basit bir şekilde yapmam zaten isim gereği. Sadece merak etmiştim. Duyumlarınızla mı konuşuyorsunuz yoksa okuduklarinizla mı diye. Çünkü çoğu kişi sadece duyduğunu söylüyor sizinkini merak etmiştim sadece. Iyi kötü orta olduğu kadar bana yetecek kadar vs cevap verseniz konu uzamazdi zaten. Tutup soru soracak değilim ya zaten elimizin altı arama motoru hepimiz bakıp cevaplayabiliriz. Yani tamamen art niyet aradınız. Haa çok da iyimser duygularla sormadım ama art niyet besleyerek de sormadım.

Bir arkadaş da tarih bilgimi sorguluyordu. Siz de matematikten girdiniz ha.
Matematik sevmem.
Bugünlük bu kadar ders yeter bence.
Sizinle farklı fikirlerde olsak konuyu uzatabilirdim. İyi geceler dilerim
Yok estf, diğer tarih vs bilmeden çok yalın olarak ‘düz mantık’ şeklinde matematik terimi kullanmışım.
Farkında iseniz hiçbir terminolojik ibare ya da salt bilgi içeren yorumum yoktur bu ve bunun gibi konularda.
Çünkü yaşamak hepimizin hakkıdır en eğitimlisinden, alfabeyi bilmeyen insana, her çeşit canlıya kadar sağlanan asgari şartlar düzeyi, insanlık namına ‘yaşam esaslı’ olmalıdır.

Matematiği ben de sevmem bu arada, 4 işlem yeter

Yaşıyoruz işte bi sekılde bende İstanbul'dayım sıkıldım ınsanlarının yobazlıgından ama işimiz,evimiz yaşantımız burada maalesef. Kendı aile tarafımdan kimsem yok. Canım sıkıldığında bı arayıp sana geliyorum diyeceğim. Bazen bende bu yalnızlığa çok isyan edıyorum ama elden bişey gelmıyo.

Ali Rıza beycimci derken?benzetmelerinizi kendinize saklayın lütfen !

Hadi canım ben avrupa da dogdum. Bir süre tr de yasadım tr tek basına kaldıgım icin dönmek zorunda kaldım sen Kime anlatıyorsun avrupayı!!!
Benim teyzem Almanya da ... Eşiyle birlikte asgari ücretle çalışıyor ve bir evlatları var. Kirada oturuyor 12 yıldır tek birikimleri bir araba oldu ve Türkiye de de babadan kalma bir evin içini yenileme yapabildiler.
Her yıl Avrupa' nn daha da kotulestiginden dem vuruyorlar. Geçen olaylar çıkmış vergi adaletsizliginden.... Eniştem Avrupa bu nüfusa sahip olsa birbirini parçalar der hep...

Sevgili Khomyuk neden anlamak istemiyorsunuz? Neyden bahsediyorsunuz neden bu kadar uzatıyorsunuz?
Eskiden de yokluk vardı dedik suç mu işledik yahu bu nedir arkadaş???
Şimdi dünya farklı bir yerde, her türlü şey var her türlü imkan her türlü lüks var, bolluk var ama alım gücü yok. Dedik mi? Dedik. Ben de dedim. Yani neyin cımbızlaması bu rica ediyorum.
Hanımefendinin konusunda bu kadar ön plana çıkmak beni rahatsız eder.

siirt fıstığını çok severim bu hafta markette gördüm kilosu 129 tl idi kabuğunu çıkarınca yarım kilo etmez.alsam mı dedim sonra boşver yeme x dedim kendime ve tün anneler gibi çocuğun sevdiği ürünleri alıp çıktım marketten

Evet düzenleri var orda ondan gelemiyolar di mi yoksa türkiye gibisi yok bi de sana yeğenim diyo

Şu paragraf

Benimde canim haftalardır fıstıklı baklava istiyo ah ahh

Dolarla maaş almıyorum nasılsa niye kendimi teselli ediyorum.
Keşke futbolcular veya yurtdışından gelen turistler gibi dolar, euro ile maaş alıp tl harcasak . İşte o zaman çok güzel yaşanacak bir ülke olur burası.

Geçende avmde kasa sırasında Ruslar vardı önümüzde. Kürkler montlar neler neler aldılar. Onların ürünlerini tek tek geçmelerini beklerken ben yoruldum. 1300 küsür tl harcadılar. 150 euro civarı verip para üstü aldılar . Yurt dışında o ürünleri 150 euroya alamaz, en az 300 euro eder. Sonra “Türkiye’de giyim çok ucuz yeaa” diye gezerler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…