Görüldü yapıyor mu? Bu önemliHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Gece kartını çıkart yat sabah geri tak avm de gez akşam yıne eve gel otur bir arkadaşını veya kuzenıni ara konuş ben bazen eşime sinir olunca böyle yaparım onu aramiyayım diyeHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Salak gibi sürekli aklımdaTelefonu bir yere bırak ve onu unut
Deniyim bunu BiGece kartını çıkart yat sabah geri tak avm de gez akşam yıne eve gel otur bir arkadaşını veya kuzenıni ara konuş ben bazen eşime sinir olunca böyle yaparım onu aramiyayım diye
Olur cnm tavsiyemDeniyim bunu Bi
Ay ben akrep burcunun yüz karasıyımKoc burcu musun
Bilmiyorum mavi tikim kapalıGörüldü yapıyor mu? Bu önemli
Hımm... ben görüldü yediğimde yaşadığım moral bozukluğunu düşünerek yazmıyorum. Eğer hatalıysam özrümü diliyorum, görüldü atarsa bekliyorum o yazana kadar. Çok işe yarıyorBilmiyorum mavi tikim kapalı
Ahahahhaha kiz bende akrep burcuyumm birak kin tut ya biz kin tutariz neler yapiyosun boyleAy ben akrep burcunun yüz karasıyım
Ya valla normalde çok kinci biriyim bana yapılan bir hatanın üstümde 58 yıl geçse onu unutmam ama buna bir tuhafım akrepler beni affedinAhahahhaha kiz bende akrep burcuyumm birak kin tut ya biz kin tutariz neler yapiyosun boyle
Ayyyy estafurullah sey yap duvar kagidina ‘o yazmadan durabiliyor sende YAZMA’ yaz bence etkili bi yontem bilincaltina da islerYa valla normalde çok kinci biriyim bana yapılan bir hatanın üstümde 58 yıl geçse onu unutmam ama buna bir tuhafım akrepler beni affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?