- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
Bende öleydim zamanında ama inanın zamanla karşıdaki şımarıyor ex ilişkimde hiç düşünmedim uzatmadım haklıda olsam yeterki iyi mutlu olayım ama olmadıValla hiç kendimi üzemem canım isterse ararım ölümlü dünya ettiğim kavgayı bile sonra unutuyorum niye aramayıp kendime eziyet edeyim
38 kere okuyup ağlıyım aptal seninle böyle olabilirdik aptal diyimNişanlı iken dayanamaz yazardım. Evlenince nasıl olsa aynı evde yaşayacaz odada görecem mutfakta görecem dayanırım falan diyordum.evlendik En fazla Bi tuvalete girip çıkana kadar dayanıyorum en fazla. Hemen gidip yüzümü gömüyorum boynuna. Eşşek te hiç reddetmiyor kırsam dahi hemen bastırıyor göğsüne. Biz küs kalamıyoruz yav
Ben de şimdilik sıkıntı yok o sırf özlüyor diye küsmez bile ben küserim ama kusduramam fazlaBende öleydim zamanında ama inanın zamanla karşıdaki şımarıyor ex ilişkimde hiç düşünmedim uzatmadım haklıda olsam yeterki iyi mutlu olayım ama olmadı
Kıyamam ya38 kere okuyup ağlıyım aptal seninle böyle olabilirdik aptal diyim
Ben aşığım ama kalbimi çok kırdı artık olamayız gibiKıyamam yaolursunuz niye olmayasınız. Ben eşime evlendikten sonra aşık oldum. Mantık olarak evet demiştim
Bi de firdevs yoreoglu gibi bi divayi avatar yapmissin pesssss38 kere okuyup ağlıyım aptal seninle böyle olabilirdik aptal diyim
Hakkınızdan hayırlısıBen aşığım ama kalbimi çok kırdı artık olamayız gibi
Ya sende hep açığımı bulma kız. Ben eskiden böyle değildim. Bişey oldu nihale döndümBi de firdevs yoreoglu gibi bi divayi avatar yapmissin pesssss
Sevgilin Behlül gibiyse sende haklısınYa sende hep açığımı bulma kız. Ben eskiden böyle değildim. Bişey oldu nihale döndüm
Tip olarak mı valla daha çok Arap Şükrü karakter olarak da Arap Şükrü fark etmez seğdöeşdSevgilin Behlül gibiyse sende haklısın
Valla önümüzdeki 20 25 gün yazmamam gerek iyice yalnız kalsın da sürünsünBen çok sinirlendiğimde uyku ilacımı alıp yatıyorum.
Telefonu da kapatıyorum, kalktığımda da kavga soğumuş oluyor.
O kadar değil bizimki..Valla önümüzdeki 20 25 gün yazmamam gerek iyice yalnız kalsın da sürünsün
Aynen ben hep saydıran tarafım destanlarca saydırmak geliyor içimdenBen de akrep burcuyum ve inanılmaz saydiriyordum taaaki buzamana dek. Şimdi notlarıma yazıyorumçok dolarsam bide kafanı sabit oyun filan oyna nebilim inat et biraz bekleme bisey de bırak bosver beklersen de telefonuna bakarsın şimdi
Sudan bir sebep ama o aşırı patladı bana haksızlık yaptıO kadar değil bizimki..
Konu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?