- 18 Ağustos 2009
- 5.396
- 4.366
- 698
Yapma bence bak en son ben yazdım bi işe yaramadı bıraktım özlicek mi bakalım diye üzmüyorum kendimi de artık. E yazdin sende okadar daha ne dicen ki öyle düşünAynen ben hep saydıran tarafım destanlarca saydırmak geliyor içimden
Haklısınız ama ben her zaman yazan ha da 3 5 gün dayanan biriydim en fazla bu sefer böyle okkalı bir yalnızlığa ihtiyacı var ki aklı başına gelsinYapma bence bak en son ben yazdım bi işe yaramadı bıraktım özlicek mi bakalım diye üzmüyorum kendimi de artık. E yazdin sende okadar daha ne dicen ki öyle düşün
Ah ah benim hem burcum hem yükselenim akrepCok pis yazmam var ya..
Esimi sevgiliyken 1 bucuk sene birakmis insanim. Yalvarirdi, arardi inatla acmazdim bi de. Simdi biraz daha yumusamis olsam bile hala kusunce genellikle o geliyor yanima.
Hic iyi bir davranis degil.. Boyle davranmak karsidaki insani yorar bunun farkindayim. Ama yapisal birsey bu.. Elimde degil. Ozellikle de hakliysam tum kapilarim kilitleniyor sanki karsimdaki insana.. Aramayi gectim, o arayinca bile acasim gelmiyor.
Burcum terazi, yukselenim akrep
Kız benimdeeAh ah benim hem burcum hem yükselenim akrep
Bir teraziye asla yakismayacak hareketler ama akrebi sonuna kadar yasiyosunuz tebriklerCok pis yazmam var ya..
Esimi sevgiliyken 1 bucuk sene birakmis insanim. Yalvarirdi, arardi inatla acmazdim bi de. Simdi biraz daha yumusamis olsam bile hala kusunce genellikle o geliyor yanima.
Hic iyi bir davranis degil.. Boyle davranmak karsidaki insani yorar bunun farkindayim. Ama yapisal birsey bu.. Elimde degil. Ozellikle de hakliysam tum kapilarim kilitleniyor sanki karsimdaki insana.. Aramayi gectim, o arayinca bile acasim gelmiyor.
Burcum terazi, yukselenim akrep
Napsak kız senle Firdevs Hanım sahneleri mi izlesekKız benimdee
Sana inanamiyorum duble akrep ve yazmayi dusunuyorAh ah benim hem burcum hem yükselenim akrep
Kız bana mesaj atsana ben sana atamadımSana inanamiyorum duble akrep ve yazmayi dusunuyor
Kagıt al oraya yaz duvara yaz ama ona yazma haklıysan hiç yazmaHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Dur canim atayim simdiKız bana mesaj atsana ben sana atamadım
Yarı haklıyım aslındaKagıt al oraya yaz duvara yaz ama ona yazma haklıysan hiç yazma
Birincisi normalde çok özlerim asla kıyamam kin tutamam akrebe akrep olmama rağmen. Ama şuan kötü anları düşünüyorum hep . Yani yazmak icin bi sebep yok .isteyen insan aklını başına alıp gelir kaybedeceginden korkması gerek onun içinde zaman gerek . Yalniz kalsın da bi elbet yazar yani yazmazsa yuhhhNapsak kız senle Firdevs Hanım sahneleri mi izlesek
Yazma sen ole yapınca biyerlrri kalkıoYarı haklıyım aslında
İçimdeki saydırma isteği geçti. Nemruda döndüm şuanBirincisi normalde çok özlerim asla kıyamam kin tutamam akrebe akrep olmama rağmen. Ama şuan kötü anları düşünüyorum hep . Yani yazmak icin bi sebep yok .isteyen insan aklını başına alıp gelir kaybedeceginden korkması gerek onun içinde zaman gerek . Yalniz kalsın da bi elbet yazar yani yazmazsa yuhhh
Eskiden 1 gün küs kalmazdık biz. Sonra baktım son 2 3 aydır hep ben yazmisim tartışınca. Demekki alıştı. Eski dengeye çevirmiş olurum dedm yazmıcam. Desinler bu kızlar napiyo bırak merak etsin haklı davamizdan vazgecmeyecegizzİçimdeki saydırma isteği geçti. Nemruda döndüm şuan
Çünkü çok değer veriyorsun. Daha kötüsu deHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Merak eder mi ki kız bunlarEskiden 1 gün küs kalmazdık biz. Sonra baktım son 2 3 aydır hep ben yazmisim tartışınca. Demekki alıştı. Eski dengeye çevirmiş olurum dedm yazmıcam. Desinler bu kızlar napiyo bırak merak etsin haklı davamizdan vazgecmeyecegizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?