Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok pis yazmam var ya..

Esimi sevgiliyken 1 bucuk sene birakmis insanim. Yalvarirdi, arardi inatla acmazdim bi de. Simdi biraz daha yumusamis olsam bile hala kusunce genellikle o geliyor yanima.

Hic iyi bir davranis degil.. Boyle davranmak karsidaki insani yorar bunun farkindayim. Ama yapisal birsey bu.. Elimde degil. Ozellikle de hakliysam tum kapilarim kilitleniyor sanki karsimdaki insana.. Aramayi gectim, o arayinca bile acasim gelmiyor.

Burcum terazi, yukselenim akrep

Yapma bence bak en son ben yazdım bi işe yaramadı bıraktım özlicek mi bakalım diye üzmüyorum kendimi de artık. E yazdin sende okadar daha ne dicen ki öyle düşün
Haklısınız ama ben her zaman yazan ha da 3 5 gün dayanan biriydim en fazla bu sefer böyle okkalı bir yalnızlığa ihtiyacı var ki aklı başına gelsin

Ah ah benim hem burcum hem yükselenim akrep

Bir teraziye asla yakismayacak hareketler ama akrebi sonuna kadar yasiyosunuz tebrikler

Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Kagıt al oraya yaz duvara yaz ama ona yazma haklıysan hiç yazma

Napsak kız senle Firdevs Hanım sahneleri mi izlesek
Birincisi normalde çok özlerim asla kıyamam kin tutamam akrebe akrep olmama rağmen. Ama şuan kötü anları düşünüyorum hep . Yani yazmak icin bi sebep yok .isteyen insan aklını başına alıp gelir kaybedeceginden korkması gerek onun içinde zaman gerek . Yalniz kalsın da bi elbet yazar yani yazmazsa yuhhh

İçimdeki saydırma isteği geçti. Nemruda döndüm şuan

İçimdeki saydırma isteği geçti. Nemruda döndüm şuan
Eskiden 1 gün küs kalmazdık biz. Sonra baktım son 2 3 aydır hep ben yazmisim tartışınca. Demekki alıştı. Eski dengeye çevirmiş olurum dedm yazmıcam. Desinler bu kızlar napiyo bırak merak etsin haklı davamizdan vazgecmeyecegizz

bir yerlere (kağıt vs) yazmak benim için en iyi çözüm. en azından o an duygu yoğunluğunu azaltıyor. soğukkanlı kalmaya yardımcı oluyor. sonra yazdıklarımı okuyunca o anki duygu yoğunluğundan, bazı düşüncelerimin yanlış olduğunu farketme imkanım oluyor. 20 sayfa da olsa tüm içinizdekileri kusun. sonra da her zamanki işinize gücünüze bakın. işe yarıyor, deneyin.

Merak eder mi ki kız bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…