- 25 Aralık 2017
- 279
- 292
- 18
- Konu Sahibi Sucuku pasta
-
Tabikide öyle Ama mesafede olmaz değil mi. Biz Öyleyiz aynı şehirde yaşayıp aramamak görüşmemek çok fazla insanı üzüyor hiç bir sorun olmamasına rağmenŞükür idare ediyoruz birbirimizi...
Kardeş arkadaş değildir,arkadaş da kardeş değildir.
Bunun bilincinde olunca ilişkiler daha kolaylaşıyor.
Başınız sağolsun. Rabbim sabır versinKeske yaşasaydi da gorusmeseydik....
5 kardeşiz, Ablamla aramda 20 yaş fark var bilemiyorum belkide hiç aynı evde yaşamadik o yüzden hep bir resmiyet hep bir mesafe var aramızda keza abilerime öyle büyük abim başka şehirde bayramdan bayRama görüşüyoruz 15 yıllık evli evine 3 yada 4 kere gittim yani ne biliyim en yakın arkadaşım ablasıyla hergün telefonda görüşüyor herseyini paylaşıyor onunla abisi desen her durumda yanında oluyorbenim kız kardeşim benden 4 yaş küçük, ama maalesef pek iyi anlaşamıyoruz çünkü tam bir ergenbuna rağmen en küçük (10 yaşında) ki kardeşimle daha iyi anlaşırım can ciğeriz :) Diğeri de ergenliğini atlatınca iyi olacağımızı düşünüyorum şimdi kendi dünyasında takılıyor. Yaşlar kaçtı bu arada kardeşlerinizin ve sizin?
Ablam var ama sadece biyolojik :)İyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum
Nasıl yani daha açık olabilirmiş merak ediyorum daAblam var ama sadece biyolojik :)
Yoo gayet de mesafe olur.Tabikide öyle Ama mesafede olmaz değil mi. Biz Öyleyiz aynı şehirde yaşayıp aramamak görüşmemek çok fazla insanı üzüyor hiç bir sorun olmamasına rağmen
Rabbim daim etsin ne güzelCanımdan ötedir kardeşim. Ben de onun için öyleyim. En yakın arkadaşımdır hep birlikte takılırız.
Zaten birlikte çalışıyoruz hergün birlikteyiz ama tatillerde de muhakkak telefonlaşırız.
Bu kadarı bike güzel6 kız kardeşiz yaşlarımız çok yakın. Arkadaş gibiyiz ama bazımız çalışıyor, bazımız evde çocukla, biri okuyor. O yüzden malesef hayat telaşından her gün görüşemeyiz. Telefonla aramak için bile fırsat olmuyor. Görüşmek için bahane yaratırız ama çok sık olamıyor.
Her gün araşmayız. Çok da takılmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?