- 25 Aralık 2017
- 279
- 292
- 18
- Konu Sahibi Sucuku pasta
-
Yok karsilastirmiyorum kesinlikle. Ama gördükçe üzülüyorum bizde böyle olabilirdik diyorum.Anne babanin
kardesin
arkadasin
Evladım
Esin.....
Hepsinin yeri darklidir. Kimseyi kimsenin yerine koymamak gerek
Sizin kardesiniz soyleymis benimki neden boyle diye de karsilastirmamakta gerek,
Cunku herkesin kisiligi farkli
Kesinlikle etkisi oluyor. Ben ve kardeşim tekne kazintisiyiz çok fark var abilerimle ablamla yasımız. Eskiden anneme tanımayanlar torununmu diyorlardi onada sinir oluyordumAmin tesekkur ederim. Yas farkinin az olmasi galiba bunda etkili oldu
Elhâmdülillâh bizde kötü dar zor zamanlarda birbirimize destek oluruz. Ama dediğim gibi ben isterdim yakınız her zaman gelme gitme olsun buda biraz üzüyor insanı uzak olsak o bahaneyle avunup teselli olabilirdim. Ben daha çok arkadaşlarimla konuşup görüşmek istiyorumKardeşlik arkadaşlık değildir diyenLaale ’ye katılıyorum. Gerçi benim bir abim var, üstelik benden yaşça büyük. Büyürken pek ortak noktamız olmadı doğal olarak. O lise çağında kız peşinde koşarken ben bebeklerimle oynuyordum Hiçbir zaman arkadaş olamadık çünkü ilgi alanlarımız farklıydı. Bu durum farklı karakterlerdeki kız kardeşler için de geçerlidir eminim, yaşları yakın olsa bile.
Ama zor günlerde kardeşlik bağının hakkını veririz. İyi günlerimizde pek iletişimimiz yoktur. Kardeş demek yalnız olmadığını bilmek demek bence. İhtiyaç duyulunca dayanışma kurmak demek. Bunun haricinde her gün buluşup, çay içerken dertleşmesek de olur. O dediğimi arkadaşlarımla yapsam bana yeter.
Malesef bizde 5 kardeşiz yani bir abim vefat etti 6 kardeştik. O kadar çok isterdim ki Ablamla arkadaş gibi olabilmeyi sizin gibi herseyi paylaşıp konusurKen zevk almayı ama ne aramak nede gitmek içimden geliyor. Keşke farklı şehirlerde olsaydık diyorum çünkü yakın olunca bu çok can yakıcı oluyor. Hiç bir ortak noktamız yok, Farklı şehirdeki abimi bambaşka boyut ne bileyim bir en küçük erkek kardeşim var onunla çok fazla konusamasamda yeri bende çok farklıKardeşten kardeşe değişir. 2 kız kardeşim var biri 25,diğeri 19 yaşında. 19 yaşında ki kız kardeşim inanılmaz olgun herşeyi paylaşıyorum,sürekli keyif alıyorum konuşmaktan. Diğer kardeşim ise anlatılmaz yaşanır diyorum :)
Son 2 aydır tek kelime etmedim etmeye de niyetim yok hatta 2 veya 3 kez konu açmışlığım var kardeşimle ilgili.
Yani her kardeş bir olmuyor malesef,eğer anlaşamıyorsanız da zorlamana gerek yok kes iletişimi.
Demekki kardeşlikte de arkadaş gibi olmanın kızı erkeği olmuyormuşBenden 5 yas kucuk erkek kardesimle yeri gelir herseyi akliniza gelebilecek herseyi konusabiliriz:) agda yapmaktan cinsellige kdr :) cok ayrintili olmasada:) ama kiz kardesimle konusamam.. bu benden degilde ondan kaynaklaniyor..ben rahatimdir konusmaktan zarar gelmez diye dusunurum
malesef eşlerde çok etkili benimde abimin esi tam bir fesat kıskanç abimin parasıyla bizi ezme peşinde nefret ediyorum ondan. 15 yılık evlidir evine 3 3 4 kez gitmisizdirAbimle arkadaş gibiyiz aramızda 16 yaş olmasına rağmen.
Dertlerimi paylaşırım, aktivitelere beraber gideriz, beraber gezeriz eğleniriz.
Bunda ruh olarak benden daha genç kalmasının etkisi var tabii.
Ablamla ayda yılda bir görüşürüz, ki onunla yaş farkımız daha bile az görüştüğümüzde samimiyiz ama ne zaman bulunduğu şehre dönse ilişkimiz yine mesafeli bir hal alıyor.
Bunda da kocasıyla kanlı bıçaklı olmamın etkisi var sanırım:)
Kesinlikle ole.. kiz kardesime cekinirim soramam bazi seyleri alinir kuser ve iste kapatir konuyu.. erkek kardesimle acik secik konusuruz sinsilik yoktur aramizda hic...birsey olsa abim gibi akil danisirim ona, cogu seyde maddi nanevi arkamda oldugunu bilirim.. ayni sekil bende ole..Allahim onun tirnagina zarar getrmesinDemekki kardeşlikte de arkadaş gibi olmanın kızı erkeği olmuyormuş
Eşlerin payı gerçekten büyük.malesef eşlerde çok etkili benimde abimin esi tam bir fesat kıskanç abimin parasıyla bizi ezme peşinde nefret ediyorum ondan. 15 yılık evlidir evine 3 3 4 kez gitmisizdir
Amin. Rabbim herkese hayırlı kardeşler versinKesinlikle ole.. kiz kardesime cekinirim soramam bazi seyleri alinir kuser ve iste kapatir konuyu.. erkek kardesimle acik secik konusuruz sinsilik yoktur aramizda hic...birsey olsa abim gibi akil danisirim ona, cogu seyde maddi nanevi arkamda oldugunu bilirim.. ayni sekil bende ole..Allahim onun tirnagina zarar getrmesin
Ne acı beraber büyüdüğün yaşadığın kan bağın olduğun insanı gelsin elin oğlu kızı parçalasin..Eşlerin payı gerçekten büyük.
Ablamın kocası ben evlenirken düğünümüze bile gelmedi.
Kendi çağırmazsa gelmem diye tutturdu. Ben de inat ettim aramadım. Annemler duygusal baskısıyla eşim nezaket gösterdi çağırdı, onu bile tersledi kapattı. Bunu yapan ablamı kimbilir nasıl dolduruyordur.
Farklı sehirlerdemisiniz peki ?1 senedir görüşmüyoruz. Arkadaşları daha önemli çünkü
Aynı şehirdeyiz. Yalnız büyüdüğümüz için ablası olarak değil de anne gibi gördü hep. Abla kardeş ilişkisi hiç yaşayamadık. Hiç yanımda olmadı zaten. Düğün sürecinde vs.Farklı sehirlerdemisiniz peki ?
Bizde öyleyiz de ablamla aramda çok yaş farkı var. O yüzden hiç abla kardeş olamadık. Peki üzüyor mu çok fazla bu durum siziAynı şehirdeyiz. Yalnız büyüdüğümüz için ablası olarak değil de anne gibi gördü hep. Abla kardeş ilişkisi hiç yaşayamadık. Hiç yanımda olmadı zaten. Düğün sürecinde vs.
Evet çok üzüldüm ağladım konuştum çaba gösterdim. Ama olmadığını artık kabullendim. İçim parçalanıyor ama yapacak bişey yok. Kaç kere hata yaptı görmezden gelmiştim. Annemde hep çocuk o dedi. Kardeşimin Gamsız yapısı var.Bizde öyleyiz de ablamla aramda çok yaş farkı var. O yüzden hiç abla kardeş olamadık. Peki üzüyor mu çok fazla bu durum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?