Siz Nasılsınız?

Şehir dışında ki abim gibi kendi hayatında bayramdan bayrama gayet resmi çerçevede görüşüyoruz demekki benimle aynı durumu yaşayan insanlarda var
Yani sarılması bile resmi o kadar soğuk ki gerek yok öyle sarılacağına sarılmasada olur

İçten olmadıktan sonra malesef ki, Bir Anlamı kalmıyor ki zaten samimiyetin yitirildiği devirdeyiz.
Herkesin kendi seçimi yapacak birşey yok... Onun anneside var şimdi kız kardeşide erkek kardeşide annem dua ederken onlara ettiğini bizi geçtiğini duymuş şok olmuştum. Annemin sofrasında hemde hem ekmeğini ye hemde bir duayı çok gör beni abimi geçtim anneme...Ama çok net görüyorum ki Allah herkesin kalbine göre veriyor duasında annesine yer vermeyeni göklere çıkarmıyor.

Herkesin kendi seçimi yapacak birşey yok... Onun anneside var şimdi kız kardeşide erkek kardeşide annem dua ederken onlara ettiğini bizi geçtiğini duymuş şok olmuştum. Annemin sofrasında hemde hem ekmeğini ye hemde bir duayı çok gör beni abimi geçtim anneme...Ama çok net görüyorum ki Allah herkesin kalbine göre veriyor duasında annesine yer vermeyeni göklere çıkarmıyor.
Tabiki de, Herkes kalbinin ekmeğini yer. Herkesin kendi seçimi :KK43:

İyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum

Arkadaş gbi değiliz ama hergün konuşuruz evet ama mükemmel olduğumuz söylenemez ama malesef bzde Arkadaş gbi değiliz ablm bnden 8 yaş büyük hep büyük davrandı yanımda olmadı sorunlarım da hatta zorluk çıkardı o yüzden çok müthişiz diyemem ama konuşuruz hergün bazen onun sorunlarını anlatmasından vakit kalıp sohbet ederse ablm uzak şehirde evli 31 yaşında bende 23 biz iki kardeşiz

Arkadaş gbi değiliz ama hergün konuşuruz evet ama mükemmel olduğumuz söylenemez ama malesef bzde Arkadaş gbi değiliz ablm bnden 8 yaş büyük hep büyük davrandı yanımda olmadı sorunlarım da hatta zorluk çıkardı o yüzden çok müthişiz diyemem ama konuşuruz hergün bazen onun sorunlarını anlatmasından vakit kalıp sohbet ederse
Diyorlar ya beş parmağın beşi bir değil diye çok doğruymuş, Keşke dünyada bütün kardeşler kardeşlik bağını yakalayabilse:KK43:

Diyorlar ya beş parmağın beşi bir değil diye çok doğruymuş, Keşke dünyada bütün kardeşler kardeşlik bağını yakalayabilse:KK43:

Keşke bncede ama tabi bizim öle bi kopukluğumuz yok her Zaman o benim canım ablam canım kanımm özlediğimi düşününce gözlerimi doldurup ağlatacak kadar bağlıyım ona sadece ablam bana göre abla Gibi değil bencil bi çocuk Gibi sanki abla olan benim Gibi geliyor :) önemli olan tabi bağ konuşmk konuşmamak aradaki sorunlar önemli olan mevzular

Keşke bncede ama tabi bizim öle bi kopukluğumuz yok her Zaman o benim canım ablam canım kanımm özlediğimi düşününce gözlerimi doldurup ağlatacak kadar bağlıyım ona sadece ablam bana göre abla Gibi değil bencil bi çocuk Gibi sanki abla olan benim Gibi geliyor :) önemli olan tabi bağ konuşmk konuşmamak aradaki sorunlar önemli olan mevzular
Benim kardeşlerimde benim kanım canım, Rabbim onların asla acılarını göstermesin tek üzüldüğüm nokta bu konuda her daim iletişim içinde olamamiz buda sanirim hepimizin yapısından kaynaklanıyor. Cok şükür bunun dışında hiç bir zaman sorunumuz olmadı

Benim de merak ettiğim bi konu olmuş konu açana teşekkürler takipteyim bazı yorumları okudum da biz baya bağlıymışız ablamla dedirtti

Benim kardeşlerimde benim kanım canım, Rabbim onların asla acılarını göstermesin tek üzüldüğüm nokta bu konuda her daim iletişim içinde olamamiz buda sanirim hepimizin yapısından kaynaklanıyor. Cok şükür bunun dışında hiç bir zaman sorunumuz olmadı

Aynen bencede canım Amin haklısın bunda üzülecek birşey yok aslında baktın onlar aramıyor arada sen ara benimkide günde 2kere aradığı yetmeyip bide bütün gün whtsapptan yazıp gına getiriyor herkesn huyu farklı :)

Aynen bencede canım Amin haklısın bunda üzülecek birşey yok aslında baktın onlar aramıyor arada sen ara benimkide günde 2kere aradığı yetmeyip bide bütün gün whtsapptan yazıp gına getiriyor herkesn huyu farklı :)
Malesef bana gına getirecek bir kardeşim yok;)
Ablam annem yaşında zaten, Abilerimlede öyle tek erkek kardesim var yaşıma yakın. Çok isterdim yaşıma yakın kiz kardeşim olsun arkadaş gibi olalim napalım nasip değilmiş. Huzur sağlık olsun bununla avunuruz Elhâmdülillâh :KK200:

Malesef bana gına getirecek bir kardeşim yok:KK66:
Ablam annem yaşında zaten, Abilerimlede öyle tek erkek kardesim var yaşıma yakın. Çok isterdim yaşıma yakın kiz kardeşim olsun arkadaş gibi olalim napalım nasip değilmiş. Huzur sağlık olsun bununla avunuruz Elhâmdülillâh :KK200:

Doğru söylüyorsun cnm Allah sağlık versin ne güzel çok kardeşin var hepsiyle arada konuş yaşına yakın kardeşinle de dahada yakınlaş bnce :)

Back
X