- 23 Ağustos 2012
- 51.153
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.143
- 898
Yaa konu dısı olacak ama ben senin cok guzel giden bi iliskin var diye hatırlıyorum acaba üyeleri mi karıstırdım, eski konularımdan hatırlıyorum seni cherry acımasız yorumlarınla
Bizimkileriyi anlasiyor ama nasip bence. Gerci oyi anlasıp ta ikii haftaya bir birbirlerini ariyor sohbet ediyorlar. Farklı il zaten bulusma pek olmuyor haliyleHanimlar merhaba.. Oncelikle ben evli degilim ama iliskilerim oluyor.. Konuyu olabildigince kisa tutmaya calisacagim.. Kisaca soyle: Benim annemin, iliskilerimde cok onem verdigi bir kriter var. O da ne biliyor musunuz? Evlenecegim kisinin (yani gelecekteki) ailesinin benim ailemle samimi olmasini istiyor.. Yani ben dunurlerimle resmi degil samimi olmak isterim diyor ve bu kritere cok onem veriyor. Yani diyelim ki evlenecegim kisinin ailesi resmi olsa bu hic hosuna gitmez. Ve bunu laf olsun diye de degil ciddi ciddi soyluyor yani sorun da ediyor ciddi ciddi.. Bizim dunurlerle samimi olmamiz sizin evliliginizi de olumlu etkiler diyor.. Biraz da annemin sosyal cevresi dar ozellikle son yillarda, o yuzden diyor belki ama bana cok sacma geliyor bu kriter ve kendimi baski altinda hissediyorum.. Buraya da yazmak istedim, annemle beraber okuyacagiz.. Kendi evliliklerinizden de ornekler verirseniz cok sevinirim.. Sagolun
Aynen mükemmel bu sayede sizin evinize de rahatlıkla karışsın sizde ilişkinizde mesafeyi ayarlayamayin en sonunda patlasın ve olan sizin evliliginize olsun .Yani dunurum beni arasin, sik sik konusalim, abla veya kardesim diye hitap etsin hatta diyor.. Birlikte alisverise falan gidebilelim diyor.. Yani arkadas gibi istiyor
Kadın herhalde oğlunun maaşı şehirdeki en yüksek maaş sanıyordu senin maaşı duyunca egosu incindiBen de bir anımı yazayım, annemin işyerinde seveni çoktur. Annemin iş arkadaşı bir hanım ablamız anneme seni çok seviyorum dünür olalım demiş. Neyse annem adımı söylemiş zannımca Googledan çocuk bakmış bana. Ertesi gün annesi gelip anneme senin kız kaç para kazanıyor diye sormuş, annem de söylemiş. hanım abla da bizim çocuk o kadar kazanmıyor demiş sırtını dönüp gitmiş. Sonra acaip bir şekilde arkadaşlıkları bitti, o günden sonra annemle hiç konuşmamış. Kısacası dünür seçerken de dikkatli olmak gerek , gelin/damat acaip çıkabiliyor
Bu arada yorumlari annem de okudu, yorumlar icin tesekkur ediyor. Bir de yanlis anlasilmamak icin sunu eklemek istiyormus: Ben samimi istiyorum ama laubali degil, yanlis anlasilmasin diyor. Zaten biz de oyle mic mic sulu seyleri sevmeyiz surekli eve gelinsin istemeyiz zaten falan diyor.. Yani samimiyet dedigim dengeli bir samimiyet diyor.. Oyle resmi istemem sadece diyor.. Yani nasil samimi gorusulen arkadaslar var mesela (laubali degil, samimi ama yine de belli bir mesafede) onlar gibi isterim diyor
Her aile bir degil. Beklenti içinde olmamali anneniz beklenti olursa öyle bir dünür bulamaz.hayirlisi desin. Simdiden hayale kapilmasin .siz arada kalirsiniz kaynanan bana bunu dedi diye alinmayacaksa samimi olsun. Bizde aileler yılda bir araya gelirdi oda ogluni over benimki kizini öyle sacma sacma muhabnetlerdi .samimiyet karsi tarafta vardi ic iceydiler akraba dünür vs ama hep arkadan konusilurdi sonradan bende en iyisi uzak olmak derdim.iyi bir aileye denk gelinde gerisi bence onemli degil ayda yilda bir olsinIste mesela yakinimizda oyle bir ornek var.. Iki dunurler cok samimi ve annem de onlari ornek gosteriyor onlara ozeniyor.. Sizce beklentisi sacma mi
Annenizin bayramını kutluyorum öncelikle . Kendisine söyleyin en iyi dünür ve en iyi kayınvalide resmi kimsenin işine karışmayani . Siz eşinizle mutlu olun ailesi size huzursuzluk vermesin en güzeli o . Yoksa dünür daha önce hayatında var mıydı yoktu . Belki taa uzaklarda yaşayacaklar kırk yılda bir denk gelecekler .önemli olan kayinvalideniz sizi mutsuz huzursuz etmesinBu arada yorumlari annem de okudu, yorumlar icin tesekkur ediyor. Bir de yanlis anlasilmamak icin sunu eklemek istiyormus: Ben samimi istiyorum ama laubali degil, yanlis anlasilmasin diyor. Zaten biz de oyle mic mic sulu seyleri sevmeyiz surekli eve gelinsin istemeyiz zaten falan diyor.. Yani samimiyet dedigim dengeli bir samimiyet diyor.. Oyle resmi istemem sadece diyor.. Yani nasil samimi gorusulen arkadaslar var mesela (laubali degil, samimi ama yine de belli bir mesafede) onlar gibi isterim diyor
Kadın herhalde oğlunun maaşı şehirdeki en yüksek maaş sanıyordu senin maaşı duyunca egosu incindiarkadaşlığını bitirecek kadar hemde. Çok ilginç
Yani dunurum beni arasin, sik sik konusalim, abla veya kardesim diye hitap etsin hatta diyor.. Birlikte alisverise falan gidebilelim diyor.. Yani arkadas gibi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?