Siz ne dersiniz acaba

Fazla samimiyet bir süre sonra yüz göz olmayı peşinde getirebiliyor,ne kadar da olsa biri kız tarafı biri erkek tarafı,saygı ve sevgi çerçevesinde mesafeli bir ilişki olmalı bence.ayrica belli bir samimiyet oluşması için belli bir zaman ve paylaşım gerekir,ayrıca sizin evlilikteki mutlu olup olmama durumu da bunu etkiler.ve son olarak aile kültürlerinin uyuşmasi da önemli bir faktör.

saçma.
nasıl denk gelirse şansına.
senin evleneceğin kişiyi seçme kriterin bu olmamalı.
Mesela gecmiste bunun bir ornegini de yasadik.. Bir tane flortum vardi ve ilkokuldan arkadasim oldugu icin annem ailesini de taniyordu.. Neyse yani cocugun ailesi de resmi insanlardi, herkese karsi oylelerdi yani.. Sadece kendi aile icinde iletisimi olan insanlardi, baska insanlarla pek iletisimi olan insanlar degillerdi.. Yani kimseye bir zararlari yok ama kimseyle iletisimleri de yok yani kendi iclerinde yasayan insanlar.. Neyse iste annem flortumu sirf bu sebepten istememisti oysa flortum gayet sosyaldi hatta cok buyuk bir satranc kulubunun baskaniydi.. Ama annem ailesinden dolayi onu onaylamadi.. Ne bicim aile oyle, hic insanlarla dogru duzgun iletisimleri falan yok, kabuklari icinde yasiyorlar falan dedi.. Sizce bu sebepten istememekte hakli miydi mesela

Değildi. Denk gelişirse bayram çocuk doğum günü düğün vs gibi ortamlarda belirli seviyede bir muhabbet olması yeterli ve doğru geliyor bana. Hastalık vb gibi özel durumlarda haberleşilir falan tamam. Harici ağrımadık başa çaput sarmak olur. Evli 3 kız kardeşiz çok çeşitli kayinaileleri yakinen tanıyan birisi olarak diyorum bu işin ucu sizin evliliğininize bi şekilde yansır emin ol. Etrafımda kim varsa anneniz gibi düşünen yapan şimdi hiç birisi dunurleri ile aynı ortama bile girmiyor.

Bizimkiler bu konuda iyiler şimdiye kadar maşallah diyim. İki aile de diyor başka dunurlerimizde var ama onlar başka kendimizden gibi diye. Cok sık bir araya gelemezler ama ararlar birbirlerini sürekli. Haftaya annemlerle kayınvalidemlerde bulusucaz mesela hep beraber görüşmek için. Ama bunun için ekstra bişey yaptıniz mi dersen yapmadık böyle gelişti. Karşılıklı elektirikle alakalı birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…