eee eşiniz istemezse samimi olmayı ?Hanimlar merhaba.. Oncelikle ben evli degilim ama iliskilerim oluyor.. Konuyu olabildigince kisa tutmaya calisacagim.. Kisaca soyle: Benim annemin, iliskilerimde cok onem verdigi bir kriter var. O da ne biliyor musunuz? Evlenecegim kisinin (yani gelecekteki) ailesinin benim ailemle samimi olmasini istiyor.. Yani ben dunurlerimle resmi degil samimi olmak isterim diyor ve bu kritere cok onem veriyor. Yani diyelim ki evlenecegim kisinin ailesi resmi olsa bu hic hosuna gitmez. Ve bunu laf olsun diye de degil ciddi ciddi soyluyor yani sorun da ediyor ciddi ciddi.. Bizim dunurlerle samimi olmamiz sizin evliliginizi de olumlu etkiler diyor.. Biraz da annemin sosyal cevresi dar ozellikle son yillarda, o yuzden diyor belki ama bana cok sacma geliyor bu kriter ve kendimi baski altinda hissediyorum.. Buraya da yazmak istedim, annemle beraber okuyacagiz.. Kendi evliliklerinizden de ornekler verirseniz cok sevinirim.. Sagolun
Onu ben de bilmiyorum. Hayir aday yok ondan eminim. Eskiden beri soyluyor bunueee eşiniz istemezse samimi olmayı ?
ayrıca bence annenizin aklında bir aday var alttan alttan onu sunacak gibi duruyor :)
Yani dunurum beni arasin, sik sik konusalim, abla veya kardesim diye hitap etsin hatta diyor.. Birlikte alisverise falan gidebilelim diyor.. Yani arkadas gibi istiyorNe alaka yahu, neden zorundasınız? Kabile hayatı gibi olur
Birde samimiyetten kasıt ne, her dediğinin altında kötülük aramamak mi? Haftada 3 kez görüşmek mi?
Böyle bir zorunluluk yok bence olmasa daha iyi tabi ki bir soğukluk iyi olmaz ama bu hesaplanacak birsey degil
Iste sorun da orada.. Evlenecegim kisinin ailesinin resmi insanlar olmasini istemiyor.. Ama bana sacma geliyor bu.. Ben mi haksizim bilmiyorumAnnen iyi hoş da acaba karşı taraf bunu isteyecek mi?
Kimi aileler de samimi ilişkilerden hiç hoşlanmaz.
Bence tek isteği sana iyi davranan kv görümce vs olsunYani dunurum beni arasin, sik sik konusalim, abla veya kardesim diye hitap etsin hatta diyor.. Birlikte alisverise falan gidebilelim diyor.. Yani arkadas gibi istiyor
Iste mesela yakinimizda oyle bir ornek var.. Iki dunurler cok samimi ve annem de onlari ornek gosteriyor onlara ozeniyor.. Sizce beklentisi sacma miyani cok samimi olmak iyi degil sonucta akraba degil ilerde o niye aramadi o niye alışverişte degil anneniz laf etti alisveriste kaynananiz alndi ogluna dedi o size olaylar buyur kari koca aileler arasinda kalmayin sonra
Neyse…Iste sorun da orada.. Evlenecegim kisinin ailesinin resmi insanlar olmasini istemiyor.. Ama bana sacma geliyor bu.. Ben mi haksizim bilmiyorum
O dünürlerden birinin oğlu varsa tavlayın o zamanIste mesela yakinimizda oyle bir ornek var.. Iki dunurler cok samimi ve annem de onlari ornek gosteriyor onlara ozeniyor.. Sizce beklentisi sacma mi
Aday buldun samimisi mi kaldı kanka
Valla evleneyim de ailesi Mormon falan olsun sorun değil benim içinBilemedim ya da ayı ailesi falan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?