- 2 Haziran 2017
- 187
- 64
- 98
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Aldatma belirtilerini internette araştırırsanız bulursunuz bu konuyu, eğer bi erkek bi kadından etkilendiyse veya bi kadınla beraberse, gereksiz yere bi anda ondan bahseder diye okumuştum. Bilemedim, biz de görev icabı doğudayız, böyle bi şeyi yapıp bana anlatması çok saçma olurdu.Merhaba arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum fikirlerinizi beğeniyorum ve fikirlerinizi almak için ilk defa konu açıyorum. Evliyim görev icabı doğudayız. Yeni doğum yaptım. Bu sebeple memleketteyim kv lerde kalıyorum eşim görevde.
Bugün eşim sınav görevindeydi. Bana üst kattaki bayanla tanışmışmıydın dedi( bayan evli). Ben de bir defa gördüm o zaman tanıştık dedim. Bugün onunla görevdeydim dedi. Evlenme teklifi videosunu izlettim ona face den dedi ( bu arada o face yi dondurmuştu ve kullanmıyordu ) ben de ne gerek var izletiyorsun ne bu samimiyet dedim. O da ne var ki doğumgününde yaptırdığım pastayı da gösterdim o kadar şey yaptım herkese gösteririm dedi. 5 saat beraber görevdeydik laf lafı açtı gösterdim dedi.
Siz olsanız ne düşünürsünüz? Ben sevmem öyle şeyleri. Gerçekten herkese gösteriyor videoyu ama ben varken gösterir genelde. Sizce faklı bir düşünce var mıdır bana mı öyle geliyor acaba??
İnternete başım ağrıyo yazsanız kanser çıkıyor.Aldatma belirtilerini internette araştırırsanız bulursunuz bu konuyu, eğer bi erkek bi kadından etkilendiyse veya bi kadınla beraberse, gereksiz yere bi anda ondan bahseder diye okumuştum. Bilemedim, biz de görev icabı doğudayız, böyle bi şeyi yapıp bana anlatması çok saçma olurdu.
Her ilişkide belli kurallar vardır, benim eşim böyle bi şey yapmaz, yapıp da anlatırsa da bi terslik vardır denemektir. Konu sahibinde de öyle olmuş, demekki onlara göre de TERS bu durum. Görüşünüze saygı duyuyorum, herkes sizin algıladığınız gibi algılamayabilir durumu.İnternete başım ağrıyo yazsanız kanser çıkıyor.
Bilmiyorum ben mi çok safım ama bence alakası yok.
Beraber görev alıyorlarsa illa ki muhabbet edecekler, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın tabiri caizse.
Canım eşin seninle ilgili şeyleri göstermiş kadına bunda kötü bi niyet göremedim ben...Merhaba arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum fikirlerinizi beğeniyorum ve fikirlerinizi almak için ilk defa konu açıyorum. Evliyim görev icabı doğudayız. Yeni doğum yaptım. Bu sebeple memleketteyim kv lerde kalıyorum eşim görevde.
Bugün eşim sınav görevindeydi. Bana üst kattaki bayanla tanışmışmıydın dedi( bayan evli). Ben de bir defa gördüm o zaman tanıştık dedim. Bugün onunla görevdeydim dedi. Evlenme teklifi videosunu izlettim ona face den dedi ( bu arada o face yi dondurmuştu ve kullanmıyordu ) ben de ne gerek var izletiyorsun ne bu samimiyet dedim. O da ne var ki doğumgününde yaptırdığım pastayı da gösterdim o kadar şey yaptım herkese gösteririm dedi. 5 saat beraber görevdeydik laf lafı açtı gösterdim dedi.
Siz olsanız ne düşünürsünüz? Ben sevmem öyle şeyleri. Gerçekten herkese gösteriyor videoyu ama ben varken gösterir genelde. Sizce faklı bir düşünce var mıdır bana mı öyle geliyor acaba??
Bence art niyet aramayin laf lafi acipta konu evlilige gelmisse gostermek istemis olabilirMerhaba arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum fikirlerinizi beğeniyorum ve fikirlerinizi almak için ilk defa konu açıyorum. Evliyim görev icabı doğudayız. Yeni doğum yaptım. Bu sebeple memleketteyim kv lerde kalıyorum eşim görevde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?