• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne düşünürdünüzz?

yusraa

kızım benim dünyamm
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
249
48
43
hanımlar konu benim çok sevdiğim bir yakınımla alakalı size danışmak istedim o kiza x diyelim x lisedeyken bi çocukla çıkmıştı aynı okuldalardı çocuk buna güzel sözler söyleye söyleye ikna etti çıkmaya ama çıkma dediysemde net üzerinden konuşuyorlardı x in ilk çıktığıydı yüzyüze görüşmeye bile çekiniyordu x hanımlar bu bahsettiğim x bir görseniz bebek gibi sarışın yeşil gözlü herkesin dönüp dönüp baktığı bir kız bunu niye söyledim bilmiyorum ama yazım dedim sonra oğlanla ayrıldı bu x çocuğu arağında bir kız açmış ben sevgilisiym mi ne demiş buda oğlana bitti diye mesaj atmış ondan sonra hiç görüşmediler x okulda bile onu gördüğünde uzaklaşır yakınından hanımlar yalnız aradan bir iki sene geçti oğlan şimdi başka biriyle ama heralde aklı hala x de hatta bu oğlanın sevgilisi x netten mesaj atıyor biri var sana çok asık istersen bi dene diye bana x in başını bağlamaya kalkıyor gibime geldi :1: hanımlar bu x e o kadar çok teklif geliyorki abartmıyorum x bir görsniz bana hakverirsiniz ama öyle hoppa bi kız değil ben sözümdende çıkmaz bana çok düşkn gelim şimdi asıl konuyo x bu oğlanla çıkarken abim dediği birçocuk vardı hatta x e seni abime gösterdim seni çok beğendi ağırbaşlı falan dedi demiş ama abisi filan değil ama ona çok değer veriyordu ama x in o kişiyle hiç konuşması felan olmadı aradan 1-2 sene geçti o çocuk x e mesaj atmış ortak arkadaşlar felanda var bunlar konuşuyorlar arkadaşca matrak bi şekilde yazışmaları bende okuyup gülerdim sonra o oğlan x seni seviyorum diyor x de boş değil çocuğa karşı ama eski çıktığının abim dediği insan şüpheye düşüyor yanlış mı yapıyorum diye ve çıkmıyorl oğlan istiyor ama x bana danışıp duruyor bende bilemedim size sorim dedim ben yazışmaları felanda okudm çocuk seviyor bence yanlış anlamayın yazışmaları okuduğumdan x in haberi var zaten kendi gösteriyor ne yapsam diye acaba eski cıktığı biliyomudur abim dedği insanın x e teklif ettiğini sizce burda x in bir yanlışı varmı onunla konuşması hatamı ama aradan 1-2sene geçmiş sonuçta ve o çocukta aldatmıştı yani bilemedim kafam çok karıştı siz ne düşünürdünüz? yazımda karışıklık varsa affola

hanımlar konu benim çok sevdiğim bir yakınımla alakalı size danışmak istedim o kiza x diyelim x lisedeyken bi çocukla çıkmıştı aynı okuldalardı çocuk buna güzel sözler söyleye söyleye ikna etti çıkmaya ama çıkma dediysemde net üzerinden konuşuyorlardı x in ilk çıktığıydı yüzyüze görüşmeye bile çekiniyordu x hanımlar bu bahsettiğim x bir görseniz bebek gibi sarışın yeşil gözlü herkesin dönüp dönüp baktığı bir kız bunu niye söyledim bilmiyorum ama yazım dedim sonra oğlanla ayrıldı bu x çocuğu arağında bir kız açmış ben sevgilisiym mi ne demiş buda oğlana bitti diye mesaj atmış ondan sonra hiç görüşmediler x okulda bile onu gördüğünde uzaklaşır yakınından hanımlar yalnız aradan bir iki sene geçti oğlan şimdi başka biriyle ama heralde aklı hala x de hatta bu oğlanın sevgilisi x netten mesaj atıyor biri var sana çok asık istersen bi dene diye bana x in başını bağlamaya kalkıyor gibime geldi :1: hanımlar bu x e o kadar çok teklif geliyorki abartmıyorum x bir görsniz bana hakverirsiniz ama öyle hoppa bi kız değil ben sözümdende çıkmaz bana çok düşkn gelim şimdi asıl konuyo x bu oğlanla çıkarken abim dediği birçocuk vardı hatta x e seni abime gösterdim seni çok beğendi ağırbaşlı falan dedi demiş ama abisi filan değil ama ona çok değer veriyordu ama x in o kişiyle hiç konuşması felan olmadı aradan 1-2 sene geçti o çocuk x e mesaj atmış ortak arkadaşlar felanda var bunlar konuşuyorlar arkadaşca matrak bi şekilde yazışmaları bende okuyup gülerdim sonra o oğlan x seni seviyorum diyor x de boş değil çocuğa karşı ama eski çıktığının abim dediği insan şüpheye düşüyor yanlış mı yapıyorum diye ve çıkmıyorl oğlan istiyor ama x bana danışıp duruyor bende bilemedim size sorim dedim ben yazışmaları felanda okudm çocuk seviyor bence yanlış anlamayın yazışmaları okuduğumdan x in haberi var zaten kendi gösteriyor ne yapsam diye acaba eski cıktığı biliyomudur abim dedği insanın x e teklif ettiğini sizce burda x in bir yanlışı varmı onunla konuşması hatamı ama aradan 1-2sene geçmiş sonuçta ve o çocukta aldatmıştı yani bilemedim kafam çok karıştı siz ne düşünürdünüz? yazımda karışıklık varsa affola

x+y=? ben bu sonucu cıkardım, daha doğrusu cıkaramadım :)

Bir X var ama cinsiyetini bile anlayabilmiş değilim :1:

öss sorusu çözüyor gibi oldum bir an, durumum yoktu okuyamadım yarısından sonrasını da :27:

anlayamadım ya

bayan x eski sevgilisinin abi dediği kişiden mi hoşlanıyo şuan

eee sonrası

Bu nasıl konudur yahu bir x var benden öte benden ziyade :ssz:
x in eski sevgilisinin abi dediği insan mı x e aşık
Bir bilinmeyenli denklemi çözersek sorun ortadan kalkar.

Sizin arkadaşınız X'in ilk sevgilisi X'i aldatmış. Bu aldatan çocuğun abi dediği kişi de şimdi X'i seviyor. X de acaba uygun olur mu diye düşündüğünden reddediyor.

Doğru anlamış mıyım? :1:

x
abi
siz
o bu şu
:26: :26:
kafam iyice karıştı..
hikayeyi itina ile okudum ama tek bişey bile anlamadım?hangi konuda akıl danıştın onuda anlamadım?
herşey birbirine girdi..

x gitti abiyle oldu..abi gitti başkasını sevdi..
kim kime dum duma gibi bişey bu yav,çözümsüz :27:

Ay sinirlerim bozuldu yorumları okurken, kk üyeleri ne kadar yaratıcı :1: Durumun yoktu okuyamadımla x münasiptir beni yerlere yatırdı :60: Koltuktan düşüyordum, koltuk sevdam müsade etmedi düşmeme :1:

Bence bu ceylan X ikisini de bosversin.

BURADA BİR ARKADAŞIN İMZASI VARDI.ORADA HESAPLANMIŞI VAR BUNUN

?z.ı.k.k.ı.m
=?z.ı².k².m
=ık?zm

Böyle bir şeydi.

Ay o kadar karışık yazmışsınız ve alakasız şeyler ki yani dert bile deüil buraya yazılacak.konu ne kız eski sevgilisine rağmen biriyle çıksınöı ya biz ne bilelim hem sana neden soruyor bu kızın kendi mantığı duygularo yok mu ki size soruyor seviyorsa çıksın öbürü bitmiş gitmiş.ama siz onun adına neden burada soruyorsunuz burada herkes çıksın derse tamam çıkabilirsin mi diyeceksiniz bırakın kız kararını versin ya abuk subuk şeyler konu bile tam anlaşılmıyor

Bu nasıl konudur yahu bir x var benden öte benden ziyade :ssz:
x in eski sevgilisinin abi dediği insan mı x e aşık
Bir bilinmeyenli denklemi çözersek sorun ortadan kalkar.

ya keşke acmasamıydın ne biçim yazmısım :14: bu x in eski sevgilisinin abim dedği insan x e çok aşıkk x de ona karşı bişeler hissediyor ama yanlış olduğunu düşünüyorr

Ben anladım sanırım :) Şöyle bir soru sorayım x neden o çocuğa abi diyor yaş farkı mı var? Uzak akraba mı? Yoksa abi gibi mi görüyor? Eğer abi gibi görüyorsa sevgili oldukları zaman bocalamaz mı ?

Ben anladım sanırım :) Şöyle bir soru sorayım x neden o çocuğa abi diyor yaş farkı mı var? Uzak akraba mı? Yoksa abi gibi mi görüyor? Eğer abi gibi görüyorsa sevgili oldukları zaman bocalamaz mı ?

Yok X sevgilisinin abi dediği insandan hoşlanıyor. Şey gibi bir durum yok yani; sevdiğim kız bana abi deyince :)

güzelim x bişeyler hissediyorsa çıksın bence madem.

x in eksi ay eski sevgilisi onu düşünmüş mü de o onu düşünüyo.

aman kafam karıştı ya.

Back
X