• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne düşünürdünüzz?

x: kız
c: kizin ciktigi çocuk
a: çocuğun yanı c'nin abi dediği kişi ama biyolojik abisi değil.

x ve c çıkıyorlar , c, x ' i aldatıyor , x, c yi bırakıyor, aradan bir iki sene geçiyor.
c biriyle hala çıkıyor(belki aldattığı kız ama belli değil)
x ve a birbiriyle konuşmaya başlıyor ve anlaşılan birbirlerinden hoşlanıyorlar.

c aradan çıktığına göre evet x ve a nın çıkması olasıdır.

Sizin arkadaşınız X'in ilk sevgilisi X'i aldatmış. Bu aldatan çocuğun abi dediği kişi de şimdi X'i seviyor. X de acaba uygun olur mu diye düşündüğünden reddediyor.

Doğru anlamış mıyım? :1:

evet aynen böyleee :1:bi tek siz anladınız çok karışık yazmışım

x ve c çıkıyorlar , c, x ' i aldatıyor , x, c yi bırakıyor, aradan bir iki sene geçiyor.

aynştayn was here :52:

süpersin ya.
Ben de kafamda böyle bir sonuç çıkardım hocam ama formül bilmediğimden ilerleyemedim.

ya denklem gibi yazmışım hakikaten x,y havada uçuşuyorr :9:yani diyosunuzki yanlış bişe yok

hanımlar kusura bakmayın hepinizin aklını karıştırdımm:14:

Ben de çözdüm ama işlem hatası yapmışım :1:

gelecek sefere sağlama yap elmy, 1 soru kaç kişinin arkasına atıyor biliyo musun? :27:

konu sahibi, X'e söyle bir tatile çıksın, bıraksın 3 bilinmeyenli denklemlerde dolaşmayı :27:

hanımlar kusura bakmayın hepinizin aklını karıştırdımm:14:

Allah senden razı olsun güldürdün bizi.

Sen kusura bakma dalga gecer gibi olduk :)
gelecek sefere sağlama yap elmy, 1 soru kaç kişinin arkasına atıyor biliyo musun? :27:

konu sahibi, X'e söyle bir tatile çıksın, bıraksın 3 bilinmeyenli denklemlerde dolaşmayı :27:

İşimi ciddiye almam lazım, az kalsın boş bırakacaktım :1:

Ben anladım sanırım :) Şöyle bir soru sorayım x neden o çocuğa abi diyor yaş farkı mı var? Uzak akraba mı? Yoksa abi gibi mi görüyor? Eğer abi gibi görüyorsa sevgili oldukları zaman bocalamaz mı ?

x ona abi demiyor x in eski sevgilisinin abi dediği insan o yuzden yanlış oldugunu düşünüyo

Valla ne güldüm ya.
Şu allahın cezası işyerinde tek eğlencem burası.
gücenme sakın yprumlardan ötürü.

bence arkasdaşın x birşeyler hissediyorsa bir şans verebilir.Abi denilen kişinin x in eski sevgilisiyle arayı açması lazım.
Hoş olmayan sonuçlar çıkabilir.

Ben risk budur diyip çıkıyorum sınavdan..:36:

Valla ne güldüm ya.
Şu allahın cezası işyerinde tek eğlencem burası.
gücenme sakın yprumlardan ötürü.

bence arkasdaşın x birşeyler hissediyorsa bir şans verebilir.Abi denilen kişinin x in eski sevgilisiyle arayı açması lazım.
Hoş olmayan sonuçlar çıkabilir.

Ben risk budur diyip çıkıyorum sınavdan..:36:
güldügünüze sevindimm yo estağ. gücencek bişi yok doğru duzgun yazamamışımm zaten ara açık sanırım ama bu olay yüzünde değil

sevdiğim kız bana abii diyince triplerinden çıkmalı bu no-biyolojik abimiz.
x ile güzel günlere yelken açmalı
mini mini alfa, beta ve gamaları olur kimbilir :31:

Eğer x in görüştüğü eski sevgilisin abisi,eski sevgiliyle çok yakınsa,çıkmamaları daha iyidir,olabilecek sorunları düşünürsek.
Çok yakın değillerse bile,x in eski sevgilisin abisi kıskanç bir yapıya sahipse ve ilerde eskisiyle ilgili garip kıskançlıklar yapacaksa çıkmamaları yine daha iyidir.
Yahu bu malum x sana soracak derecede duygularından emin değilse çıkmasın ya.Y lere,z lere başka limanlara açılsın.Eskinin çevresinde dolaşmasın.
Çözdük mü problemi:52:

x'ın arkadası y
y'nın arkası z
kım kımden hoslanıyorsa onla bırlıkte olsun canım
sız neden dert edındınız bu konuyu anlam veremedım
bızlere guzel 3 bilinmeyenlı denklem oldu aksam aksam gusel pratık yaptık...:ssz:

x bence evden cıkmasın y sini beklesin:1::1::1::1: yemın ederım gulme krızıne girdim okurken,her x de bi kahkaha :1::1::1: bacım anlayamadım konuyu x'lerdenn:1::1:

x ona abi demiyor x in eski sevgilisinin abi dediği insan o yuzden yanlış oldugunu düşünüyo

Demek ki ben de anlamamışım :D bir şeyler hissediyorsa umursamasın bu durumu zamanında eski sevgilisi onu düşünmüş mü? Hayır. Şimdi o da onu düşünmesin ve bir şans versin diyorum ben

keşke havuz problemi soraydın daha olay çözerdik :52:

bence x ve y çıkmasın sonuçta c nin abi dediği kişi hoş olmaz.

Toplaşın tercüman geldi :1:

Konu sahibinin bi kız arkadaşı varmış
İlk kez bi çocukla çıkmış
Sonra ayrılmışlar

Ama zamanında çıktı çocuğun, abi dediği biri varmış
O da X e aşık olmuş
X olmaz demiş, eski çıktığının abi diye güvendiği biri diye
Ama aradan 1-2 sene geçmiş bu abi diye anılan şahıs hala X ten vazgeçmiyomuş

X gelmiş konu sahibine demiş
Durum böyle böyle
Ne yapayım
Konu sahibi de bize soruyo

Bence eski çıktığı ne ki abi dediği adam ne olsun ?

Yani kabul etmesin X bu abiyi

ya keşke acmasamıydın ne biçim yazmısım :14: bu x in eski sevgilisinin abim dedği insan x e çok aşıkk x de ona karşı bişeler hissediyor ama yanlış olduğunu düşünüyorr

Üzülme ben sana tercümanlık yapıyorum :6: beleş hemde :1:

Back
X