Siz ne dusunursunuz

Bu kadar gitmeyen bir adam denemeye deger mi diye
Gitmeyen bir adam mı? Adam gitmiş siz reddedince başkalarıyla ilişki yaşamış. Sonra muhtemelen karısı yakaladığı için ayrılmış, yine sizi seçmeyip başkasıyla takılmış. Adam evliyken karısını aldatıp daldan dala uçmuş, siz sizinle evlense sadık olacağını falan mı zannediyorsunuz? Ayrıca bi yorumunuza denk geldim, evet evliyken duygular aldırılmıyor ama aldatmak duygu değil karakter meselesidir. Size de çok aşık olduğu için geldiğini zannetmiyorum, heyecan aramaya gelmiştir.

Yaw diyelim ki heyecan aramaya geldi asik olamaz mi bana sonradan

Bu denemek deil bence.Özel gununuzde cıcek gelıyorsa zaten her şey ortadadır.Demekki hayatının tam ıcınde

O evli heriflerin zaten evliliği hep mutsuz olur, karısı sorunlu geçimsizdir bla bla bla..

Siz bir alternatifsiniz, çiçeği çikolatayı es geçmiyor ki açık kapı kalsın.. yani bunu düşünemiyor olamazsınız.

Bu durumda ben ne düşünürdüm, benim aşkımdan ölüyor bi şans vereyim ben derdim.

Yaw diyelim ki heyecan aramaya geldi asik olamaz mi bana sonradan
O halde 5 yıl sonra senin evliliğinde de adamın heyecanı bittiğinden yeni heyecan arayabilir ve heyecan bulduğu birine aşık olabilir. Sen de bunu kabul etmelisin madem öyle. Ve emin ol öyle olacak. Bunu bilerek onunla ol.
Bu kadar insan yapmayin dedi diye adamdin bana asik olma ihrimalini degeelendirmeyecek degilim.deneyecegim.kotu olursa gelir yazarim
O halde konu açmak zorunda değildin.
Kötü olursa da lütfen yazma, sonra seni herkes uyarmıştı dediklerinde off size ne ya denedim gördum işte diyeceksin gerek yok, ne sen yorul ne biz.
Zaten bu adamla olduğun sürece hafiyelikten oldukça yorulacaksın, bir de burada yorulma.

Adan evli iken degil ayriyken ama resmi olarak bosanmamisken bakti bu bir.iki o kadinla iken bana cicek yollamadi.ayrilinca yolladi.ayrilinca da once bana geldi ben reddedince bu kadinla oldu.kadini sevdi.kadin terk etti.yani yanlis bisi yok aslinda.

tamam peki kadın terk etmeseydi?
adam sizi sevdi ama boşandığında siz istemediniz başkasıyla sevgili oldu ve kadını sevdi. kadın onu terk edince size olan aşkı kaldığı yerden devam mı etti yani.. buna mı inanıyorsunuz. dizi mi bu araya reklam alıp kaldığı yerden devam etsin.

EGER BIRI SIZI MUTSUZ EDIYORSA, MUTLAKA MUTLU ETTIGI BASKA BIRI VARDIR
Evliydi mutsuzdu niye seni mutlu etmeye çalıştığı için sana çiçek alacağına senin derdine kosacagina karısına koşsaydı mutlu olurdu ya adam senin cepte olduğunu biliyor hiç kusura bakma . Bidé fikir soruyosun ardından deneyecem mutsuz olursam yazarım diyosun bence adamla zaten berabersin ama başkasına yaptığının aynısını sana da yapar bunu unutma seninle karısını aldattıysa başkasıyla da seni aldatır net.

Ayrıca gerçekten kendinize o adamı mı layık goruyosunuz.?
Bu kadar insan yapmayin dedi diye adamdin bana asik olma ihrimalini degeelendirmeyecek degilim.deneyecegim.kotu olursa gelir yazarim
Bence yazma kimse sana teselli vermez çünkü sen araniyosun

Cepte olan biriylw bu zamana kadar birlikte olabilirdi.hic kabul etmedim,hic beraber olmadik.cepte olsam 4 yildir hic mi beraber olmazdim.yapmayin...boyle cep mi olur

Ayrıca gerçekten kendinize o adamı mı layık goruyosunuz.?

Bence yazma kimse sana teselli vermez çünkü sen araniyosun
Adamin neyini begenmediniz acaba?yav evlenmis bosanmis adam
Ben de bosandim.sen de bosanabilirsin.her evlilik yurumek zorunda degil.olmayinca olmaz.adam karisini aldatsa haklisin da aldatmadi.bana gelsiginde bosanma asamasindaydi zaten.ben reddettim.bosandi geldi,reddettim.
Yine geldi,vazgecmedi.denemeyeyim mi simdi ben

Sizi çok isteseydi en başta sizle evlendirdi.. Hadi diyelim evlenmedi.. Boşandıktan sonra başka biriyle değil sizle birlikte olurdu.. Şuan onun yaptığı sizi cepte bekletmek.. Belki lazım olur falan diye.. Ben bu şekilde algıladım.. Sizi sevdiği önemsediği falan yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…