Siz ne dusunursunuz

Bakin esim benimle evliyken baskasina ilgi duyarsa cikip gidebilir.baskasina ilgi duyarken yanimda kalmasi ahlaksizlik.

Bakin esim benimle evliyken baskasina ilgi duyarsa cikip gidebilir.baskasina ilgi duyarken yanimda kalmasi ahlaksizlik.
Tamam da size zaten evliyken asigim demis ve karisinin yaninda kalmis. Yani aslinda evliyken sizinle birlikte olmak istemis ama siz kabul etmemissiniz. Kabul etseydiniz olurdu ve bosanmazdi. Sonra bosanmis ve gidip baskasiyla birlikte olmus. Sonuc = bosandiktan sonra size gelmiyorsa eger olay bitmistir.

yahu kendinize yedek can simidi muamalesi yapıyorsunuz farkında mısınız? sizden öncekiler patlayınca sizi alacak farkında mısınız?

Bana geldi ben reddettim o kadina gitti.o kadini sonradan sevdi ama

Bunlar sizi nerden buluyor kendilerine bağlıyor anlamıyorum. O kadar meraklısınız ki uçurumdan atlamaya bu kadar aptal olmayın. Deneyeyım mı diye bile düşünebiliyorsun gerçekten yazık..

Bunlar sizi nerden buluyor kendilerine bağlıyor anlamıyorum. O kadar meraklısınız ki uçurumdan atlamaya bu kadar aptal olmayın. Deneyeyım mı diye bile düşünebiliyorsun gerçekten yazık..
Niye ucurumdan atlayayim ya hu alla alla
Biriyle beraber olmak ucurumdan atlamak mi olmazsa ayrilirim

Niye ucurumdan atlayayim ya hu alla alla
Biriyle beraber olmak ucurumdan atlamak mi olmazsa ayrilirim
Adam sadakatsiz evliyken başkasına bakmış. Boşanmış hayır demıssınde gitmiş hemen başkasının kollarına ona da asık olmuş ama sana da özel günlerde çiçek yollamış ki seni de cepte tutmuş. Ondan da ayrılmış gene seni bi yokluyor. Bunları anlamayıp hala ne alaka uçurumdan atlamak diyorsun. Atla banane. İnsan naparsa kendine yaparmış

Adan evli iken degil ayriyken ama resmi olarak bosanmamisken bakti bu bir.iki o kadinla iken bana cicek yollamadi.ayrilinca yolladi.ayrilinca da once bana geldi ben reddedince bu kadinla oldu.kadini sevdi.kadin terk etti.yani yanlis bisi yok aslinda.

Sonra başkasindan ışık görürse ona gider.O terk ederse size gelir.Sonra belki sil baştan kısır döngüye kapılıp giderseniz

Bana bir kere sosyal medyadan biri yazmisti, bende kisa kesmek icin "bak kardesim hapisten yeni ciktim. Eski sevgilimi bicakladigim icin yattim, yani belani arama" dedim. Cevap neydi? "Sen merak etme. Ben hep yaninda olurum. Hapise düssen bile, sana sigarani bile alirim" . Sizin ki de o hesap. Yedekte olunda, ne olursaniz olun. Böylelerine niye bu kadar kiymet veriyorsunuz anlamis degilim

Bu kadar gitmeyen bir adam denemeye deger mi diye
Adam gitmemiş değil ki ona buna gidip gidip arada seni yoklamış sadece, sen olmayıncada aşkından perişan olmamış, hemen başkasının yanında almış soluğu, bir ömür sadakat sözü verdiği karısına bile aldatan adamdam bir halt olmaz.

Adam sacmaladigini anlamis sacmalardan secmelerle devam etmissiniz
Yedek olmadim hic hayatim boyunca
Hep geldi hep reddedildi

Nedense bu adamla bir birliktelik yaşadığınızı düşünüyorum, buraya yazmıyorsunuz linç yememek için.
Konuya gelince denenmişi deneme derler
Gercekten yasamadim.hic adami kabul de etmedim.ama asik oldugunda gozu kimseyi gormuyor cok seviyor biliyorum.bana da oyle asik olur mu biz mutlu olur muyuz kafamda donuyo bu soru.hic denemedik ve insan denemediklerimden pisman olur diye bi soz okudum bufun gercekten yasadigim hicbir seyden pisman olmadim ben hepsi beni ben yapti.acaba pisman olur muyum denemedik diye ileride diye dusundum,fikir almak istedim

Arkadaşlar bence laf anlatmaya uğraşmayın boşuna, arkadaş anlattıklarında yanlış hiçbir şey olmadığını düşünüyor. İnsanın kendine ettiğini başka hiç kimse edemezmiş.
Hanimefendi evli adamla opmadim hatta bosaninca da olmadim.hatam yok ve bosanmis bi adam.denesem bunun hata neresinde bana bi soyler misin

Mutsuz bir evliligi vardi.Ben evli oldugu icin onu reddettim.
Yanlışlık tam olarak burada.
Kadın muhtemelen kendisini aldattığı için adamı boşadı. Bana teklif ettikten sonra gitti ilişki yaşadı dediğiniz kişi büyük ihtimalle adam evliyken de yedekte duruyordu, boşanır boşanmaz eliyle koymuş gibi bulmadı yani.
Her şey bir kenara bu adam evliyken size aşık olduğunu söyledi. Sizin sandığınız kadar masum olsaydı resmî olarak boşanmayı bekler ondan sonra size gelirdi. Ama adam evli iken sizinle birliktelik yaşamak istedi ve klasik evliliğim mutsuz yalanını söyledi. Karısı kendisini aldattığını anladı ve boşandı. Çünkü adam muhtemelen sadece sizinle değil başkalarıyla da aldatma girişiminde bulundu. Evliliğinin mutsuz olup olmaması karısını aldattığı gerçeğini değiştirmiyor. Bu adam sizi de aldatır. Ama siz bunu görmek istemiyorsunuz. Hatalı olan siz değilsiniz adam, sizin hatanız da bunu görememek.
Kendinizi ateşe atacaksanız buyrun deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…