Siz ne dusunursunuz

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
hanimlar yillar once beni cok seven bir adam vardi.Mutsuz bir evliligi vardi.Ben evli oldugu icin onu reddettim.Sonra bosandi.baska bir kadinla iliskisi oldu,kadini da cok sevdi.biliyorum onu sevdi. Ama kadin terketti.aradan 1 yil gecti ve bana gelmiyor ama dusundugunu hissettiriyor.moralim bozuk olsa yanimdadir.cicegim her özel gunumde gelir.Bi seye ihtiyacim varsa kosar gelir.Biliyorum benden bir isik gorse gelir,bir iliskiye baslariz.
Sizce denemeye deger mi?

hanimlar yillar once beni cok seven bir adam vardi.Mutsuz bir evliligi vardi.Ben evli oldugu icin onu reddettim.Sonra bosandi.baska bir kadinla iliskisi oldu,kadini da cok sevdi.biliyorum onu sevdi. Ama kadin terketti.aradan 1 yil gecti ve bana gelmiyor ama dusundugunu hissettiriyor.moralim bozuk olsa yanimdadir.cicegim her özel gunumde gelir.Bi seye ihtiyacim varsa kosar gelir.Biliyorum benden bir isik gorse gelir,bir iliskiye baslariz.
Sizce denemeye deger mi?
Özel gününe kadar çiçeğini gönderen adam, her ihtiyacında yaninda olan adamla " deneme " sürecini çoktan geçmişsin bence...

Arkadaşlar evliyken sizle görüşmeye çalışan, sizle evliyken neden başkasıyla görüşmesin? Bana lütfen biri mantıklı açıklama yapsın. Seks ve güzellik tanrıçası mısınız? Nereden bu özgüven?
Hep karılaro kötü evlilikler mutsuz çocuklar var boşanılamıyor. Olay tam olarak bu. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar evliyken sizle görüşmeye çalışan, sizle evliyken neden başkasıyla görüşmesin? Bana lütfen biri mantıklı açıklama yapsın. Seks ve güzellik tanrıçası mısınız? Nereden bu özgüven?
Ya ne ilgisi var.mutlu olmak isteyen bir faniyim iste.denesem mi diye sordum

Sizce denemeye deger mi?
Siz hic bu adamla iliski yasadiniz mi?
Iliski yasamadiysaniz adam sizi nasil cok sevdi?
Sizi seviyor ama bosanmasina ragmen baskasiyla oluyor!
Bence siz sevdigini dusunuyorsunuz gibi ne dersiniz?

Back
X