• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Ne Düşünürsünüz

Birlikte yapmaktan hoşnut olduğunuz hiç mi aktivite yok? Sevgiliyken birlikte vakit geçirmediniz mi? Öyleyse hiçbir ortak zevkiniz olmayan biriyle nasıl evlendiniz? Ben de canlı müzik sevmem hiç sevmem hatta. Eşim müzik delisi benim hiç aram yok. Birlikte başka aktiviteler bulup onlara gidiyoruz, tiyatro seviyoruz mesela ikimiz de. Eşiniz size bir şey yapalım mı dediğinde yok diyorsanız sonrasında kendine vakit ayırdığını diye ben eşinizi suçlamam.

Bi Twitter hesabı açın o zaman kendinize, kendi telefonundan girin. Twitter’a girmekle eşinizin özel mesajlarını açıp okumak arasında nasıl bağlantı kurdunuz orasını anlamadım? Bence mesajda zaten bir şey yok. Bu kadar alıngan olmayın.
ya sevgiliyken şehir şehir gezerdik orda pc mi var inanın hiç anlamadım böyle oldugunu ne bileyim.

yani fırtına var bugün dedim.o mesajdan sonra çok bozuldum bir şey yapasım gelmiyor ya. hatta sabah ona ayrı hazırladım kahvaltıyı pc başında seviyormuş ya beyefendi.agzını açıp neden berabet yemiyoruz ki diye sormadı.aldı tepsisini koştur koştur gitti dizisine.aldatsa bu kadar üzülmezdim gibi geliyor ya bilmiyorum olayın vehametiyle abartıyor olabilirim.
Sizin bu alınganlıkla, niyet okumaciligi yapıp olmayan şeyleri öyleymiş gibi varsaymanizla hiç bir ilişkiniz yürümez.
Adam "yürüyüş yapalım" demiş , "yok niyetsiz dedi"
"Bir şey yapalım mı?"diye sormuş , "laf olsun bilgisayarına kaçsın diye dedi"
Arkadaşıyla geyik yapmış, "benden bıktı artik"
Asık suratla ona tek kişilik kahvaltı vermişsiniz,sabah sabah kavga etmek istemeyen her insan gibi alıp gitmiş, "pcsini çok seviyor ya,ona koştu"
Adam sizinle canlı müziğe geliyor, "yüzünden eğlenmedigi belli,gelmesin daha iyi"
Bir şey anlatıyorsunuz, adam tek laf etmiyor ilgilenmediğine dair. "yüzünden belli anlattigimdan keyif almıyor"
Bu ne ya, o kadar zor ki sizinle yaşamak.
Eger her zaman boyleyseniz sizinle zaman geçirmek yerine baska şeyler yapmak isteyen adama hak vereceğim biraz. Kimse böyle biriyle uzun uzun sohbet edemez çünkü her konuşmadan bir anlam çıkarıp kendinizce kurmanız muhtemel (konu bazında konuşuyorum. İnşallah normalde böyle biri değilsinizdir, üzüntüden böyle konuşuyorsunuzdur)

yani fırtına var bugün dedim.o mesajdan sonra çok bozuldum bir şey yapasım gelmiyor ya. hatta sabah ona ayrı hazırladım kahvaltıyı pc başında seviyormuş ya beyefendi.agzını açıp neden berabet yemiyoruz ki diye sormadı.aldı tepsisini koştur koştur gitti dizisine.aldatsa bu kadar üzülmezdim gibi geliyor ya bilmiyorum olayın vehametiyle abartıyor olabilirim.
arkadaşım eşinin onu aldattığından şüpheleniyordu,ona da benim pc de olması çok normal geldi.aman bırak başka haltlar çevirmiyo ya otursun işte falan demişti bakış açısı işte.
Ayrı hazırlamayın niye hazirlıyorsunuz?
Böyle şeyler evlilikte bana anlamsız geliyor açıkçası , siz tavir yaptığınızı sanırken eşiniz farkında bile olmamış. Ayri hazırlamak yerine beraber yiyip birlikte bir film izleseydiniz. Ne bileyim birlikte yapmaktan zevk alacağınız şeyler vardır muhakkak, yoksa evlenmezdiniz diye düşünüyorum.
Dedigi lafla, aldatmayı eş tutmakta ciddi abartı ayrıca.

Twitter'a bakmak istiyorsanız neden kendinize bir twitter hesabı oluşturmuyorsunuz ?

Adamın telefonunu karıştırmak istemişsiniz, karıştırmışsınız.

Bazı insanlar neden telefonundaki tüm uygulamalara şifre koyuyor belli oldu; tecrübelerindenmiş.
telefonumda sıkıntı var twitter yüklenmiyor.denedik olmadı

ya sevgiliyken şehir şehir gezerdik orda pc mi var inanın hiç anlamadım böyle oldugunu ne bileyim.

Şehir şehir gezmek dışında bir aktiviteniz yok muydu? Gerçekten anlamıyor musunuz neyi sorduğumu? Eşiniz bir şey yapalım mı dediğinde yok demişsiniz, sonra ne yapsa sizi mutlu eder onun cevabını verebilir misiniz?

Sizin bu alınganlıkla, niyet okumaciligi yapıp olmayan şeyleri öyleymiş gibi varsaymanizla hiç bir ilişkiniz yürümez.
Adam "yürüyüş yapalım" demiş , "yok niyetsiz dedi"
"Bir şey yapalım mı?"diye sormuş , "laf olsun bilgisayarına kaçsın diye dedi"
Arkadaşıyla geyik yapmış, "benden bıktı artik"
Asık suratla ona tek kişilik kahvaltı vermişsiniz,sabah sabah kavga etmek istemeyen her insan gibi alıp gitmiş, "pcsini çok seviyor ya,ona koştu"
Adam sizinle canlı müziğe geliyor, "yüzünden eğlenmedigi belli,gelmesin daha iyi"
Bir şey anlatıyorsunuz, adam tek laf etmiyor ilgilenmediğine dair. "yüzünden belli anlattigimdan keyif almıyor"
Bu ne ya, o kadar zor ki sizinle yaşamak.
Eger her zaman boyleyseniz sizinle zaman geçirmek yerine baska şeyler yapmak isteyen adama hak vereceğim biraz. Kimse böyle biriyle uzun uzun sohbet edemez çünkü her konuşmadan bir anlam çıkarıp kendinizce kurmanız muhtemel (konu bazında konuşuyorum. İnşallah normalde böyle biri değilsinizdir, üzüntüden böyle konuşuyorsunuzdur)
hiç değilim ya hatta bi ara bana sen bende ne buldun da evlendin dedi şakayla karışık.o evde otursuncu.ben dışarda takılmacı

Şehir şehir gezmek dışında bir aktiviteniz yok muydu? Gerçekten anlamıyor musunuz neyi sorduğumu? Eşiniz bir şey yapalım mı dediğinde yok demişsiniz, sonra ne yapsa sizi mutlu eder onun cevabını verebilir misiniz?
tavlayı çıkarsın hadi desin hszırım hadi sen de giyin pazar gezelim desin hep benden bekliyor.bir yere gideceğimiz zaman bile nereye gidelim napalım bunaltırcasına sorar ama yahu adam senin istediğin yere gidelim bir kere de ama yok ki o evde oturmak istiyor zsten zoraki.

ya ben muhabbet etmeye bayılırım o sevmiyor.daha öncesinde neden böyle oldugunu sordum ne bileyin ortak konuşçak pek bir şeyimiz yok ki dedi. orda bile topu bana atıyor saka mı . işten gelince iş yerindr olan seyleri anlatırdım yüz ifadesinden bana ne bunlardan yaa ifadesini alırdım iyi de onu da sana anlatmıcaksam ne konuşçsz biz ?
Tamam ama burada size soruyor. Ben sorusundan, günü sizin istekleriniz doğrultusunda planlamaya gönlü olduğunu anlıyorum. Bakın ben bu forumda en çok boşan bence diyen insanlardan biriyim. Şunu yapalım diyorum yapmıyor, gidelim diyorum zorla geliyor her işi benden bekliyor deseydiniz bambaşka şeyler söylerdim. Şu an için iletişiminizin sağlıklı olmadığını çıkarıyorum anlattıklarınızdan yalnızca. Evlenmeden önce 5 yıl yalnız yaşadım. Kocam benim canımın içi ama bazen diyorum diğer odaya gidiyorum ben yalnız kalmak istiyorum, yatarken buluşuruz. Dur ben giderim sen otur diyor kalkıp gidiyor sağolsun, evlendik diye yapışmadık. Bu ihtiyacımı anlıyor konuştum çünkü onunla, ayrıca beni tanıyor. Yalnızlık ihtiyaçtır. İletişiminiz çok zayıf bence.

hiç değilim ya hatta bi ara bana sen bende ne buldun da evlendin dedi şakayla karışık.o evde otursuncu.ben dışarda takılmacı
Haklı, doğru demiş..keşke evlenmeden önce beraber zaman geçirmekten keyif alacağın, saatlerce sohbet edeceğin, ortak zevklere sahip bir eş secseydin, sırf 'seviyoruz,ayrılmadık da. Evlenelim bari' diye.
Bir insanın sohbetini seviyorsan hep seversin. Adam sevgiliyken sizinle saatlerce konuşuyordu da bir anda mi sohbetinizden zevk almaz oldu?

benden bıkmış gibi yazmış çok saçma.gün içinde sürekli birlikte değiliz ki yani sonuçta.

Adamın arkadaşlarıyla olan yazışmalarını okumanız çok çirkin. Olaydan haberi olmayan, eşinizin mesajlaştığı arkadaşının özel paylaşımlarını izinsiz okumuşsunuz.

Bir de okumamanız gereken yazışmalar üzerinden dertleniyorsunuz.

Haklı, doğru demiş..keşke evlenmeden önce beraber zaman geçirmekten keyif alacağın, saatlerce sohbet edeceğin, ortak zevklere sahip bir eş secseydin, sırf 'seviyoruz,ayrılmadık da. Evlenelim bari' diye.
Bir insanın sohbetini seviyorsan hep seversin. Adam sevgiliyken sizinle saatlerce konuşuyordu da bir anda mi sohbetinizden zevk almaz oldu?
ya çok komik gelecek ama saatlerce konuşurduk sabahın köründe çıkıp gece dönerdim mesela ve hep konuşurduk.konuşçak bir şeyimiz mi kalmadı ? bilmiyorum inanın

tavlayı çıkarsın hadi desin hszırım hadi sen de giyin pazar gezelim desin hep benden bekliyor.bir yere gideceğimiz zaman bile nereye gidelim napalım bunaltırcasına sorar ama yahu adam senin istediğin yere gidelim bir kere de ama yok ki o evde oturmak istiyor zsten zoraki.

E rahatsız olan sizsiniz. O yüzden sizin bir şey yapmanız çok normal değil mi? Ondan bekleyip pasif agrasif tepkilerle kendinizi gereksiz yere mutsuz ediyorsanız. Önemli olan birlikte vakit geçirmek değil mi? Planı kimin yaptığının ne önemi var??

Kedi mi bu allah aşkına yanımda dursun.
Kimine göre farklı gelebilir ama bazı insanların da hobisi budur yani. Bütün gün dışarıda bisiklet sürüyor olsa a ama hobi denirdi kesin. Ev işlerinde üzerine düşeni yapıyor, beraber bir şey yapalım mı diye soruyor. E daha ne istiyorsunuz?

Kahvaltı mesajı biraz hoş olmamış ama bu tarz arkadaşlar arasında mesajların abartı içerdiğini düşünüyorum.

Kedileri de durmak istemedikleri bir yerde durdurmak ve istemedikleri bir şeyi yaptırmak mümkün değil bu arada.😂

Tamam da adam zaten böyle biri değil miydi? Şehir şehir gezerken çoğu plan senden çıkmıyor muydu? Genelde yerleri sen secmiyor muydun? O sana uymaz miydi?
Adam yani plan program yapmaktan zevk alan, aktif bir adamdı da evlenince içine dede mi kaçtı?
Hiç mantıklı değil.
Benim sevgililerim de benle şehir şehir gezer ama bedava tur rehberi gibi her şeyi ben planlarım. Çoğunun gittiğimiz şehirden haberi bile olmaz. Hem öyle biriyle evlenip hem de evlendikten sonra 'yaaa her şeyi benden bekliyor' desem çok saçma olur. Bence sizin evliliğiniz de böyle.
Belli ki sevgiliyken de sizin ittirmenizle gidiyormus bazı şeyler. Nedense evlenince gözünüze batmaya başlamış.
ya çok komik gelecek ama saatlerce konuşurduk sabahın köründe çıkıp gece dönerdim mesela ve hep konuşurduk.konuşçak bir şeyimiz mi kalmadı ? bilmiyorum inanın
Neden peki? Ne değişmiş olabilir? Bana çok mantıksız geldi saatlerce sohbet edecek kadar konuşmayı sevdiğin biriyle konuşmaktan nasil zevk almamaya başlarsın ki?
Benim 20 yıllık arkadaşlarım var, yirmi yıl önce nasıl konuşuyorsak hala öyle konuşuyoruz. Ya da sohbetinden keyif almadığım kuzenlerim var. Yirmi yıl önce sohbetinden ne kadar sıkılıyorsam hala o kadar sıkılıyorum.

ya ben muhabbet etmeye bayılırım o sevmiyor.daha öncesinde neden böyle oldugunu sordum ne bileyin ortak konuşçak pek bir şeyimiz yok ki dedi. orda bile topu bana atıyor saka mı . işten gelince iş yerindr olan seyleri anlatırdım yüz ifadesinden bana ne bunlardan yaa ifadesini alırdım iyi de onu da sana anlatmıcaksam ne konuşçsz biz ?

33 yaşındaymışsınız. Eşiniz kaç yaşında ? Hiç sohbet etmeden mi evlendiniz ? Evlenmeden önce ne konuşuyordunuz ?

Ne kadar sürdü flört zamanınız evlenmeden önce ?

Yabanci dizi ve bilgisayar oyunlari oynamayi ben de cok severim o yüzden bana cok rahatsiz edici gelmedi esinizin tavri ama haftasonu beraber disari cikilip bir seyler yapilabilir eve gelince de herkes kendi hobisiyle ilgilenir. Evde dizi izleye, bilgisayar oynayan esi (sevgisini hissettigim sürece) arkadas veya aile ya da disari bagimlisi bir ese tercih ederim. Siz esinizin sevgisini, ilgisini hissetmiyorsunuz sorun bu bence.

Back
X