Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

Deneyebilr mi elbette yapar erkrkler bilmiyorum ama yazdı bunmuhabetten sonra da bundan sonra ne yapmalıyıım ve o ne gibi bir adım atar görüşme için acaba?
Şimdi adamdan hoşlandın mı? Hoşlanmadın mı? Hoşlandıysan daha mesafeli iletişimi sürdürebilirsin. Niyeti kötüyse ya o sıkılır bırakır yada sen anlarsın bitirirsin yok eğer deneme amaçlıysa davranışları normalleşir bir süre sonra ama ne olursa olsun radarların açık olsun. Tedbiri elden bırakma.

Gitmryecegimi belli ettim onun bundan sonra nasıl adımlar atacıgı da önemli degil mi? :/

Gitmryecegimi belli ettim onun bundan sonra nasıl adımlar atacıgı da önemli degil mi? :/

Bence değil, birkaç kere daha uğraşır seni eve çağırmak için kabul etmezsen seninle görüşmeyi bırakır emin olabilirsin. Benden tavsiye, vakit kaybetme bununla yol ver.

Igrenc gercekten ben igreniyorum boyle adamlardan. Bunun bir ust asamasi Turkiye'ye gelen batili turistleri taciz edip "bakire degil zaten, ne olacak yav" diyen adamcik tipi.

K
rndisinden hoşlandım ve buluştugumuzda da itici gelmedi bana tertipli biri o yüzden kaybetmek te istemiyrm ama ihtiyatlı davranıyorum tabiki.

Igrenc gercekten ben igreniyorum boyle adamlardan. Bunun bir ust asamasi Turkiye'ye gelen batili turistleri taciz edip "bakire degil zaten, ne olacak yav" diyen adamcik tipi.

Bazı kızlarımız iyi niyetli tıpkı konu sahibi gibi ama bu adamlar kendini baştan belli ediyor böyle. Hiç uğraşmayıp postalamak lazım.

öy
Açıkçası ikinci buluşma için cüretkar bizim toplum anlayışımıza göre
Acele etmeden sağlam adınlarla ilerleyin baktınız olmadı aceleci davrandı yol verin gitsin
öyle davranacagım olursa olur ama baktım ev konusunda ısrarcı konuşmam bir dha kendidiyle bir güzel de agzının payını vererek

Ben dükkana çağırmasını çok garip buldum. Çok itici geldi. Ben daha orda görüşmeyi keserdim sanırım.

Sana ilgi gösteren değer veren birisi görüşmek için vakit yaratabilmeli karısı ya da annesi değilsin o çalışırken dükkana gidip oturucan

Neresi masum Tabi ki değil. Kendi kizkardesi olsa nasıl karşılar acaba.

Bi destur derler adama. Daha ikinci buluşmadan eve cagriyor. Fazla uzatmadan mevzuya girelim demiş kisaca. Filmin 15 dk sonrasına geçeriz demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…