Şimdi adamdan hoşlandın mı? Hoşlanmadın mı? Hoşlandıysan daha mesafeli iletişimi sürdürebilirsin. Niyeti kötüyse ya o sıkılır bırakır yada sen anlarsın bitirirsin yok eğer deneme amaçlıysa davranışları normalleşir bir süre sonra ama ne olursa olsun radarların açık olsun. Tedbiri elden bırakma.Deneyebilr mi elbette yapar erkrkler bilmiyorum ama yazdı bunmuhabetten sonra da bundan sonra ne yapmalıyıım ve o ne gibi bir adım atar görüşme için acaba?
Gitmryecegimi belli ettim onun bundan sonra nasıl adımlar atacıgı da önemli degil mi? :/Onu derken sana aslında ne demek istiyor biliyor musun? "Sevgili olmadan erkeklerle görüşüyorsan yatıp kalkmaya da sıcak bakıyorsundur evime gelip benle de beraber olsan ne olur ki?" demek. Evine gidersin hamlelere başlar, istemediğini belli edersen de o senin telefonlarına çıkmamaya başlar zaten. Bu tiplerle vakit kaybetme boşa.
Gitmryecegimi belli ettim onun bundan sonra nasıl adımlar atacıgı da önemli degil mi? :/
Igrenc gercekten ben igreniyorum boyle adamlardan. Bunun bir ust asamasi Turkiye'ye gelen batili turistleri taciz edip "bakire degil zaten, ne olacak yav" diyen adamcik tipi.Onu derken sana aslında ne demek istiyor biliyor musun? "Sevgili olmadan erkeklerle görüşüyorsan yatıp kalkmaya da sıcak bakıyorsundur evime gelip benle de beraber olsan ne olur ki?" demek. Evine gidersin hamlelere başlar, istemediğini belli edersen de o senin telefonlarına çıkmamaya başlar zaten. Bu tiplerle vakit kaybetme boşa.
rndisinden hoşlandım ve buluştugumuzda da itici gelmedi bana tertipli biri o yüzden kaybetmek te istemiyrm ama ihtiyatlı davranıyorum tabiki.Şimdi adamdan hoşlandın mı? Hoşlanmadın mı? Hoşlandıysan daha mesafeli iletişimi sürdürebilirsin. Niyeti kötüyse ya o sıkılır bırakır yada sen anlarsın bitirirsin yok eğer deneme amaçlıysa davranışları normalleşir bir süre sonra ama ne olursa olsun radarların açık olsun. Tedbiri elden bırakma.
Igrenc gercekten ben igreniyorum boyle adamlardan. Bunun bir ust asamasi Turkiye'ye gelen batili turistleri taciz edip "bakire degil zaten, ne olacak yav" diyen adamcik tipi.
öyle davranacagım olursa olur ama baktım ev konusunda ısrarcı konuşmam bir dha kendidiyle bir güzel de agzının payını vererekAçıkçası ikinci buluşma için cüretkar bizim toplum anlayışımıza göre
Acele etmeden sağlam adınlarla ilerleyin baktınız olmadı aceleci davrandı yol verin gitsin
tercihimi belli ettim kendisi düşünsünYoklama cekmis tercih sizin tabi
Ev atacağı kadar basit ucuz degilim anlar bunu anlamıştr da öküz degilse bakalım nasıl hareket edecek devaamındaeve atacak sizi bekleyin yakinda istedigini alamayinca tekmeyi vurur size tekmeyi yemeden ciftenizi atin derim
asla gitmemNiyeti bozmuş arkadaş.. aklı karanlık gecelerdee.. sakın gitme
evet şandını denedi bşr yen attım ama olmadı zihniyetimi belli etti bundan sonra nasıl davranacak acaba o da önemli
ne farkeder ki?
daha sevgili bile değilsiniz yani aranızda aşk yok sevgi yok ama adam sevişmek için yol arıyor..
Neresi masum Tabi ki değil. Kendi kizkardesi olsa nasıl karşılar acaba.Konuştuğum bir genç var açtığım konularda da bahsetmiştim. Kendisiyle bir kez yüzyüze görüştük konuştuk üslubu düzgün, konşmasını bilen, ayarında biri. Buluşmadan sonra da ilgisini yazdıklarıyla belli etti begenisini vs. şimdi ikinci buluşma için beni bir iki hafta önce de dükkanına davet etti kendi dükkanları var çalıştıgı ben müsait degilim dedim açıkcası gştmek istemedm dükkan gibi bir ortama. Bugün de mesajlaşırken napıyorsun ne edşyrsın derken bana evde sıkılmıyor musun arkadaşlarında kalmaya vs. gidiyr musun dedi. Ben tabiki anladım sohbetin gidişatını ... Neyse işte hayır dedim o da seni davet edecektim o yüzden sordum, malum iddaa dükkanı davet edemiyrum dedi. ben de daha önce gitmedim dedim başka bşr mekan da olabilir dedim bu arada kalmaya davet ediyor beni saat 10 da dükkanı kapatıyor ve 10 da ona gidecekmişim onda kalacakmışım film seç izleriz dedi teklifi buydu. Ben de vasfım olmadan birinin evine gitmek bana tuhaf geliyor dedim o da vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi evde görüşmek için bir ortam yanlış anlama seni sorgulamıyorum yazdı . Kendi evin gibi davranabilirsin o yüzden sıkıntı olmazdı falan dedi. Tabi ben saat 10 dan sonra dışarı çıkamam evde de kalamam diyince çıkamıyorsan tamam madem dedi. Bi yarım saat sonra komik bir caps atmış ingilizce arkadaşlar ve dışarı çıkmakla ilgili beni hafften igneleyen o şrkilde bir diyalog geçti aramızdan ve benim içime kurt düşürdü güvenilirliğiyle ilgili efendi oturaklı biri olarak durmasına ragmen..Kızlar si nasıl yorumluyorsun bu konuyu? ortaya bir zarf attı evet ama ben olumlu karşılamdım fikri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?