Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

Belgeselse olur deseydin. Masum bakmak istiyorum bakamiyorum. Vasifsiz erkeklerle gorusmuyorum diyerek tepkini koy.

niyeti belli çok yeni bir ilişki daha bu kadar acele etmesi abest geldi bana.

konuşmalarınız dümdüz mü ilerliyo yoksa yakınlıkta var mı özel bi soru gerçi ama görüşmeden kastı bu mu diye merak ettim
yakınlık derken iltifat ediyr arada o ayarında yapıyor öyle sık sık mesajlama yok ki olsa da can sıkıntısından diye düşünürüm o sıkıntı yani

Ayarında biri demişsiniz ama bence tam bir ayarsız. Benle konuşuyorsan eve de gel demiş eminim sadece film izlemek için çağırıyordur gece 10'dan sonra. Görüşürken, konuşurken daha mesafeli olmanızda fayda var adamın niyeti bence çok açık.

Aynen bu cumle yeter de artar bile.yani adam sirf bu yuzden bile olsa oyle sey olur mu ne demek vasfin yok vs bile deme geregini duymamis
Yani 1 kez buluştum kendisiyle ve sevgşli degiliz ikimiz de farkındayız sevgilimsin de diyemeyecegine göre böyle söyledi

loto totocuya mi kendinizi layik goruyorsunuz? ogrenciyseniz adam gibi okuyun, iyi bir ise girin. dogru duzgun insanlarla bir yol kurun kendinize. abla tavsiyesidir.

ilk önce ben dedim vasfım olamdanbirinin evine gitmek tıhf bir şey bana göre dedim dedigüme karşılık o da öyle söyledi

adam efendi gibi gorunmeye calismis bakti sende olumlusun kendisine karsi nasil tuzaklayabilirim diye ugrasiyor bi kzin oglanin ewinde ne isi var . sen oraya gittin mj kendini yakarsin amaci belli

Ya
loto totocuya mi kendinizi layik goruyorsunuz? ogrenciyseniz adam gibi okuyun, iyi bir ise girin. dogru duzgun insanlarla bir yol kurun kendinize. abla tavsiyesidir.
nlış anladınız o kısmı kendsi benimle aynınfakülteden mezun ben 3. sınıfım dükkan krndilerine ait

Bazen biz kadınların çok saf olduğunu düşünüyorum.
Nasıl anlamıyorsunuz adamın niyetini?
Niyetiniz yok gibi aslında, bence siz de farındasınız.

Ben de vasfım olmadan birinin evine gitmek bana tuhaf geliyor dedim o da vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi
Bana bunu diyecek adama okkalı cevabı basıp, selamı sabahı keserdim, NET! Belli bi zaman geçer, birşeyler yaşanır tamam da bu nedir yani? Abazalıkta nirvanaya yarışıyo galiba.

Valla hic öyle efendi oturaklı bi adam yok karşında baya liseli ergen kafasında bu.
Üstelik daha 2.bulusma.
Yani seninle farklı ortamlarda vakit kaybetmeyecek beyimiz hemen amaca yönelecek.
Hayır tabi ki iki insan birbirini begendiyse evde de takılır sevisir de yani.
Ama 2..bulusma yahu pes .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…