Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

rahatsız olur musun diye sordu önce

Adam sevişelim demiş kibarca. Bence çok erken olmuş. Niyeti ciddi ya da değil bunu bilmek için de çok erken.
Yani bu teklif niyetni apaçık belli edecek nitelikte degil degil mi ciddi de olablir ileriye dönük bir beraberlik sevgililik de düşünebilir mi?

Yani bu teklif niyetni apaçık belli edecek nitelikte degil degil mi ciddi de olablir ileriye dönük bir beraberlik sevgililik de düşünebilir mi?

Yaşlarınız kaç ?
Açıkçası 2.buluşmaya evine film izlemeye çağıran biri bunada arkadaşında kalıyo musun diyerek konuya giren ilerisi için bişey düşünmez.

İlişkinin başında tanımak ister insan tanımak içinde konuşmak gerek gezmek gerek oturup kalkmak gerek film izlemek değil izlersinde sinemada olur bu

Eve atıcak birini arıyo sevgili değil yoluna bak derim

Vasfın olmadan görüşebiliyorsan evde de görüşebilirsin ne demek anlamadım kızlar. Yani vasıf derken nişanlı sevgili vs... olmayı kast ediyorsa bu söz iyice çirkin bir cümle olmuş. Ne demek vasfın yoksa eve gel ! Hakaret gibi olmuş. Bence bu cümlenin anlamını ona sormalıydın. Özellikle düzgün davranıyor. Sonra bu adam seni çok üzer. Kendisine bağlayınca onu kaybetmemek için çok şeye seni razı eder. Madem hoşlandın bence açıkça konuş. O normlarda biri olmadığını açıkla.

Ay senin düzgün biri olup olmadığını denemiş olsun varsayalım. Varsayalım ki bu mide bulandırıcı teklifi yaparak zarf attı.

Birincisi bu teklifi rahatlıkla yapan adam hicbir şekilde düzgün değildir ve çok yaşanmisligi vardır.

İkincisi bunu teklif etme üslubu da kusura bakmayın da hakaret olarak algıladım ben ve siz iyi niyetle hala toz konduramıyorsunuz .

Bana biri böyle bi teklifi böyle bi üslupla yapmış olsaydı "sen beni ne zannediyorsun ahlaksız herif " diyerek yol verirdim. Madem niyeti ciddi ayıklamak zorunda kalırdı pirincin taşını.

Risk alıp terk edin. Madem etkilendi arkanızdan gelir.

amacı belli hatta bana sorarsan vasfım olmadan gidemem dediğin için de kendini zor kız gibi göstermeye çalıştığını düşünecek konuşmaya devam edersen. o tiplerin kafaları böyle işliyor çünkü

Bana masum gelmedi. Gelmeme sebebide:"vasfin olmadan bir insanla gorusebiliyorsan evinede gelirsin" demesi. Bu mesaji gormesem belki daha iyi niyetli dusunebilirdim.
Aynen bu cumle yeter de artar bile.yani adam sirf bu yuzden bile olsa oyle sey olur mu ne demek vasfin yok vs bile deme geregini duymamis

Niyeti apacik ayna gibi ortada canim.bu tiplerin arayışları beklentileri oncelikleri baskadir ikili iliskilerde.adap usul erkan malesef yok.eve gelme konusundaki cvplatrina mulayim ama ucuzca cvp vererek eve gidip yasanacaklardan sonra onu suclamaman icin aklinca ikna yoluna gidiyor. Ben iletisimini kes derim sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…