- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
Adam sevişelim demiş kibarca. Bence çok erken olmuş. Niyeti ciddi ya da değil bunu bilmek için de çok erken.Vasıf olamsan buluşabilniıyprsa ev ortamı da bir buluşma yeri degilmidir dedi.
rahatsız olur musun diye sordu önceBen dükkana çağırmasını çok garip buldum. Çok itici geldi. Ben daha orda görüşmeyi keserdim sanırım.
Sana ilgi gösteren değer veren birisi görüşmek için vakit yaratabilmeli karısı ya da annesi değilsin o çalışırken dükkana gidip oturucan
Yani bu teklif niyetni apaçık belli edecek nitelikte degil degil mi ciddi de olablir ileriye dönük bir beraberlik sevgililik de düşünebilir mi?Adam sevişelim demiş kibarca. Bence çok erken olmuş. Niyeti ciddi ya da değil bunu bilmek için de çok erken.
Yani bu teklif niyetni apaçık belli edecek nitelikte degil degil mi ciddi de olablir ileriye dönük bir beraberlik sevgililik de düşünebilir mi?
vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi
yanlış anlama ama canı biseyler ıstıyor onun sarhoşluğuyla saçmalamış ulaşmaya çalışıyor sonradan laf sokmaya çalışmasıda bundan zoruna gıtmıstıras
asla gitmem
Vasıf olamsan buluşabilniıyprsa ev ortamı da bir buluşma yeri degilmidir dedi.
o da vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi
Erkekler bu konuda denemez kendimizi kandırmayalım.İki sebep olabilir; ya adamın niyeti fena yada seni deniyor.
Yatalimmi demenin kibarcasi 'film izleriz' yav he heee
Bi de "sana yemek yaparım" var
Aynen bu cumle yeter de artar bile.yani adam sirf bu yuzden bile olsa oyle sey olur mu ne demek vasfin yok vs bile deme geregini duymamisBana masum gelmedi. Gelmeme sebebide:"vasfin olmadan bir insanla gorusebiliyorsan evinede gelirsin" demesi. Bu mesaji gormesem belki daha iyi niyetli dusunebilirdim.
Niyeti apacik ayna gibi ortada canim.bu tiplerin arayışları beklentileri oncelikleri baskadir ikili iliskilerde.adap usul erkan malesef yok.eve gelme konusundaki cvplatrina mulayim ama ucuzca cvp vererek eve gidip yasanacaklardan sonra onu suclamaman icin aklinca ikna yoluna gidiyor. Ben iletisimini kes derim sahsenYani bu teklif niyetni apaçık belli edecek nitelikte degil degil mi ciddi de olablir ileriye dönük bir beraberlik sevgililik de düşünebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?