Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

var var neler var.. denemek derken ankamdım evine gitmekten bahsediyrsan aala gitmem kendime saygımdan dolayı bir şey olsun ya da olmasın

Be
n de olumlubyabınadan bakmaya çalışıyorum ama sogudum, korktum.. offf

var var neler var.. denemek derken ankamdım evine gitmekten bahsediyrsan aala gitmem kendime saygımdan dolayı bir şey olsun ya da olmasın
Hayir tabiki onu kastetmedim. Yani benim yaptigim gibi tabularindan biraz abartarak bahsedersen lafi gelince kaba tabirle bundan is cikmaz diyip gerisin geriye kacisini izle demek istedim. :)))

Bir daha görüşmek için nasıl bir yol izler nasıl bşr teklifte bulunur bilmiyrm , görüşme teklif ederse dışarda nasıl tepki vereyim sizce?

ilk buluşmamızdan bir ya yakın vakit geçtigi için o da çalışıyor dğkkanuan bakuyor o nedenle aanırım görüşeyim de burası da olur gibi düşündü

Bir daha görüşmek için nasıl bir yol izler nasıl bşr teklifte bulunur bilmiyrm , görüşme teklif ederse dışarda nasıl tepki vereyim sizce?
Canım bence onu kibarlığın ve kişiliğinle ez. Onu utandır . Onu düzgün biri olarak tanıdığını ama tavırlarından rahatsız olduğunu söyle. Ve en önemlisi "" Mademki vasfın olmadan görüşüyorsun o zaman evime de gelebilirsin derken ne demek istedin beni ne sandın "" söyle. Bu şekilde görüşmeye devam etmeyeceğini belirt. Sonra zaten ondan bir cevap gelecektir. Belkide tavırlarını düzeltir. Ama eğer sana düzgün davranırsa yine de ilerleyen zamanlarda bu insana dikkatli ol. Hiç bir zaman kalbin mantığının ötesine geçmesin. Çünkü kaba davranmış. Senin masum duruşunu anlamamış ya da anlamazlıktan gelmiş. Şımarık bir çocuk gibi istediği olmayınca o cümleyle seni rencide etmeye kalkmış.

Masum degil bence de. Hep de ayni film sec izleriz. O filmin sonunu gorebilen olmuyor genelde. Ikinci gorusmeye cagirma bari degil mi yuh

İddia dükkanına davet etmeler, eve daver etmeler filan. Oturaklı anlayışımız çok farklı sevgili konu sahibi. İletişimi kesmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…