- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
kesinlikle biliyorum bunu adla gidecek tınıyette biri degilim zaten bir şey oldun ya da olmasınGidersen illa aranızda bişe olcak die bi kaide yok ama gidersen farklı gitmezsen sana daha başka bi gözle bakcak buna inan.
var var neler var.. denemek derken ankamdım evine gitmekten bahsediyrsan aala gitmem kendime saygımdan dolayı bir şey olsun ya da olmasınSen simdi benim dusundugu biri gibi olmayinca( kisaca erkek mantigi eylenilecek kiz olmadigimi anlayinca) niyeti ciddilesir mi diyorsun ama boyle adamlarin zihniyeti degismez. Daha seni tanimadan etmeden bu teklifi yaptigina gore niyeti belli. Kabul etmeyince bi iki daha dener. Sonra bi bakarsin umidi kalmayinca yavas yavas uzaklasiyor. Madem aklinda kalacak denemesi bedava. Evlenmeden el ele bile tutusmam diyince otobus duraginda mal gibi kaldim, herif arkasina bakmadan kacmisti.madem oyle dene sende onu bi an once kesinlik kazansin.
n de olumlubyabınadan bakmaya çalışıyorum ama sogudum, korktum.. offfCanım benim...ben hep olumlu yanından bakmaya çalışırım. Ayrıca yaşça oldukça büyüğüm. Ama kızlar çok haklı. Sen diyorsunki önceden yem atıp şansını denemek ister. Sonra ciddi düşünebilir. Evet bu konuda doğru düşünüyorsun.
Amaaaa o sana o kadar çirkin bir cümle kullanmışki seni aşağılamış. Seni basit biri yerine koymuş bu adam. Mademki vasfın olmadan görüşüyorsun o zaman evime de gelebilirsin cümlesini sen anlayamamışsın. Bende bazen o anda bazı şeyleri anlayamam. Çoğumuz böyleyiz. Ama bu cümle yenilir yutulur değil. Ben olsam bu cümleyi ona yedirirdim. Ona utanmasını ve düzgün biri olmadğını kesinlikle söyle.
Hayir tabiki onu kastetmedim. Yani benim yaptigim gibi tabularindan biraz abartarak bahsedersen lafi gelince kaba tabirle bundan is cikmaz diyip gerisin geriye kacisini izle demek istedim. :)))var var neler var.. denemek derken ankamdım evine gitmekten bahsediyrsan aala gitmem kendime saygımdan dolayı bir şey olsun ya da olmasın
Bir daha görüşmek için nasıl bir yol izler nasıl bşr teklifte bulunur bilmiyrm , görüşme teklif ederse dışarda nasıl tepki vereyim sizce?Canım benim...ben hep olumlu yanından bakmaya çalışırım. Ayrıca yaşça oldukça büyüğüm. Ama kızlar çok haklı. Sen diyorsunki önceden yem atıp şansını denemek ister. Sonra ciddi düşünebilir. Evet bu konuda doğru düşünüyorsun.
Amaaaa o sana o kadar çirkin bir cümle kullanmışki seni aşağılamış. Seni basit biri yerine koymuş bu adam. Mademki vasfın olmadan görüşüyorsun o zaman evime de gelebilirsin cümlesini sen anlayamamışsın. Bende bazen o anda bazı şeyleri anlayamam. Çoğumuz böyleyiz. Ama bu cümle yenilir yutulur değil. Ben olsam bu cümleyi ona yedirirdim. Ona utanmasını ve düzgün biri olmadğını kesinlikle söyle.
Öyle şeref yoksunkarı maalesef görecegim bakalım bundan sonra nasıl yazacakHayir tabiki onu kastetmedim. Yani benim yaptigim gibi tabularini biraz abartarak bahsedersen lafi gelince kaba tabirle bundan is cikmaz diyip gerisin geriye kacisini izle demek istedim. :)))
ger ikinci kez ev teklifinde bulunursa üstü kapalı bile olsun bu kez çok sert tepki verecegimÖ
Öyle şeref yoksunkarı maalesef görecegim bakalım bundan sonra nasıl yazacak
ki umarım bulunur da yüzüne çarparıme
ger ikinci kez ev teklifinde bulunursa üstü kapalı bile olsun bu kez çok sert tepki verecegim
Rahatsız olur musun dedi ? ben bir şry demedim vaktim yok dedim . 2 hafta önceIddia dükkanina davet mi etti ?
9 gag adlı sitedendiCaps i gorebilirmiyim?
e
ger ikinci kez ev teklifinde bulunursa üstü kapalı bile olsun bu kez çok sert tepki verecegim
Ver ver rengini belli etsin aklinda da soru isareti kalmasin =)e
Canım bence onu kibarlığın ve kişiliğinle ez. Onu utandır . Onu düzgün biri olarak tanıdığını ama tavırlarından rahatsız olduğunu söyle. Ve en önemlisi "" Mademki vasfın olmadan görüşüyorsun o zaman evime de gelebilirsin derken ne demek istedin beni ne sandın "" söyle. Bu şekilde görüşmeye devam etmeyeceğini belirt. Sonra zaten ondan bir cevap gelecektir. Belkide tavırlarını düzeltir. Ama eğer sana düzgün davranırsa yine de ilerleyen zamanlarda bu insana dikkatli ol. Hiç bir zaman kalbin mantığının ötesine geçmesin. Çünkü kaba davranmış. Senin masum duruşunu anlamamış ya da anlamazlıktan gelmiş. Şımarık bir çocuk gibi istediği olmayınca o cümleyle seni rencide etmeye kalkmış.Bir daha görüşmek için nasıl bir yol izler nasıl bşr teklifte bulunur bilmiyrm , görüşme teklif ederse dışarda nasıl tepki vereyim sizce?
ama muhabbet sonlandı tekrar ıtwklif ederse ya da sezfitirse çok farklı konuşacagım bu konualrda üslübüm çok seryir benim nasibini alır o daVer ver rengini belli etsin aklinda da soru isareti kalmasin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?