- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben eşimin cüzdanına bile bakmam. Cebinden para almam...
Çalışan bi bayanım. İstediğimi alıyorum zaten. Allahıma şükür ben bu sorunları yaşamadım hiç...
Katılıyorum.Bence olayı çok abartmışsınız ... Hırs denen bişey yok bence parayı herkes kazanır ama herkes tutamaz . Genelde kadınlar erkeklerden daha tasarrufludur. Kocası sorumluluğunu bilmiyorsa elinde tutamıyorsa kadın ele almalı işi. Benim annemde yıllardır babamın maaşını alır babam kendi isteyerek verio çnkü annem biriktirebilio babam bunu yapamıyor gerekli gereksz herşeyi almasını sever o yzden birikm yapamaz . Annemin ne kadar tutarlı olduğunu görünce çok hoşuna gitmiş anneme vermiş gidermiş sadece harçlık alırmış parasından hala da övünür ben annen sayesin ev araba sahibi oldum der dedemde ne kadar tutarlı diye takdir eder annemle hep. Her erkek bir değil bence herkes kendi kocasıyla kıyaslamasın konuyu çok abarttığınızı düşünüorum . Ego - hırs değil bnce bunun adı geçim derdi
Yazıyorum siliyorum. Her harf sana fazla geliyor yahuu :))
Avamlıksa üstünüzden akıyor. İlk yorumunuzu okuyun bi zahmet. Saldırıya gecilmiş.
Terbiyeni takın.
Ceza almak ve konu baska yere gitsin istemiyorum.
Cevap verecekseniz bile alıntı yapmayın..
Çalışmasaydım eğer ya da bir gün olur da bebeğim doğduktan sonra çalışmazsam, eşimim cebinden yine para almam..Bunu da doğru bulmuyorum. Çalışınca Alman usulü mü olması gerekiyor. Ya bir gün çalışmasan ne olacak? O zaman zorlanmayacak mısınız cebinden para almaya. Öyle ya da böyle neden herkes kendini ötekileştiriyor. Evli insanlar arasında illa uç noktalarda mesafe mi olması lazım.
Cebinden para almak kötü bir şey mi? Ya da almamak kötü bir şey mi?
Neden doğal takılmıyorsunuz?
Çalışmasaydım eğer ya da bir gün olur da bebeğim doğduktan sonra çalışmazsam, eşimim cebinden yine para almam..
Şöyle bir fark olur.. O bana para verir.. Şuanda ara ara sorar para vereyim mi diye..Bir sonraki maaşımı almaya yakınsam isterim
Aramızda mesafe yok bizim. Diğerlerini bilmem de..
Elektriği suyu doğalgazı ve mutfak masraflarını eşim öder..
Ev kirasını ben öderim..
Zaten istanbulda yaşıyorsan eve giren kadar çıkar.. Bu durumda da iki kişi çalışmadan çok sıkıntı çekilir diye düşünüyorum...
He evim olsaydı çalışmazdım orası ayrı
İnşallah ilerde o da olur
öyle şey mi olur ya eşten maaşını almak ne demekmiş. adam çalışsın para kazansın eşine versin,adama lazım olduğunda eşinden mi isteyecek parayı ? özgüven kaybına neden olur bence erkekte.
Bir şeyin hesaba kalması mümkün değil ki:)Bilemeyeceğim de yazdıklarınız hala benim evliliğe bakış açıma ters düşüyor. Cebinden para almanın neyi kötü ki? O vermeyi unutursa o zaman yandı gülüm keten helva.
Peki harcamaları yaptıktan sonra herkesin ne kadar maaşı kaldıysa kendi hesabında mı kalıyor sizin evde?
Demiiii yaniiiiiiiiiiii
Kadının parası kadının, erkeğin parası yine kadının..Kadın çalışırsa bir tek kendi özel ihtiyaçları için çalışır. Erkeğin kadının maaşından kuruş alması onun kocalık görevini yerine getirememesi demek.
Okuduklarım bana mı tuhaf geliyor, katılan var mı acaba?
Bir şeyin hesaba kalması mümkün değil ki:)
Bebek olacak ve ona bir şeyler almaya başladık bile :)
Kıyafetlerinden battaniyesine, yatak takımına almaya başladık :)
Bu aydan önceki aylarda altın alıp kenara koyuyorduk.. Artık bu zamandan sonra onu da yapamayız çünkü bi beşik 900den başlıyor :)
Bebek arabası, mama sandalyesi vs. Hepsi masraf.
Cebinden para almak eğer haber verirsen kötü değil ama diyelim ki adamın cebınden habersiz parasını aldın.
Adamın belki cebindeki son parası. Ve ona güvenerek bi öğle yemeği yiyeyim dedi. Elini cebine attı para yok.. Bu doğru değil bence.
Parayı istersin, o verir ya da git al der.. Bu benim başıma pek gelmedi ama suçlusu da ben değilim herhalde..
Belki şükretmek lazım:)
kesinlikle çok doğru söylüyorsun. Bu tip kadınlar eşlerinden parayı alır adama lazım olduğu zaman çocuğa harçlık verir gibi para verir sonra da kocam pısırık diye dert yanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?