Dun aksam bi ortamda bi konu konusuldu.bi arkadasim esimin maasini ben yonetirim.o calissin ben harcligini veririm diyip guldu.diger arkadas ise buna katildi.erkegin eline maas birakmayacaksin diye...
Nedir bu ego bu hirs..yada esim maaaini elime saysin egosu..
Bi evde para konusu cok konusulmamali..sanki evliligin temeli maasi gibi gorunmemeli...kadinda erkekte sorumlulugunu bilmeli..
Esimin aldigi maasi bilirim..heray nereye ne kadar harcadigini soyler..borclardan elimize heray cok az para kalir.onunlada geciniriz.esim ihtiyaclarimi karsilar.disari ciksam parasiz birakmaz.vermeyi unuttugunda bana kizar ciddi ciddi..bu samimiyetin olsun artik git cuzdanimdan al istedgn kadar der..cekinmemden nefret eder..cok yorgun geliyorum unutuyorum der.bi ara istersen maasi getryim evin mali isleryle sen ilgilen dedi.kabul etmedim.sevmem banka isleri oraya ode buraya ode...esim cok guzel idare ediyor.ben biraz savurganim.o daha idareli..
Evlilikte esler bu duvari asmali..ihtiyaclarini rahatca istemeli..fakat ben erkegin elinden maasini almayi erkegi pasif konuma dusurdugune inaniyorum...erkek sorumlulugunu bilmeli.evin gecimiyle maddi olarak hesap kitap yapmali..kadinsa uzerine dusenleri yapmali...nedir bu hirs...yada erkek kadinin eline maas saydimi ne oluyor...
Burde maas karti olayi var.maasi bankada kalsin.cekip evde durmasinin mantigi ne.karsilikli guven inanc varsa bu konular su yuzune dahi cikmamali..siz ne dusunuyorsunuz..?