• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne düşünüyorsunuz?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
kızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
daha önce evlenip ayrılmış bir erkekle evleneceksiniz, ancak daha önce eski eşiyle birlikte yaşadığı evde yaşamak size zor gelir mi?
adamın kendi evi olduğunu ve başka bir eve çıkmak istemediğini de dipnot geçeyim.
sizce eski eşle yaşanan evde yeni eşiyle birlikte yaşanması normal mi?
bu durum iki taraf için de çok zor. kadın tarafı zaten başka kadının yaşadığı evde her metrekaresinde o da yaşadı diye kıskançlık krizine girebilir, morali bozulur. adamın ise o evde eski karısıyla bir sürü anısı var ve zaman zaman karşılaştırma bile yapabilir istemsizce.
ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• Beğen
Reactions: Cac
Mevcut ekonomik durumda ikilemde kalınacak bir mevzu satsa başka alamaz mı ? Çünkü kimse istemez bunu

daha önce evlenip ayrılmış bir erkekle evleneceksiniz, ancak daha önce eski eşiyle birlikte yaşadığı evde yaşamak size zor gelir mi?
adamın kendi evi olduğunu ve başka bir eve çıkmak istemediğini de dipnot geçeyim.
bu durum iki taraf için de çok zor. kadın tarafı zaten başka kadının yaşadığı evde her metrekaresinde o da yaşadı diye kıskançlık krizine girebilir, morali bozulur. adamın ise o evde eski karısıyla bir sürü anısı var ve zaman zaman karşılaştırma bile yapabilir istemsizce.
Doğru bir düşünce ve haklı bir istek. Kimse eski anıların üzerine gelin gitmek zorunda değil.

Anilar beyindedir nereye gitmek isterse oraya gelir erkk bunlari cok takmaz
Lakin kadinlar takintilir atlatamaz .kiraya verip baska yere gidebilirse daha iyi olur .ayni es deger kiraya cikabilr adam evinden olmaz bi sure alışınca belki kadin eski eve tadilat yapar yada satarlar ortak daha büyük ev bakabilirler

Gel benim evimde yaşayalım bebeyim, senin evi de kiraya verir çatır çatır yeriz derim 😂

Eşyalar yeniden alınacak değil mi?
Ev aynı olunca ne oluyor?
Neden kıskançlık krizlerine girilsin böyle bir durumda?
Anılar aynı evde yaşanacak diye canlanmaz kafa da birşey kalmadıysa.
Evi bu kadar problem edecek olan başka şeyleride eder. Evlenip ayrılmış biriyle olmasın böylesi.

Bence satsın başka bir ev alsın bir zahmet.Zor bir durum sizin için

Eşyalar yeniden alınacak değil mi?
Ev aynı olunca ne oluyor?
Neden kıskançlık krizlerine girilsin böyle bir durumda?
Anılar aynı evde yaşanacak diye canlanmaz kafa da birşey kalmadıysa.
Evi bu kadar problem edecek olan başka şeyleride eder. Evlenip ayrılmış biriyle olmasın böylesi.
yani tabi ki, tüm ev baştan aşağı değişir ama yine de bilemiyorum ya. yatak odasının yeri bile değişemez çünkü diğer odalar küçük falan. yani aslında ben de anıların beyinde olduğunu düşünüyorum.

Beni bozacak bir durum değil açıkçası.. cansız şeylere anlam yükleyen biri değilim.. Eşyaların çoğu zaten yenilenecektir tahminen.. Bana göre sorun olmazdı.

Beni bozacak bir durum değil açıkçası.. cansız şeylere anlam yükleyen biri değilim.. Eşyaların çoğu zaten yenilenecektir tahminen.. Bana göre sorun olmazdı.
eşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki

eşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki
Valla ben frekanstan falan anlamam.. Ten uyumu varsa mekan önemli değildir benim için ;)

O evi kiraya verip oranin kirasıyla baska eve yerleşsinler. Adam bunu da kabul etmiyorsa zorlamanin anlami yok. Bu secenegi her kadin kolay kolay kabul etmez. Tamam anilar kafadadir vs ama eşyanın, mekanin, kokunun bu anilari hatirlatip yasatma etkisi var. Hafizayi tamamen silmek mumkun degil. Bunu sadece guzel anilar icin soylemiyorum. Mesela ben sevmedigim bir insani hatirlatan bir yerde yasamak istemem. Adamin israrla bunu istemesi de anormal.

Yahu kadın adamla da vakit geçirdi. Yemek yedi, beraber uyudu, öpüştü, sevişti neler neler yaptı. Bunlar kabulse evin ne günahı var😂
Ev: Söyleyin suçum ne?😂
Esyaların vs değişecegini varsayiyorum.
eşyalar tamamen değişse bile duvarlar aynı , mekan aynı buna ne diceksin , aynı duşakabin :KK70:

Back
X