siz ne düşünüyorsunuz?

Yani işinden ne gibi ödün vermesini bekliyorsunuz mesela işe gitmesin yanımda dursun gibi mi? Yoksa iş sonrası oyalanıyor takılıyor mu bir yerlerde o kısımları çok anlayamadım

Aileden kurtulacağım diye 20 yaşında evlenip, hemen bir çocuk yapar ve ev hanımı olmayı seçerseniz yaşayacağınız hayat budur.
Bile bile lades yani, çok hoşnut değilseniz de işe girip çalışın para biriktirip ayrılın.

Sevgi yok beğeni yok hiç bir şey yok neden evlendiniz ki? Neden çocuk yaptınız? Yargılamak değil amacım sadece merak ettim aile mi zorladı?

O da olabilir ama inanki bende evliliğimi kurtarmak adına ondan bişeyler bekliyorum yoksa doğum günüdur odur budur özel gün vs hep ben ayarlıyorum (ama evde)
Adam çalışıyor ama. Geçim çok zor, çalışma şartları ağır, şuan çoğu aile bu durumda maalesef. Normal insanlar sosyal medyadaki o ışıltılı hayatları yaşayamıyor. Seni anlıyorum, genç bir kadınsın, heveslerin var ama eşine haksızlık ediyorsun bence. Adam evde yatsa ne yapacaksınız düşündün mü hiç. Senin yapman gereken bir an önce işe girip çalışmak. İki maaş olunca her anlamda rahat edersiniz. Çünkü aktivite dediğin şey için para lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…