• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne düşünüyorsunuz?

Manolyamla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
62
-3
1
25
Lafı fazla uzatmadan şöyle anlatayım eşim işine tapan biri ben eşimle vakit geçirmeyi seviyorum müdür olduğu için işlerinden sorumlu neyse kızımla tek evde oturuyoruz aile binasındayim çok bunalıyorum eşim görücü usulü ile evlendim üç senemiz oldu evleneli halen daha duygusal bir yakınlık hissetmiyorum evet o beni sevdiğini söylüyor önemsediğini söylüyor ama işinden ödün vermiyor haftanın sadece bir günü izini var anca öyle vakit geçirebiliyoruz neyse eşim tip olarak da biraz kriterlerimin altında yani gören bu kız buna nasıl baktı diyor yani demem o ki bütün bu olumsuzluklara rağmen herhangi bir gelişme görmüyorum evliliğimde hani ben bir aksiyon seviyorum sürekli aynı şeylerden sıkılıyorum yani tatilimiz veya bir farklı aktivitemiz yok ki bağımız güçlensin ayrıca hiç hanımcı değil en çok da bana dokunan şey :( siz ne düşünüyorsunuz yazdıklarım hakkında

Adam size yetmeye çalışıyor belli ki, neyin derdindesiniz tam olarak ?
Tipine, işine-gücüne evlenmeden önce bakacaktınız.

Beğenmediğin adamla neden evlendin? Maddi durumu iyi, beni el üstünde tutar diye düşündün sanırım ama umduğun gibi olmadı.
Şöyle soyliyim ablacım onu şuan bende sorguluyorum, diğer soruna gelecek olursam tabiri caizse çulsuzun teki adam akıllı bir maaşı da yok ay sonunu zar zor getiriyor öyle işte

Anlatılanlara göre, duygusal bağ yok.
İletişim, paylaşım, sosyalleşme yok.
Adama karşı beğeni yok.
Üstelik aile apartmanı??
Hangi motivasyon ile evlendiniz tam olarak?
Yine aynı şekilde, hangi motivasyon ile çocuk sahibi olmak istediniz?
Benim konum çok derin ablacım, ailem bir o kadar berbat onların elinden kurtulmak için yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacağın

eşim görücü usulü ile evlendim
eşim tip olarak da biraz kriterlerimin altında yani
Koca kaçıyeaah diye aceleyle düşünmeden etmeden adam sizin tipiniz mi değil mi bakmadan evleniyorsunuz
Bir süre sonra evliliğe hevesiniz mi geçiyor ne oluyosa artık "eşim dış görünüş olarak kriterlerimin altında yani 👉🏻👈🏻 😳" demeye başlıyorsunuz. Allah akıl fikir versin.

Sen sevmediğin beğenmediğin bi adamla evlenmişsin o da sevmemiş sırf karım olsun diye evlenmiş. Aile apartmanı da var. Ne bekliyordun ki

Şöyle soyliyim ablacım onu şuan bende sorguluyorum, diğer soruna gelecek olursam tabiri caizse çulsuzun teki adam akıllı bir maaşı da yok ay sonunu zar zor getiriyor öyle işte
Ne aşk var ne mantık, düz sade evlilik diyorsun yani. Keşke biraz düşünerek hareket etseydin ama olan olmuş. Şuan boşanmakta mantıklı değil açıkçası. Küçük bir çocuğun var. Eşin kötü biri değilse evliligin için çaba göster. Eşinden birşey beklemeden önce sen onun için birşeyler yapmaya çalış.

Lafı fazla uzatmadan şöyle anlatayım eşim işine tapan biri ben eşimle vakit geçirmeyi seviyorum müdür olduğu için işlerinden sorumlu neyse kızımla tek evde oturuyoruz aile binasındayim çok bunalıyorum eşim görücü usulü ile evlendim üç senemiz oldu evleneli halen daha duygusal bir yakınlık hissetmiyorum evet o beni sevdiğini söylüyor önemsediğini söylüyor ama işinden ödün vermiyor haftanın sadece bir günü izini var anca öyle vakit geçirebiliyoruz neyse eşim tip olarak da biraz kriterlerimin altında yani gören bu kız buna nasıl baktı diyor yani demem o ki bütün bu olumsuzluklara rağmen herhangi bir gelişme görmüyorum evliliğimde hani ben bir aksiyon seviyorum sürekli aynı şeylerden sıkılıyorum yani tatilimiz veya bir farklı aktivitemiz yok ki bağımız güçlensin ayrıca hiç hanımcı değil en çok da bana dokunan şey :( siz ne düşünüyorsunuz yazdıklarım hakkında
Yargılayıcı bir taraftan bakmadan şunu sormak istiyorum; eşinizle daha önce iş mevzularını konuştunuz mu? Yani yoğun mu değil mi gibi. Görücü usulü evliliklerin dezavantajlı kısmı bu sanırım. Birbirinizi tanıyacak zaman olmuyor. Buna hata demiyorum ama keşke tanısaydınız. Eşi, karakteri, hobileri ile ilgili bilgi edinip o şekilde evlenseydiniz. Ben ikinizi de suçlamıyorum ama böyle de gitmez. Ya karşınıza alıp konuşacaksınız, bir tatil gününüz de olsa plan yapacaksanız, ya da imkanı varsa eğer haftada iki gün izin yapabileceği bir işe geçip size zaman ayıracak. Tip dediğiniz şey de bu devirde hiç önemli değil, daha önemli olan şeyler var, böyle kıyaslara girmek sizi de karşı tarafı da üzer, yapmayın. Evliliğinizi nasıl düzlüğü çıkaracağınıza odaklanın bence. Umarım her şey gönlünüzce olur 🙏

Back
X