• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne dusunuyorsunuz?

Kadın istemiyorsa yapmasın
Bu onun en doğal halkı
Korkuları vardır rahatı seviyordur
Konfor alanını düşünüyordur
Bu kadın için daha çok ödün vermek demek
Ve bunu bir kenara koyalım
Biraz empati yaparsak adam için
Ben çocuk istiyorum ama kocam istemiyor bu bana haksızlık değil mi
Anne olma hakkımı elimden alıyor

Küsme davranışı zaten bir erkeğe yakışmıyor küsme değil bu bence
Çocuk istememesine tepkidir bu
Ve bundan sonra boşanmaya kadar gider
Ya konu sahibi baskılara dayanamayacak istemediği çocuğu doğuracak ya da adamın bu hakkı var ki mahkemeler bunu şiddetli geçimsizlik olarak nitelendirir
Gün geçmiyor ki bomboş bir adam savunulmasın. Küsmek psikolojik şiddettir. Kondom delerek hamile bırakabilir bu da tecavüzdür. Çocuk evliliğin şartı değil. Memnun olmayan boşanır.

Gün geçmiyor ki bomboş bir adam savunulmasın. Küsmek psikolojik şiddettir. Kondom delerek hamile bırakabilir bu da tecavüzdür. Çocuk evliliğin şartı değil. Memnun olmayan boşanır.
Bunun tam tersini bu forumda bir kadın yapacaktı. Boşanmakta olduğu adamın kondomunu deleceğini söylemişti. Bende “sperm hırsızlığı” olur dediğimde bana kinlenmişti. Sonrasında da epey saydırdı zaten.
Çocuk her iki tarafın isteğiyle olacak bir şey. Zaten anneye zimmetli gibi. Çok zor, yorucu. Hayatın tamamen değişiyor.

Konustuk tabi konusmaz miyiz, yanlis anlasilmasin ben çocuk fikrine karsi degilim sadece henuz istemiyorum. Ancak esime hazir degilim biraz daha bekleyelim dedigimde o hep istemiyorum olarak algiliyor ve küsme davranislari gosteriyor. Evlenmeden oncede konustugumuzda tabiki cocuk hayalleride kurduk ancak hazir oldugumuzda yapicagimizi konustuk hep. Ve ben evlendikten sonra bu ebeveynligin cook daha buyuk bir sorumluluk ve fedakarlik oldugunu farkettigim icin erteleme taraftariyim en azindan 1-2 sene daha
Eşinin bu tavırları başlı başına yanlış, ortak fikirde olmadığınız her konuda böyle triplere girip, küsüp kendince ceza mı verecek? Manipüle ediyor, huzur vermiyor, bencilce davranıyor, baskı kuruyor. Esas bunları konuşmalısın ciddi şekilde.
Insanlar sonsuz güvendiği ve mutlu olduğu eşiyle çocuk yapma fikrini bile enine boyuna düşünüyor, sen daha çok düşünmelisin bence.

Back
X