Adamın iyiliğini aynı evde yaşamadan birlikte vakit geçirmeden tam olarak anlayamazsınız ama evlenmek için adım atmak istiyorsanız biraz mantık evliliği gibi olsun diyorsanız sadece adamın iyiliğini değil çevresini maddi durumunu eğitim durumunu da öğrenmeye çalışın ona gore karar verin görüşüp gorusmemeye
herkes fotograflarda guzel cikmiyor.. belki bir cay icip fikirlerini alsaniz tipini begendigimle evlendim de ne oldu bu ondan daha insan diyeceksiniz.. bir cay icip resmi muhabbet etmekle kimsenin kalbi kirilmaz. arkadasinizin israri da sona ermis olur. bir saatini ayirabilir insan. zaten yakin yere cagirirsiniz beyler gelmekle mukellef.. isterseniz hatta arkadsiniz da gelsin temelli resmi muhabbet olur daha kolay olur.. ama begenirseniz de belki insan gibi insani bulacaksiniz. hani hikaye var ya adam denize dusmus iki kere gemi gelmis. kabul etmemis yardimi. ben inancliyim Allah bana yardim edecek demis. bogulmus. obur dunyada Allahim neden ayrdim etmedin sana inanmistim demis. Allah da iki kere gemi gonderdim ya demis.. tabir-i caizse..
Evlilik amacıyla değil de tesadüf bir araya gelmiş gibi ortam oluşturulsun. Çünkü evlilik amacıyla görüşmede karşı taraf cevap bekliyor. Böylelikle kırılma vs olmaz.
Dış görünüş bence çook önemli bu bir gerçek, ama dış görünüşün fotoğrafla değerlendirilmesi yanlış.
Valla ne adamlar gördük dışı Brad Pitt, içi Nihat Doğan
Yani bence bi görüşün belki çok elektrik alırsınız.
mutluluğunuz daim olsun inşallahBende eşimle arkadas zorlamasiyla tanismak zorunda kaldim ilk 1 ay kalbi kırılmasın diye konustum esimle (ayni sekilde tipi hosuma gitmemişti)ama esimin o kadar temiz bir kalbi var ki insallah nazar gelmez beni kirmamak beni üzmemek icin uzerime titriyor suantabi her tipi cirkin olanin huyu guzel olacak diye bi kaide yok iyice ölç tart ben eşime 2.ayda aşık oldum dıs görünüşünü gormemeye kalbini gormeye basladim suan cok mutluyuz gercekten ama her insan bir değil tabii ki ilk once bi konusman lazım kendini hazir hissediyorsan
Darısı sizemutluluğunuz daim olsun inşallah
Bence görüşün ama iyice tanımadan evlenmeyi. Belki görüşme sürecinde bir davranışı, bir huyu çok hoşunuza gidecek. Gözünüze güzel gelmeye başlayacak. Ancak fiziksel açıdan gerçekten de size göre baakmayacağınız, zaman geçirmekten hoşnut kalmayacağınız biriyse uzatmadan bitirin. Kırılır mı eder mi diye düşünmeyin, kısmet bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?