siz ne yapardınız ?

Benim de esim arkadasimin kuzeniydi esim beni gormus begenmis arkadas ortaminda bir araya geldik.Hem o donemde yeni biten bir iliskim olmasi hemde cok tipim olmadigi icin geri cevirmistim:)).8 ay tum israrlara ragmen gorusmek istemedim.Sonunda emri vaki yapip bir aksam yemeginde esim kuzeni ve ben gorustuk.Sohbeti sempatikligi o anda beni o kadar etkiledi ki ona sans vermek istedim.Sonrasinda keske o 8 ay inat etmeseymisim dedim.Ben arkadasima bulusmaya gitmeden once konus beklentiyle gelmesin arkadasca bir gorusme olucak demistim.Bence sizde arkadasinizla konusup boyle bisey soyleyebilirsiniz olumsuz olursada kimse kirilmamis olur.

YAA ne kadar güzel.evt bu fikri kullanıcam galiba teşekkürler:)

daha önce tipiniz olan üstelik evlilik kurmak istediğiniz biriyle evlendiniz. Sonuç ? önyargılı davranmayın bi kere görüşün tanışın daha sonra karar vermelisiniz . Kim bilir belki sizi dünyanın en mutlu kadını yapacaktır ?Bilemeyiz...

Evet malesef doğru diyorsunuz

o zamanlar gençtim üniversitedeyim :) bir arkadaş tutturdu arkadaşım seninle tanışmak istiyor diye ki çocuk askerde bende yok dedim kara kalem resmi mi çizip gönderiyor falan :) neyse çocuk askerden geldi, sadece 1 defa oturalım sonra seni rahat bırakacağım dedi. oturduk ve ben çocuğun gülüşüne aşık oldum :)
Harika :)

Hanımlar hepinize çok teşekkür ediyorum.cevaplarinizin hepsi benim için çok değerli.haklisiniz.bana güç ve cesaret verdiniz :)
Görüşmeyi kabul etmeye karar verdim :) umarım her şey güzel olur 🥰

Back
X