siz ne yapardınız

elf.elf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
225
0
96
Bursa
slm arkadaşlar..cok kararsız kaldım da sizlerden fikir istıyorum..şu an kösede bıraz paramız var..benım işten cıkarken aldıgım tazmınatım..bır yıldır bankada duruyor..eşim şimdiye kadar hiç istemedi o parayı.ayrıca eşim araba almayı cok ıstıyor . araba servısınde calısan arkadsı var bır tane cok temız araba varmıs kacırma demiş.eşimde cok istıyor onu..fakat bende elımdekı paranın hepsını arabaya yatırmak istemıyorum..eşim bana baskı da yapamıyor..bişey de dıyemıyor..ama arabayı cok ıstedıgını bılıyorum.
şu an küçük oğlum var calısamıyorum da..ve o paranın varlıgı acıkcası benı rahatlatıyor..şu an işe başlasam hepsını verırım..fakat şimdi cesaret edemıyorum..
sız olsaydınız verırmıydınız..

verirdim canim tabiki evliysen herseyin ortak eger durumun kotu olusa ilerde satarsiniz arabayi oda yatirim yani para ucup gitmiyor elinden esini mutlu et bence eger seni mutlu ediyorsa tabiki

eğer o parayı verdikten sonra başka acil durum paran kalmıyorsa arabaya verme paranı. dursun bankada dolar euro v.s olarak. allah korusun dünaynın bin bir türlü hali var.

çalışmaya başlayana kadar bekle bence. ayrıca eşin arabayı istiyor diye kendini vermek zorunda hissetme, mantıklı olan ne ise onu yap. para senin paran. işe başlayamazsan ne olacağını düşün taşın

verirdim ama arabayıda kendi üstüme yaptırırdım.

zaten benım üstüme yapacak...ayrıca evımızn kredı borcu bıtsın inş.onu da benım üzerıme yapacak..yani onun malkta mülkte gözü yok..sadece işi geregı cok lazım oluyor ona..

Kendi üstüne yaptirmasi bisey degistirmezki evlilik icinde alinan mallar ortak...

ama ben söyle yapardim belki annemin üzerine alirdim o haric kimseye güvenmiyorumda

neden böyle dedınız kı hani bosanma falan olur dıye mi..allah korusun..ben hiç o boyutunu düşünmedım..düşünmem de..ben sadece arabaya verınce parayı sıkıntı cekermıyız dıye yoksa eşime karsı bır güvensızlıgım yok şükür ..

sürekli eşime para verdim bende ama bence hepsini verme artık çalışmıyorsun

ondanda para almak gücüne gidecek evde oturupta para kazanmamak çok kötü bunu yaşayan bilir birde oğlun var belki onada harcama yapacaksın ,elindeki para şu an çok değerli bakalım bir daha ne zaman işe gireceksin malum kriz var insanlar ,iş bulmakta zorlanıyor!!!
:kahve:

maddi durumunuza göre karar verin.. ne biliyim eviniz var mı mesela ?? araba ihtiyaç mı sadece , yoksa lüks mü??

evımız var çok şükür..kredıyle aldık..araba eşime cok lazım oluyor işi gereği...birde bebek var...şu an lazım oldukça abısının arabasını kullanıyor...

neden böyle dedınız kı hani bosanma falan olur dıye mi..allah korusun..ben hiç o boyutunu düşünmedım..düşünmem de..ben sadece arabaya verınce parayı sıkıntı cekermıyız dıye yoksa eşime karsı bır güvensızlıgım yok şükür ..

insallahda hic bir zaman düsünmezsiniz ben bu sekilde düsünürdüm etrafimda habire biten evlilikler burada okudugum konular benim bu sekilde düsündürttürüyor tabi herkez ayni degil
mutlu olanda vardir

sürekli eşime para verdim bende ama bence hepsini verme artık çalışmıyorsun

ondanda para almak gücüne gidecek evde oturupta para kazanmamak çok kötü bunu yaşayan bilir birde oğlun var belki onada harcama yapacaksın ,elindeki para şu an çok değerli bakalım bir daha ne zaman işe gireceksin malum kriz var insanlar ,iş bulmakta zorlanıyor!!!
:kahve:

işte bende ondan korkuyorum bişeye lazım olursa ne olacak dıye...ayrıca benım çalıstıgım dönemde bıle mutlaka bır bırıkımım vardı..kendımı öyle daha güvende hıssedıyorum nedense..yıne bana 5 bın tl falan kalacak..

insallahda hic bir zaman düsünmezsiniz ben bu sekilde düsünürdüm etrafimda habire biten evlilikler burada okudugum konular benim bu sekilde düsündürttürüyor tabi herkez ayni degil
mutlu olanda vardir
tabıkı her an hersey olabılr ..allah korusun.

Back
X