• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne yapardınız

canım bencede verebilirsin
sonuçta zorda kalırsanız satarsınız arabayı

Verirdim neden vermeyim.
Eviniz var artı parada kalacak geriye vermeme sebebi daha ne olabilirki..
Çocuklu bir aile için araba gerekli bir ihtiyaç zaten.

bi tanıdığım arsasını ve 90a yakın koyununu satıp minibüse heves etmişti ve minibüs almıştı kendisine. bi kaç zaman sonra araba hurdaya çıktı. bozuldu tamire götürdü şunu bunu yaptı, kendisi kullanmadı başkasına kullandırttı derken şimdi araba yok. hurdada. gidende arsa ve koyunlar oldu, şimdi onları mümkün değil geri alamaz :(

zaten benım üstüme yapacak...ayrıca evımızn kredı borcu bıtsın inş.onu da benım üzerıme yapacak..yani onun malkta mülkte gözü yok..sadece işi geregı cok lazım oluyor ona..

e daha nesini düşünüyorsunuz ozaman hayret bir şey siniz akannehir

erkekler paralarını eşleriyle paylaşıyorda
biz bayanlar zor paylaşıyoruz
evide arabayıda üzerine yapacak ilerde para lazım olursa arabanı satıp alırsın paranı

arabanın veya evin benım üzerime olup olmaması sorun degil ..ben çok pimpirikli biriyim işte..gelecek korkusunu fazlaca yasıyorum.. ve hep karamsar düşünüyorum..sanki ömür boyu iş bulamıcam gibi geliyor..o para da banka da durunca daha güvendeyiz gibi geliyor..sacmalık oldugunu bılıyorum..zaten bu parayı tutupta kendıme harcamıcam...yıne araba alıcaz fakat ben işe girince istıyordum..
tabi benim işe girmeme daha 2 sene var..

eşin makul biriymiş..sıkışınca satılamayacak bişey de değil..ver tabii..
sonuçta ailenizin müşterek malı olacak..seninde üzerine yapacakmış..
daha ne yapsın eşin..

eğer eşinizle evliyseniz halen daha onu seviyorsunuz demektir insan sevdiğinide mutlu etmek ister herzaman (ben şahsen öyleyim sevdiğimin bir gülümsemesi dünyaya bedel)bence verin eşiniz kıymet bilen biri ise kıyarmı hiç insan

anladigim kadariyla cok iyi giden bi evliligin var. Degerini kiymetini bilen düzgün bi esin var. Kendinden önce seni düsünüyor fedakarlik yapiyor, böyle bi ese herseyimi veririm.calisirken parani bile sormamis herseyi kendisi halletmeye calismis bide sana para veriyormus artik cogu böyle degil malesef...sende ver ki onu düsündügünü anlasin. Arabanin fiyati ne kadar? arabayi cok istiyormus madem alsin onunda gönlü olsun.umarim hep böyle mutlu olursun

anladigim kadariyla cok iyi giden bi evliligin var. Degerini kiymetini bilen düzgün bi esin var. Kendinden önce seni düsünüyor fedakarlik yapiyor, böyle bi ese herseyimi veririm.calisirken parani bile sormamis herseyi kendisi halletmeye calismis bide sana para veriyormus artik cogu böyle degil malesef...sende ver ki onu düsündügünü anlasin. Arabanin fiyati ne kadar? arabayi cok istiyormus madem alsin onunda gönlü olsun.umarim hep böyle mutlu olursun

araba 11 bın tl..2001 model palio..ama kılometresi daha 27 bindeymiş..yani kullanılmamıs fazla..ben pek arabadan anlamam da eşim öyle diyor..oğlunun düğünü için acil satılıkmış..önce de birkaç araba buldu ama bu kadar istekli olmamıstı...

Ben olsam verirdim, ayni durumda siz olsaydiniz o da dusunmeden size verir degilmi?
Allah korusun, acil para gerekirse ve elinizdeki yetmezse yine arabayi satarsiniz.
Bence iciniz rahat olsun.

allaha şükür cok anlayıslı bırısı.. o cebındekı son parayı cıkarıp bana verıyor o kadar fedakar..

ee o zaman sorun ne
yani aynı durumda eşiniz olsa alırdı arabayı size
3-5 kuruş gene kenarda bırakın kalanını verin bari
biz ev hanımları olarak desenize ölelim daha iyisempatiksalakcinni
valla yanlış anlama misilleme değil ama
geçen babalar gününde bi yüzüğümü bozdurup ona istediği bisikleti aldım(toru topu iki tane yüzüğüm vardı tek altınım onlardı başka da yatırımım yok)
arabamız var şükür ikimizin de, ama onun o mutlu ve çocuksu hali yetti de arttı bile
eğer eşiniz geçimsiz ve güvensiz birisi olsa bunların hiçbirini yazmazdım ama senin yazdıklarına binaen yazıyorum bunlarıa.s

Son düzenleme:
Sorularımın cvbını aldım

**Eşiniz sizden para esirgemiyor
**Sizin maaşınıza el dahi sürmemiş/hesabını sormamış..çalıştığınız dönemde

**Kendi işiymiş
*****Başkasının işi olsa şirket vermeli aracı..yakıt masrafı çıkacak öteki türlü cebinden....Zaten sizin için çalışıyor..hazır para dururken başkasına muhtaç etmeyin eşinizi

**Nikah imzasından sonra alınan mallar kimin üstüne olursa olsun boşanırken 2ye bölünüyor...

*****Benden gizli arabayı satar kaygın yoksa
*****İhtiyacın olduğunda hemen paraya çevrilecek tarzda bi arabaysa
*****Aracı istediğin an ihtiyacın için kullanabileceksen
*****Sen aynı durumda olsan... o sana araba alabilecekse

Haaaaa bide başa kakmıycaksan

Düşünme ver....
Feda olsun kocama!!!Ondan değerli bişeyim yok opuyorumnanaktan

araba 11 bın tl..2001 model palio..ama kılometresi daha 27 bindeymiş..yani kullanılmamıs fazla..ben pek arabadan anlamam da eşim öyle diyor..oğlunun düğünü için acil satılıkmış..önce de birkaç araba buldu ama bu kadar istekli olmamıstı...

Bu arada
Araba arıyor olması senden tazminatını istemekle aynı şey gibi sanki sempatiksalakcinni

Bu arada
Araba arıyor olması senden tazminatını istemekle aynı şey gibi sanki sempatiksalakcinni

yoo ona araba alalım dıye ben söyledim zaten..çünkü çok koşturuyor ve üzülüyorum..bazen ilçelere gıdıyor ve hep abısınden istıyor..abısının bişey dedıgı yok ama emanet mal sonucta...

yoo ona araba alalım dıye ben söyledim zaten..çünkü çok koşturuyor ve üzülüyorum..bazen ilçelere gıdıyor ve hep abısınden istıyor..abısının bişey dedıgı yok ama emanet mal sonucta...

E o zmn düşünecek başka bişi yok...
sen dediysen alalım diye.... sen güvenmişsindir ki teklif etmişsin
nakidin dururken krediyle al diyecek halin yoktu sanırım? sempatiksalakcinni

hala karar veremedinmi canim verip vermeyecegine?

ya şu an araba zaten sehır dısındaymıs gelmesını beklıyor eşim..birde eşim ve abısı bakacaklar arabaya..eşime araba servısındekı arkadası maıl olarak atmıs resımlerını ve arabayı kacırmamasını söylemiş..temiz oldugu için..beklıyoruz gelmesını...büyük ihtımal verıcem sanırım...çünkü çok istekli. bu evı alırken bıle bu kadar ısteklı görmedim onu..

slm arkadaşlar..cok kararsız kaldım da sizlerden fikir istıyorum..şu an kösede bıraz paramız var..benım işten cıkarken aldıgım tazmınatım..bır yıldır bankada duruyor..eşim şimdiye kadar hiç istemedi o parayı.ayrıca eşim araba almayı cok ıstıyor . araba servısınde calısan arkadsı var bır tane cok temız araba varmıs kacırma demiş.eşimde cok istıyor onu..fakat bende elımdekı paranın hepsını arabaya yatırmak istemıyorum..eşim bana baskı da yapamıyor..bişey de dıyemıyor..ama arabayı cok ıstedıgını bılıyorum.
şu an küçük oğlum var calısamıyorum da..ve o paranın varlıgı acıkcası benı rahatlatıyor..şu an işe başlasam hepsını verırım..fakat şimdi cesaret edemıyorum..
sız olsaydınız verırmıydınız..

ben olsam ona surprız yapardım.gıder alırdım o arabayı.para bi şekilde yine kazanılır.aama onun yüzündeki mutlulugu kesınlıkle görmek isterdim.yerimseniben

E o zmn düşünecek başka bişi yok...
sen dediysen alalım diye.... sen güvenmişsindir ki teklif etmişsin
nakidin dururken krediyle al diyecek halin yoktu sanırım? sempatiksalakcinni

çok şükür rabbıme benim eşimden yana hiç bir şüphem yok.yani satar bana vermez..bosanınca ona kalır hiç böyle şeyler düşünmedim..ondan yana tereddütüm yok...acıkcası benım kendıme güvenım yok..allaha şükür şimdiye kadar maddı sıkıntı cekmedım. ama ya cekersem ve bişeyı ısteyıp alamazsam kendımdn korkuyorum..yani cok masraf olursa araba..ve bazı seylerden vazgecmek zorunda kalırsam..eskısı gıbı para harcayamazsam..
ben öyle bır ınsanım bır adım atmadan 40 kere düşünürüm ama yıne herseyden pişmanlık duyuyorum..nıye böyleyımkı uuuff uffffff..

Back
X