Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten benım üstüme yapacak...ayrıca evımızn kredı borcu bıtsın inş.onu da benım üzerıme yapacak..yani onun malkta mülkte gözü yok..sadece işi geregı cok lazım oluyor ona..
anladigim kadariyla cok iyi giden bi evliligin var. Degerini kiymetini bilen düzgün bi esin var. Kendinden önce seni düsünüyor fedakarlik yapiyor, böyle bi ese herseyimi veririm.calisirken parani bile sormamis herseyi kendisi halletmeye calismis bide sana para veriyormus artik cogu böyle degil malesef...sende ver ki onu düsündügünü anlasin. Arabanin fiyati ne kadar? arabayi cok istiyormus madem alsin onunda gönlü olsun.umarim hep böyle mutlu olursun
allaha şükür cok anlayıslı bırısı.. o cebındekı son parayı cıkarıp bana verıyor o kadar fedakar..
araba 11 bın tl..2001 model palio..ama kılometresi daha 27 bindeymiş..yani kullanılmamıs fazla..ben pek arabadan anlamam da eşim öyle diyor..oğlunun düğünü için acil satılıkmış..önce de birkaç araba buldu ama bu kadar istekli olmamıstı...
Bu arada
Araba arıyor olması senden tazminatını istemekle aynı şey gibi sanki sempatiksalakcinni
yoo ona araba alalım dıye ben söyledim zaten..çünkü çok koşturuyor ve üzülüyorum..bazen ilçelere gıdıyor ve hep abısınden istıyor..abısının bişey dedıgı yok ama emanet mal sonucta...
hala karar veremedinmi canim verip vermeyecegine?
slm arkadaşlar..cok kararsız kaldım da sizlerden fikir istıyorum..şu an kösede bıraz paramız var..benım işten cıkarken aldıgım tazmınatım..bır yıldır bankada duruyor..eşim şimdiye kadar hiç istemedi o parayı.ayrıca eşim araba almayı cok ıstıyor . araba servısınde calısan arkadsı var bır tane cok temız araba varmıs kacırma demiş.eşimde cok istıyor onu..fakat bende elımdekı paranın hepsını arabaya yatırmak istemıyorum..eşim bana baskı da yapamıyor..bişey de dıyemıyor..ama arabayı cok ıstedıgını bılıyorum.
şu an küçük oğlum var calısamıyorum da..ve o paranın varlıgı acıkcası benı rahatlatıyor..şu an işe başlasam hepsını verırım..fakat şimdi cesaret edemıyorum..
sız olsaydınız verırmıydınız..
E o zmn düşünecek başka bişi yok...
sen dediysen alalım diye.... sen güvenmişsindir ki teklif etmişsin
nakidin dururken krediyle al diyecek halin yoktu sanırım? sempatiksalakcinni