Siz ne yapardınız

Makroeko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
28
2
1
Ankara
4 senedir evliyim 3,5 yıldır kocam çalışmıyor benim ailem bilmiyor.Ha girdi ha girecek söylemeyim dedim bu zaman oldu.Kocamda duruma iyice alıştı salmış durumda umudu kalmadı galiba ayrıca kendisini bazı konularda takıntıları var.özellikle dini konular ve temizlik.Beni aşırı derece de bunaltıyor bu iki konu.Çok sinirli sinirlenince gözü görmüyor bana fiziki hiç zararı olmadı ama deli gibi davranıyor etrafı yumruklayıp bağırıyor bende rezil olmayalım apartmana diye hep alttan alıyorum.Ancak bu belittiklerimin yanı sıra da kendisi efendi dürüst ve birçok kişiye göre üst düzey geliri olan kişi.7 aylık bir çocuğum var.Şuan eşimle hiçbir şey paylaşmak istemiyorum sürekli evde sürekli takıntılı sürekli kavga halindeyiz bağırıyor çocuğum ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım siz ne yapadınız?

çalışmadığı halde üst düzey gelir demişsin orasını pek anlamadım...
ama sadece çalışmaması bile yeterli bi sebep evliliğini yeniden gözden geçirmen için...

çalışmadan üst düzey gelir bende istiyorum

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Çocuk kazara olmadıysa böyle sorunlu ve çalışmayan bir adamdan çocuk yapma cesaretinizi kutlarım. Bence aba altından sopa gösterme zamanı gelmiş de geçiyor. Ne işe yaradığını sorgulatın ona, kendi ailesini bilmiyor mu çalışmadığını?

dine çok takıntılıysa Hanefi mezhebinde erkek karısına bakma mecburiyetindedir. bu mecburiyeti yerine getirmiyorsa erkeklik görevini yapmıyor demektir..ayrılmak istersin sana haktır.aynen anlat kocana bunu..

3,5 yıldır nasıl geçiniyorsunuz acaba ?

Ben evimde mutlu olmadıktan sonra,koamla birşey paylaşamadıktan sonra napayım üst düzey geliri?ayrıa üst düzey gelir çalışmadan nasıl oluyor?Biryerlerden sabit getirisi mi var?

üst düzey gelir nerden geliyor anlamadım:44::44: eşinizin bu tavırları çalışmaması ve başkasının eline baktığı için içten gelen bir ezikliği olabilir mi diye bir düşündüm açıkcası

çalışmadan üst düzey gelir nasıl oluyo bizede verin ondan aileden nasıl saklayabildin uzaktamı yaşıyosunuz onlardan

Aynısı bendede vardı hatta konu açmıştım.1 yıl sabrettim bi şekilde en sonunda bitti boşanıyorum dedim ve gerçekten davayı açacaktım ailem biliyodu.Sonra eşim iş buldu kursa gitti kendisi için bişeyler yapmaya başladı toparlandı yani.Şuan 2. üniversite okumayı düşünüyormuş.Barıştık son bir şans verdim bir daha asla affetmeyeceğimi biliyor.Sende ciddi şekilde konuşmalısın bence.Erkeğin çalışmayanı hiç çekilmiyor.Ev kedisi gibi besliyoruz bizde...

Biz neden çalışıyoruz ki acaba? Madem siz çalışmadan da geçinebiliyor muşsunuz??

Biz boşu boşuna çalışıyoruz ozaman dimiii kızlarr

konu sahibi bir açıklama yapsa keşke, çalışmaması ile üst düzey geliri arasında bir ilişki var çünkü..

Ne kazasi, günümüzce birçok olanak bebegin olmasini önlemek için, hapdan tut spirala kadar,.. ki beni her yerde rezil rüsva eden bir adam ile, çalismayan bir adam ile, beni baski altina alan bir adam ile önlem almama gerek bile yok canim. Bildigin totomu dönderip yatarim

Sonra "üst düzeyde geliri var" söyleniyor, ya hayir baskalari onu nasil görüyorsa yada geliri hiç önemli degil. Genç insanlar çalismali, kadin erkek olsun fark etmez. Yani adam hem çalismiyor, hem saygisiz, kaba bir tip. Istese milyoner olsun adam ben asla öyle birisi ile birak 3 yil, 3 gün bile geçirmezdim.

erkek dediğin çalışır durumu ne kadar iyi olursa olsun gider çalışır evde oturan erkekten de hayır gelmez..
eskiden kadın evde oturur erkek çalışırdı şimdi kadın çalışıyor erkek evde titizlikten barıp çağırıyor..
zaman çok değişti çok..

bence insan olarak üst düzel demiş olabilrler..
çalışmayan erkek öyle üst düzel oluyo artık insanların gözünde..
bide dini konuda baya katı anladığım kadarı ile ee peki dinen erkeğin evde oturması caizmiymiş ben bilmiyomda eşine bi sor istersen:44:

esizniz calismiyor ve siz bu sorumsuz adamdan cocuk yapiyosunuz. ust duzey gelir.kismini anlayamadim. evde oturan erkek tabi kavga cikar takarsiniz birbirinize gayet normal bos vakti cok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya 3,5 yıldır ne yediniz, ne içtiniz? Neyle geçindiniz? Bi de neden çocuk yaptın, yazık değil mi?
Aklını neyle yedin sen?
Benim eşim parasız kaldığı vakit kafayı yiyecek gibi oluyor, ekstra mesailere kalıyor. Bizde mi bi problem var. Millet canını dişine takıyor ya çoluğuna çocuğuna bakmak için, tuhaf :44:

Son düzenleme:

Ayy bi de titizmiş haspam

hu huuu :79:
konuyu açıp orda beklemeye çekilmek olmaz arkadaşım.herkes sordu bende soruyorum.hem çalışmayıp hem üst gelirli nasıl olunuyor bi anlatır mısın? sen buna cevap ver bizde sana ona göre cevap verelim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…