4 senedir evliyim 3,5 yıldır kocam çalışmıyor benim ailem bilmiyor.ha girdi ha girecek söylemeyim dedim bu zaman oldu.kocamda duruma iyice alıştı salmış durumda umudu kalmadı galiba ayrıca kendisini bazı konularda takıntıları var.özellikle dini konular ve temizlik.beni aşırı derece de bunaltıyor bu iki konu.çok sinirli sinirlenince gözü görmüyor bana fiziki hiç zararı olmadı ama deli gibi davranıyor etrafı yumruklayıp bağırıyor bende rezil olmayalım apartmana diye hep alttan alıyorum.ancak bu belittiklerimin yanı sıra da kendisi efendi dürüst ve birçok kişiye göre üst düzey geliri olan kişi.7 aylık bir çocuğum var.şuan eşimle hiçbir şey paylaşmak istemiyorum sürekli evde sürekli takıntılı sürekli kavga halindeyiz bağırıyor çocuğum ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım siz ne yapadınız?
4 senedir evliyim 3,5 yıldır kocam çalışmıyor benim ailem bilmiyor.Ha girdi ha girecek söylemeyim dedim bu zaman oldu.Kocamda duruma iyice alıştı salmış durumda umudu kalmadı galiba ayrıca kendisini bazı konularda takıntıları var.özellikle dini konular ve temizlik.Beni aşırı derece de bunaltıyor bu iki konu.Çok sinirli sinirlenince gözü görmüyor bana fiziki hiç zararı olmadı ama deli gibi davranıyor etrafı yumruklayıp bağırıyor bende rezil olmayalım apartmana diye hep alttan alıyorum.Ancak bu belittiklerimin yanı sıra da kendisi efendi dürüst ve birçok kişiye göre üst düzey geliri olan kişi.7 aylık bir çocuğum var.Şuan eşimle hiçbir şey paylaşmak istemiyorum sürekli evde sürekli takıntılı sürekli kavga halindeyiz bağırıyor çocuğum ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım siz ne yapadınız?
Çocuk kazara olmadıysa böyle sorunlu ve çalışmayan bir adamdan çocuk yapma cesaretinizi kutlarım.Bence aba altından sopa gösterme zamanı gelmiş de geçiyor. Ne işe yaradığını sorgulatın ona, kendi ailesini bilmiyor mu çalışmadığını?
4 senedir evliyim 3,5 yıldır kocam çalışmıyor benim ailem bilmiyor.Ha girdi ha girecek söylemeyim dedim bu zaman oldu.Kocamda duruma iyice alıştı salmış durumda umudu kalmadı galiba ayrıca kendisini bazı konularda takıntıları var.özellikle dini konular ve temizlik.Beni aşırı derece de bunaltıyor bu iki konu.Çok sinirli sinirlenince gözü görmüyor bana fiziki hiç zararı olmadı ama deli gibi davranıyor etrafı yumruklayıp bağırıyor bende rezil olmayalım apartmana diye hep alttan alıyorum.Ancak bu belittiklerimin yanı sıra da kendisi efendi dürüst ve birçok kişiye göre üst düzey geliri olan kişi.7 aylık bir çocuğum var.Şuan eşimle hiçbir şey paylaşmak istemiyorum sürekli evde sürekli takıntılı sürekli kavga halindeyiz bağırıyor çocuğum ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım siz ne yapadınız?
erkek dediğin çalışır durumu ne kadar iyi olursa olsun gider çalışır evde oturan erkekten de hayır gelmez..
eskiden kadın evde oturur erkek çalışırdı şimdi kadın çalışıyor erkek evde titizlikten barıp çağırıyor..
zaman çok değişti çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?