Siz ne yapardınız

obsesif falan mı ki eşin nası takıntılı. birde çalışmadan nası para kazanılıyo sölesene bizde yapalım

Ben 'üst düzey geliri' kaçırmışım.
Eşin mirasyedi falan mı ne? 3,5 yıldır çalışmamak için epey bi güvencesi olması lazım.
Bi de gerçekten eşinden bıkman normal, benimki bile 2 gün evde dursa daralıyorum, sen nasıl çektin bu kadar sene?

aloooooooooooooooo

konu sahibiiii
mesai bitimine kadar beklicez mi burda
işsiz ve üst düzey gelir nedirr ??

avon mu amway mı nedirrrrrrrrrr?

:95:

Şu ikisi tamamen zıt değil mi?
Allah’ım sen aklımı koru. Hangisi doğru?

Şimdi ben bu konuda konu sahibinin çalıştığını düşündüm. Yani evi konu sahibi geçindiriyor. Etraftan da eşinin üst düzey olduğu sanılıyor ama tabi öyle bir durum yok.

Son düzenleme:
puff en gıcık olduğum şeyy

madem bu kadar dertlisin açtığın konuya cevap verirsin..dertli değilsen zaten üye olduğun gün bdv ye konu açmazsın

Tarla kira gelirleri vs. Var.uğraştı iş bulmak için ama takıntısı var diyorum ya kendisi ekonomi mezunu bankacılık ve finans üzerine çalışması gerekiyor ancak ona göre bu dinen uygun değil.Bu nedenle çalışma konusu onun için kısır bir döngü haline geldi ailesi konuyu biliyor ben bir çok kez söyledim rahatsız olduğumu onlarda birçok kez konuştu ama sonuç yok.Bakın belirttiğim üzere efendi ve dürüst bir insan ben belki bir nebze iş falan açması için sebebi olur diye çocuk yapmaya karar verdim(çocuk her koşulda istiyordum birgün bile pişman değilim) ancak yine şansı yaver gitmedi olmadı olmadı.İyice moral bozukluğu oldu kavgalar oluyor ben sürekli baskı yapıp aşağılama modundayım bazen durumuna da üzülüyorum çünkü onu yaşadı memleketten ayırıp ben getirdim başka bir şehire.Bu arada belirtmiş arkadaşlar dinen işsiz olması uygunmu diye tabiki değil kendi çok iyi biliyor.Çabası yok enerjisi yok çocuk etkilensin istemiyorum o da istemiyor ama ne yapmalıyım huylu huyundan vazgeçmez mi yoksa sizcede hayatta böyle şeyler olur sabretmeli miyim.

çalışmadan üst düzey gelir nasıl oluyor açıklayın lütfen ona göre istifamı vericem

mirasyedi galiba :26:

Son düzenleme:
Şimdi ben bu konuda konu sahibinin çalıştığını düşündüm. Yani evi konu sahibi geçindiriyor. Etraftan da eşinin üst düzey olduğu sanılıyor ama tabi öyle bir durum yok.

3,5 yıl ne yapmışlar peki. Üst düzey gelirli gibi görünüyorsa bu nehrin suyu nereden geliyormuş acaba?

bence konu sahibi "birçok kişiye göre üstdüzey geliri olan" demekle yani ben çalışmadığını sakladığım için insanlar onu üst düzey geliri var zannediyorlar demek istemiş.

ben mi yanlış anlamışım

bi alemsin kelebek

bi defa en az 3 yıldır çalışmayan bir erkek şu saatten sonra zor çalışır çünkü rahata alışmış..
birde o bölümü okumadan önce bilmiyomuymuş acaba..
ve illa o işide yapmak zorunda değil hiç bişey yapamıyorsa evde oturacağına bağı bahçesi tarlası varmış gitsin oralarda çalışsın sen ne diye çalışıyorsun eşin çalışmıyorsa sende otur evde o utanmıyosa sen mi utanacaksın..
iş yok diyip duruyorlar iş çok ama çalışan yok çünkü kimse iş beğenmiyor..
hep derim gene diyorum 1 sıfırdan büyüktür eşin iş seçmesin evde duracağına gitsin ekmeğini taştan çıkartsın illa bankada çalışması gerekmiyor...

Kpss ile devlete falan girmeyi düşünmez mi? Tamam bankacılık faiz işlerine girmek istemiyor olabilir (hoş o zaman niye o bölüme girdi diyeceğim de sonradan takıntılar başlamıştır diyorum) ama hani memur olabilir belki. Kpssye hazırlansın en azından. Siz çalışıyor musunuz?

Gayrimenkul gelirleri varmış arkadaşlar, konu sahibi yazdı önceki sayfada.
Keşke benim eşimin de olsa öyle üst düzey geliri yattığı yerden daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…