4 senedir evliyim 3,5 yıldır kocam çalışmıyor benim ailem bilmiyor.Ha girdi ha girecek söylemeyim dedim bu zaman oldu.Kocamda duruma iyice alıştı salmış durumda umudu kalmadı galiba ayrıca kendisini bazı konularda takıntıları var.özellikle dini konular ve temizlik.Beni aşırı derece de bunaltıyor bu iki konu.Çok sinirli sinirlenince gözü görmüyor bana fiziki hiç zararı olmadı ama deli gibi davranıyor etrafı yumruklayıp bağırıyor bende rezil olmayalım apartmana diye hep alttan alıyorum.Ancak bu belittiklerimin yanı sıra da kendisi efendi dürüst ve birçok kişiye göre üst düzey geliri olan kişi.7 aylık bir çocuğum var.Şuan eşimle hiçbir şey paylaşmak istemiyorum sürekli evde sürekli takıntılı sürekli kavga halindeyiz bağırıyor çocuğum ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım siz ne yapadınız?
Şimdi ben bu konuda konu sahibinin çalıştığını düşündüm. Yani evi konu sahibi geçindiriyor. Etraftan da eşinin üst düzey olduğu sanılıyor ama tabi öyle bir durum yok.
bence insan olarak üst düzel demiş olabilrler..
çalışmayan erkek öyle üst düzel oluyo artık insanların gözünde..
bide dini konuda baya katı anladığım kadarı ile ee peki dinen erkeğin evde oturması caizmiymiş ben bilmiyomda eşine bi sor istersen:44:
Tarla kira gelirleri vs. Var.uğraştı iş bulmak için ama takıntısı var diyorum ya kendisi ekonomi mezunu bankacılık ve finans üzerine çalışması gerekiyor ancak ona göre bu dinen uygun değil.Bu nedenle çalışma konusu onun için kısır bir döngü haline geldi ailesi konuyu biliyor ben bir çok kez söyledim rahatsız olduğumu onlarda birçok kez konuştu ama sonuç yok.Bakın belirttiğim üzere efendi ve dürüst bir insan ben belki bir nebze iş falan açması için sebebi olur diye çocuk yapmaya karar verdim(çocuk her koşulda istiyordum birgün bile pişman değilim) ancak yine şansı yaver gitmedi olmadı olmadı.İyice moral bozukluğu oldu kavgalar oluyor ben sürekli baskı yapıp aşağılama modundayım bazen durumuna da üzülüyorum çünkü onu yaşadı memleketten ayırıp ben getirdim başka bir şehire.Bu arada belirtmiş arkadaşlar dinen işsiz olması uygunmu diye tabiki değil kendi çok iyi biliyor.Çabası yok enerjisi yok çocuk etkilensin istemiyorum o da istemiyor ama ne yapmalıyım huylu huyundan vazgeçmez mi yoksa sizcede hayatta böyle şeyler olur sabretmeli miyim.
Tarla kira gelirleri vs. Var.uğraştı iş bulmak için ama takıntısı var diyorum ya kendisi ekonomi mezunu bankacılık ve finans üzerine çalışması gerekiyor ancak ona göre bu dinen uygun değil.Bu nedenle çalışma konusu onun için kısır bir döngü haline geldi ailesi konuyu biliyor ben bir çok kez söyledim rahatsız olduğumu onlarda birçok kez konuştu ama sonuç yok.Bakın belirttiğim üzere efendi ve dürüst bir insan ben belki bir nebze iş falan açması için sebebi olur diye çocuk yapmaya karar verdim(çocuk her koşulda istiyordum birgün bile pişman değilim) ancak yine şansı yaver gitmedi olmadı olmadı.İyice moral bozukluğu oldu kavgalar oluyor ben sürekli baskı yapıp aşağılama modundayım bazen durumuna da üzülüyorum çünkü onu yaşadı memleketten ayırıp ben getirdim başka bir şehire.Bu arada belirtmiş arkadaşlar dinen işsiz olması uygunmu diye tabiki değil kendi çok iyi biliyor.Çabası yok enerjisi yok çocuk etkilensin istemiyorum o da istemiyor ama ne yapmalıyım huylu huyundan vazgeçmez mi yoksa sizcede hayatta böyle şeyler olur sabretmeli miyim.
Konu sahibi açıklamış. Tarla ve kira gelirleri varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?