Siz ne yapardınız

bankada çalışmak ona göre uygun değilse neden ekonomi okumuş okurken dini duyguları bu kadar hassas değilmiymiiş yoksa

Bu kadar rahata alışan insan çalışmaz.
Bütün gün evde ne yapıyor çok merak ettim?
Arkadaş çevresi falan var mı?

ee devlette çalıyor o zamanda bana verilen maaş milletin vergilerinden çıkıyor helal değil der beklerim yani

Evde boş oturmaya zamanı varsa ders çalışsın, üniversite sınavına girsin, başka bir bölüm okusun, kendine daha uygun bir meslek edinsin.
Keşke benim olsa öyle bir lüksüm. Allah boş duranı sevmez hem.

Bu mu oluyormuş üst düzey gelir?
İkisi evde akşama kadar nasıl zaman geçiyor acaba? Hiç mi komşu falan rast gelmedi çok tuhaf.

Bilmem ki tarla var tarlacık var... Kira var kiralar var.. Bazen kira gelirlerini toplamak için bile eleman çalıştırma ihtiyacı olanlar oluyor.

siz cocuk yaptığınıza pisman degilsiniz belli de o cocuk ilerde dogduguna pisman olacak. ona bunu yapma hakkini size kim verdi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi de ekonomi mezunları sadece bankada ya da finans kurumunda çalışmak zorunda değil ki. Eşim de ben de ekonomi mezunuyuz. Ben satın almacıyım, eşim denizcilik sektöründe. Bi akrabam pazarlamada, bir diğer tanıdığım mali müşavir oldu. Ekonomi iş alanı geniş bir bölümdür. O şekilde yönlendirseniz eşinizi başka alanlara.

Teşekkürler dediğiniz gibi takıntılar sonradan oldu.Eşim kendi memleketinde değil burada hep önüne torpil geçti her horoz kendi çöplüğünde öter.Kpss i denedi 2-3 kez olmadı ben çalışıyordum iş yerim kapandı şuan hala iş arıyor ama umudu tabiki gittikçe azaldı bende sürekli olumsuz yorum iyice ruh hali yerle yeksan

Gitsin bi şirkette muhasebecilik yapsın ozaman karşimm aaaaa hatun gibi ewde mi bu hepp, nerde yaşıyorsunuz siz konu sahibi

Son düzenleme:

akşama kadar beraber evde temizlik yemek falan mı yapıyorsunuz?devamlı beraber evde olunca bu kadar kavga da normal tabii ki..
iktisat okudu diye illa bankada çalışması şart değil...tonla sektör tonla iş var yapabileceği...tarla falan varsa ,ziraat üzerine bile kkendi işini kurabilr,para da varsa daha ne olsun..para derdi yok bişey yok ,hayret yaa...

siz cocuk yaptığınıza pisman degilsiniz belli de o cocuk ilerde dogduguna pisman olacak. ona bunu yapma hakkini size kim verdi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşTe benim en büyük sorunum da bu onun bu ilişkiden en az zararı alması.O da ya bu deveyi güdücem ya da bu diyardan gidicem

bir erkek 3,5 yıl evde kendini nasıl tutarki
hemde çalışmadan
ya tamam kira geliyorda insan nefes alamaz yahu sürekli evde kaynana gibi kocan geziyor

Eşin Peygamber Efendimiz (S.A.V) ' in hayatını mutlaka okusun, büyük ihtimal okumuştur ama belki unutmuştur.. Ne meslek yapmış, nedenl El-Emin demişler?? Kısacası isterse mesleğini bal gibi yapar.. Ha sevmiyorsa başka sektörde şans denesin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmak için her sektöre ve işe başvurdu ancak dediğim gibi şans mı denir kader mi olmadı.

ben buna karşıyım okudugu alan olmuyorsa
marketler tonla elaman alıyor
ehliyeti varsa emlakçılar adam arıyor
part time iş bulsun avm de dolu elaman arayan
kocanın işine gelmiyor
sen kendini boşa yoruyorsun
adam çalışmayacak bahaneler hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…