Siz ne yapardiniz?

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
Merhaba üniversite ogrencisiyim iyi kötü birlikte olduğum arkadaş grubum vardı biraz kıskançlık hakimdi ama yapıcak bişey yok diyip aldırış etmezdim
Sınavlarım iyi geçerdi hemen lafımı yaparlardi arada sevgilim hakkında doldurusa getirirlerdi tabi iyi günlerin hatrina katlanirdim
Bir gün birlikte arkadaşımızın doğumgununu kutlamaya gittik ben pasta yemedim sadece içicek icmistim erken ayrilmak durumunda kaldım masaya icecegin parasini bıraktım gittim
Aradan 4 gün geçince kızlardan birı 4 tl borçlusun paramı ver dedi ben dedim hayırdır bismillah noluyor?
Pasta yemememe rağmen sırf tabak koymuslar diye para istedi tamam derim veririm parami ver kızım parami diye mesajlar atti paranin ustune yatacak degilim lafini ettigin para 4 tl yazik dedim her neyse parasini verdim diğer kızlar da ben haklı olmama rağmen sustular ve o günden bu yana onların yanindalar hep birlikte bi yerlere gittiler benim de sevgilimin olması biraz ayırdı bi de okulda asistanlik durumum olunca kıskançlık yapıp iyice aramız bozuldu
3 aydır da bi mesaj bile atmadilar whatsapp grubu öyle boş duruyor
Sizce ne yapmalıyım? Onlara mesaj atmali miyim ? Arkadaş heMen yapan birisi değilim utangacim hemen çevre edinemiyorum zaten bu saatten sonra da bi gruba öyle hemen giremem siz olsanız naparsiniz?

Yok sayarim.

Reactions: anu
keyfime bakarım..öyleleri cennette melek addledilse selam vernen.

ya bırak gitsin
onlardan arkadaş falan olmaz
kıskanç insan ayağını kaydırır senin
boşver..
daha düzgün birileri çıkar elbet

Bence yalnız kalmaktan korkmayın, zaten bunlar arkadaş bile değilmiş.

Hem yalnız olunca hiç yalnız kalmıyorsunuz. :)
Şöyle açıklayayım. Ben üniversitede kasıtlı olarak hiç arkadaş edinmedim. Bu yıl son senem 1 tane yakın arkadaşım yok okulda. Ama asla yalnız kalmıyorum. Çünkü beni yalnız görüp yanaşmaya çalışan oluyor mutlaka. Bir sürü insan tanıyorum ama hiçbiriyle arkadaş değilim. Hem canım sıkılmıyor hem de istediğimde gerçekten yalnız kalabiliyorum, kimseyle plan yapma mecburiyetim yok.
Yani düşündüğünüz gibi deriiin bir yalnızlık çekeceğinizi sanmam.

Canımi sıkan kisim da şu ki Herkesi ben birbiriyle tanistirdim onlar kavga ettiğinde ben birlestirdim biri okulu birakmak istiyordu hadi dedim dayan bizim için seni seviyoruz

bak başarılı biri olduğun belli hayatında. iş hayatında daha çıkarcılarla karşılaşacaksın sakın sırf çevre olsun diye seni sömürmelerine izin verme...

hakli oldugunu dusunmen cok ilginc, hos 4 tlnin hesabini yapmaniz daha ilginc. ogrencisiniz anlarim ama ortak yapilan kutlamada yesende yemesende pastanin parasini bolusmeniz uygun olandir.

Grupta istenmeyen ilan edilmişsiniz sanki,bir çıkar uğruna size katlanıyorlar gibi bir izlenim oluştu bende.ben olsam hiç biriyle görüşmem,onlarlayken de rahat olamam zaten durum bu halde olunca.illaki bir grupta olmaya gerek yok der bireysel takılırım gerekirse.

O yaşlarda ben de öyle miydim bilmiyorum ama yanlız takılmayı saçma sapan insanlara katlanmaya tercih ederim !

Doğru aslında evet bu sene de böyle deneyeceğim artik

İşte çıkarları muhtemelen benim başarılı olup yardım etmemdi
Zaten onlarlayken rahat olamıyorum ama yapılanları da hazmedemiyorum onları sorunlardan bahsedince bunu şimdi buraya yazmanın ne anlamı var denildi hep..
Evet gerekirse bireysel takilmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…