Siz ne yapardiniz?

yorumlarimin neresinde senin yazdiklarinla uyumsuz bir sey var merak ediyorum, lutfen acikalrmisin?
ilk yazdigin kadariyla bir oku ve bana don lutfen...

Bundan sonra cidden boşuna yazma çünkü sabaha kadar yazarsın bu gidisle ve ugrasmak istemiyorum seninle düşüncenin belirttin okey iyi günler

Oo her konumda muhalefet olan arkadaşımız geldi teşekkürler teşekkürler. .
İnsanı çileden cikardiginiz için olabilir mi acaba iyi akşamlar size de karşılık vermeyecegim bundan sonraki mesajlariniza

Evet öyle doğru yazmışsiniz

Ne gerek varki boşver kendini dünyanın en değerlisi olarak i,lan et ulaşılmaz ol utangaçlığını kırmaya bak onlarsız devam et olmaz onlarla

Oo her konumda muhalefet olan arkadaşımız geldi teşekkürler teşekkürler. .
İnsanı çileden cikardiginiz için olabilir mi acaba iyi akşamlar size de karşılık vermeyecegim bundan sonraki mesajlariniza
Her konunuzda muhalefet mi oluyorum?

İnanın nickinizi hatırlamıyorum bile, o kadar aklımda kalmıyorsunuz. Ama beni hatırlayacak kadar zihninizde yer etmişim demek ki :)

Diğer üye sizinle doğru düzgün yazışırken "ağzı olan konuşuyor, bak işine, klavye üzerinden artistlik taslamak vs." diye cevap vermek size göre normal olabilir. Eğer arkadaşlarınıza karşı da normaliniz buysa siz olmadan birlikte takılmakta ve 3 aydır bir mesaj bile atmamakta haklılar sanırım :)

Size de iyi akşamlar.

Ne gerek varki boşver kendini dünyanın en değerlisi olarak i,lan et ulaşılmaz ol utangaçlığını kırmaya bak onlarsız devam et olmaz onlarla

Kendimi dunyanın en değerlisi ilan edemem belki ama dediklerini uygulamaya çalışıcam teşekkürler :)

Yani 19 yaşa göre normal görünen ergenlikler bunlar... Kasmaya gerek yok.. Karşılıklı ergen davranışları yapmışsınız. Ödeşmişsiniz. Başka arkadaşlar edinin. Biri gelir biri gider bu yaşlarda.

Ayy keşke arkadaşınıza 10 lira vereydin başım gözüm sadakası olsun deseydin. Aman yüzlerine bile bakma seni kıskananların böyle arkadaş olmasın daha iyi bence.

canım benim gördüğüm ünide gruplar oluyor ve bu gruplarda kendi hür fikrini ifade edemeyen tipler oluyor genelde mezuniyete yakın gruplatir dagılır cünkü millet birbirini yeterince kullanmıstır. sana kalmıs ya devam edeceksin kendinden ödün vererek zira arkadasın dediğin çirkeflik yapmıs. hayır ister belki ama bu tonda istemesi uygun degil. yada yanlız kalacaksın muhtemelen. tabi belli olmaz baska gruplarlada samimi olabilin. ben ünide sırf koyun gibi olmamak için ilk yıl baktım yok bu gruplasma bana göre degil tek takıldım

Ortak bir kutlama yapılıyorsa giderler ortaktır. Pasta yemedim diye eksik ödeme yapmak istemeniz tüm hesabı karıştıracaktır ve doğru değil. Hatayı en baştan siz yapmışsınız.

Arkadaşınızın üslubu son derece çirkin. Hoş olmamış gerçekten ama görüyorum ki sizin de ondan altta kalır yanınız yok? Üslup konusunda düşünmeniz gerekiyor biraz..

Dogumgunune gittiysen pasta parasina ortak olman gerekir doğruya doğru.

Ama 4 tl için cirkeflesen kişiye bırak arkadaş demeyi görmem bile ben.

Zaten 3 ay olmuş irtibat yok. Daha ne mesajı atacaksın. Bırak kurtulmussun işte.

Takma kafanaaaaaaaaaaaa
Gerçek arkadaşlar değilmişsiniz zaten , anlattığın kadarından bunu anladım .
Onlar gidecek ki, gerçek dostlar edinme şansı kazanıcaksın.

Yalnız kalacağımı da bilsem yine muhatap olmazdım. Bu tip fesat insanlar olacağına hiç olmasın daha iyi. Böyle arkadaşlık mı olunurmuş. Bence kendinize gerçek "dostlar" edinin zira bunlardan dost değil düşman olunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…