O yaşlarda ben de öyle miydim bilmiyorum ama yanlız takılmayı saçma sapan insanlara katlanmaya tercih ederim !
Bende sizin gibi düşündüm :)hakli oldugunu dusunmen cok ilginc, hos 4 tlnin hesabini yapmaniz daha ilginc. ogrencisiniz anlarim ama ortak yapilan kutlamada yesende yemesende pastanin parasini bolusmeniz uygun olandir.
Arkadaslarim diye bahsettiklerin arkadasin degil. Arkadaslar arasinda boyle seyler sorun olmaz. Kendi yoluna bak canim sen.
Bende sizin gibi düşündüm :)
bak başarılı biri olduğun belli hayatında. iş hayatında daha çıkarcılarla karşılaşacaksın sakın sırf çevre olsun diye seni sömürmelerine izin verme...
4 tl nin hesabını ben yapmıyorum onlar yapıyor bu bir
İkincisi kronik rahatsizligim var ve pasta ağzıma bile almamam gerekiyor neden yemedigim bişeyin parasini ödeyim onugectim zaten 4 tl sini de verdim
Bilip bilmeden olaylari görmeden keşke muhalefet olmasaniz
hakli oldugunu dusunmen cok ilginc, hos 4 tlnin hesabini yapmaniz daha ilginc. ogrencisiniz anlarim ama ortak yapilan kutlamada yesende yemesende pastanin parasini bolusmeniz uygun olandir.
Olaylar insanlara malum mu olacak?4 tl nin hesabını ben yapmıyorum onlar yapıyor bu bir
İkincisi kronik rahatsizligim var ve pasta ağzıma bile almamam gerekiyor neden yemedigim bişeyin parasini ödeyim onugectim zaten 4 tl sini de verdim
Bilip bilmeden olaylari görmeden keşke muhalefet olmasaniz
Ağzı olan konusuyor 4 tlnin lafını yapan kim? Ben mi o kız mı? 4 tl ile zengin de olmam verince fakir de olmam ki parasini hemen o kavga olduğu gibi amfide verdim sorun 4 tl değil siz zaten olayı baya yanlış anlamissiniz ben kızlara mesaj atmali miyim diye bunca yapilanlardan sonra diyorum soruyorum siz ise ne anlamissiniz valla tebrikler
sen oalyi bastan sona anlatmissin zaten,
ortak yaptigimiz kutlama demissin, arkadasa pasta aldik demissin. bunalr hep cogul yapilmis olaylar diye anladik biz sondaki cogul eklerinden. ne harcama yapildiysa ortak bolup odemeniz gerekirdi. belki parti icin kafeye para bile verdiler, hic sormamissin bile gordugum kadariyla.
en absta 4 tlnin hesabini sen yapmissin ama arkadasinda baya acik sozluymuski defalarca isteyebilmis. oda ayri bir olay zaten.
beliki eskiye dayanan baska surtusmelerde var aranzida, artik pek takilmazsaniz iyi olur.
birde en kucuk elestiriye atarli tutarli cevaplar veren bir tipsen isler iyice zordur sizin oralarda zannimca.
Ya hadi bak işine cidden
Çok kolay dimi klavye üstünden artislik taslamak
Kafe parası falan hepsini verdim plan yaparken merak etme kızın 4 tl dediği tabak parası benim hiç kullanmadigim işin komigi benim olayım seni neden gerdi
niye kavga cikmasini bekledin diye sorsam, ortak arkadasiniza yaptiginiz ortak partideki pastanin parasini vermke niye aklina gelmedi onceden.
yorum yapilsin diye acmadinmi konuyu? yorum yapinca gerilmismi oluyoruz anlamadimMune
kafenin parasini verdim demedin hicbir seyrde, icecegimin parasini biraktim ciktim dedin.
Peki tamam kapatılsın konu hemen yöneticiye şikayet etmek nasıl bişeydir?
Yorumda bulun ama bilip bilmeden konuşma beni geren bu zaten
Bak mekanın parası ödendi içecek ödendi adamlar ekstra tabak parası almış diyorum sen hala neyin derdindesin
Öyle arkadaşlarım boldu yanımda,
Gerçek yüzlerini gördükçe bağımı kestim.
Üniversiteyi bitirdim gene tek kaldım.
Keşke o tip insanlarla arkadaşlığımı devam ettirmeseydim diyorum.
Aynen öyle oluyor,Bazen tek kalmak boyleleriyle olmaktan daha iyi oluyor anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?