Siz ne yapardiniz?

O yaşlarda ben de öyle miydim bilmiyorum ama yanlız takılmayı saçma sapan insanlara katlanmaya tercih ederim !

Akıl yaşta değil başta ve maalesef bu insanlar olgunluga erisememisler. .
Kesinlikle haklısınız teşekkürler düşünceniz icin

şimdi bazı görgü kuralları vardır.mesela,bir arkadaşınızın doğum günüymüş,bu yüzden hediye amacıyla ortak olan bir pastaya yeseniz de ymeseniz de ortak olmak bir inceliktir.tabi öğrenciymişsiniz maddi durumları bilemiyeceğim.ama arkadaşlarınız da sütten çıkmış ak kaşık değiller.4 tl için sizi gözden çıkartmışlar.her iki tarafta yanlış yapmış.

Bende sizin gibi düşündüm :)

4 tl nin hesabını ben yapmıyorum onlar yapıyor bu bir
İkincisi kronik rahatsizligim var ve pasta ağzıma bile almamam gerekiyor neden yemedigim bişeyin parasini ödeyim onugectim zaten 4 tl sini de verdim
Bilip bilmeden olaylari görmeden keşke muhalefet olmasaniz

sen oalyi bastan sona anlatmissin zaten,
ortak yaptigimiz kutlama demissin, arkadasa pasta aldik demissin. bunalr hep cogul yapilmis olaylar diye anladik biz sondaki cogul eklerinden. ne harcama yapildiysa ortak bolup odemeniz gerekirdi. belki parti icin kafeye para bile verdiler, hic sormamissin bile gordugum kadariyla.
en absta 4 tlnin hesabini sen yapmissin ama arkadasinda baya acik sozluymuski defalarca isteyebilmis. oda ayri bir olay zaten.
beliki eskiye dayanan baska surtusmelerde var aranzida, artik pek takilmazsaniz iyi olur.
birde en kucuk elestiriye atarli tutarli cevaplar veren bir tipsen isler iyice zordur sizin oralarda zannimca.

hakli oldugunu dusunmen cok ilginc, hos 4 tlnin hesabini yapmaniz daha ilginc. ogrencisiniz anlarim ama ortak yapilan kutlamada yesende yemesende pastanin parasini bolusmeniz uygun olandir.

Ağzı olan konusuyor 4 tlnin lafını yapan kim? Ben mi o kız mı? 4 tl ile zengin de olmam verince fakir de olmam ki parasini hemen o kavga olduğu gibi amfide verdim sorun 4 tl değil siz zaten olayı baya yanlış anlamissiniz ben kızlara mesaj atmali miyim diye bunca yapilanlardan sonra diyorum soruyorum siz ise ne anlamissiniz valla tebrikler

Olaylar insanlara malum mu olacak?

Siz ne anlatıyorsanız ona göre yorum yapılıyor. Sizin anlattığınız kadarını bilebiliriz.

Ve evet, ortak alınan pastaya yemeseniz de ortak olursunuz ya da baştan bunu konuşursunuz.

niye kavga cikmasini bekledin diye sorsam, ortak arkadasiniza yaptiginiz ortak partideki pastanin parasini vermke niye aklina gelmedi onceden.

Ya hadi bak işine cidden
Çok kolay dimi klavye üstünden artislik taslamak
Kafe parası falan hepsini verdim plan yaparken merak etme kızın 4 tl dediği tabak parası benim hiç kullanmadigim işin komigi benim olayım seni neden gerdi

yorum yapilsin diye acmadinmi konuyu? yorum yapinca gerilmismi oluyoruz anlamadim Mune
kafenin parasini verdim demedin hicbir seyrde, icecegimin parasini biraktim ciktim dedin.

niye kavga cikmasini bekledin diye sorsam, ortak arkadasiniza yaptiginiz ortak partideki pastanin parasini vermke niye aklina gelmedi onceden.

Akıl var mantık var ama olmayınca da olmuyor napalım. ..
Olay olduktan 4 gün sonra kiz bana yazdı kız okulda lafını bile acmadi 4 tlnin üstüne yatacak bi insan değilim hanimefendi
Kavga ciksin diye debelenmiyorum da partiden sonraki gün falan lafını bile etmedi hatta erken ayrildigim için özür diledim anlayışla karsiladilar ya cidden boşverin siz ne anlatsam boş

yorum yapilsin diye acmadinmi konuyu? yorum yapinca gerilmismi oluyoruz anlamadim Mune
kafenin parasini verdim demedin hicbir seyrde, icecegimin parasini biraktim ciktim dedin.

Peki tamam kapatılsın konu hemen yöneticiye şikayet etmek nasıl bişeydir?
Yorumda bulun ama bilip bilmeden konuşma beni geren bu zaten
Bak mekanın parası ödendi içecek ödendi adamlar ekstra tabak parası almış diyorum sen hala neyin derdindesin

Öyle arkadaşlarım boldu yanımda,
Gerçek yüzlerini gördükçe bağımı kestim.
Üniversiteyi bitirdim gene tek kaldım.
Keşke o tip insanlarla arkadaşlığımı devam ettirmeseydim diyorum.

yorumlarimin neresinde senin yazdiklarinla uyumsuz bir sey var merak ediyorum, lutfen acikalrmisin?
ilk yazdigin kadariyla bir oku ve bana don lutfen...

Öyle arkadaşlarım boldu yanımda,
Gerçek yüzlerini gördükçe bağımı kestim.
Üniversiteyi bitirdim gene tek kaldım.
Keşke o tip insanlarla arkadaşlığımı devam ettirmeseydim diyorum.

Bazen tek kalmak boyleleriyle olmaktan daha iyi oluyor anlaşılan

Düzgün insanlarla düzgün arkadaşlığım olmayacaksa bana gerçekten değer vermeyeceklerse varsın olmasın öyle arkadaş. Ben de kolay arkadaş edinebilen birisi değilim ama arkadaşım olsun diye böyle insanlarla muhattap olmam. Herşeyin bir adabı üslubu vardır.

Önce arkadaşlarınızın tavrına şaşırdım, yaptıkları kabalık ve ayıp diye düşündüm ama şu tutum ve üslubunuzu gördükten sonra sanki sizi yanlarından uzaklaştırmak için fırsat kollamışlar gibi geldi. Eğer günlük hayatınızda da insanlarla böyle iletişim kuruyorsanız fırsat kollamakta haksız da sayılmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…