siz olsanız ailenizden ayrı bir şehirde üniversiteye gidermiydiniz?

ben gittim dışarda okudum ama keşke ailem göndermeseymişte yanlarında dursaymışım,,
inşallah benim çocuğum olurda o gitmek duurmunda kalmaz yamacımda okur inşallah

sen geleceğini dusunerek ne kadar guzel bır secım yapmıssın aslında :) ben ise resmen dusunmuyorum okudugumda elıme gececek fırsatları kımı zaman hıc gıtmemek bıle aklımdan gecmıyor degıl, ama sonu ne olur butun gun evde oturan bır kız.. ınsallah bende senın gıbı cesaretlı olabılırım:2:

sen geleceğini dusunerek ne kadar guzel bır secım yapmıssın aslında :) ben ise resmen dusunmuyorum okudugumda elıme gececek fırsatları kımı zaman hıc gıtmemek bıle aklımdan gecmıyor degıl, ama sonu ne olur butun gun evde oturan bır kız.. ınsallah bende senın gıbı cesaretlı olabılırım:2:

insallah canımm

hep gözumde canlandırdıgım seylerı anlatmıssın aslında canım ya :) aynı seylerı yasamısız demek aslında ama devamı da aynı olur ınsallah bende senın gıbı alısırım :):26:

ben ailemle aynı şehirde okuyorum.okulla ilgili bi sorunum yok ama ailem şehir dışı hatta yurdışına git demesine rağmen gitmedim ve üni. hayatı yaşayamıyorum cidden.akşam en geç 10da dışardayım.çoğu arkadaşım sınıfta şehir dışından bi organizasyon olur sabaha kadar eğlenir evi olan bi arkadaşta kalırlar ama 9da başlayan organizasyonda 10da kalırım 12ye kadar özel izin alırım çok kötü bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…