- 23 Aralık 2010
- 1.711
- 172
- 363
- Konu Sahibi siyahkelebek
-
evet bu yatay gecıs olayını dusunmustum aslında ama cok zor oldugu yazıyordu ınternette o yuzden moralım bozuldu cunku hıc olmadı gecerım dıyordum.o kadar zor degl mı yanı gercekten
öyle bır durumda daha rahat gıderım cunku, dayanamayacagımı görursem eger daha yakına gelecegımı bılme umıdıyle..
eşim öğrenciydi evlendiğimizde fen öğretmeni karsta kaldık it gittik düşün...aklı dağılmadı orda ders çalıştı.arkadaşlıklrda aşklrda içtendi.bu söylentiler hep vardı sorma.moral bozucuydu.o çalıştı yinede.bölüm birincisi oldu.ünv.tutturdu gitme kal.akademik personel yapcaz seni.marmara ünv.geçti.bu işler belli olmuyo düşük puanlılar vardı onlarda geldi.eşimin hiç torpili olmadı.orda okurken lise düzeyinden kpss girdi memur oldu.yine dedikodular hatta okul yönetmeliği bile öğrenciliğin yatar.napıcaksın.o başldı işe okul onu idare etti.yatay geçişle tanıştığı arkadaşları ona ders notlarında yardım etti.sonra kurumlar arası atamadan öğretmenliğe geçti.
benım memleketım :):)
kayseri dıyemı begenmedın.
kazandıgın bölum geleck vadedıyorsa mutlaka gıtmelıydın aılenın baskısı ıcın kacıs olark gıtmıs olsaydın sana tepkım farklı olurdu ama okumak ıcın gıtmelısın bende aılemden uzakta okudum cok duskun oldugum haldeee..
yanlıs bırseyde yapmadım cok sukur gıttım okulumu okudum bıtrdım meslek sahıbı oldum dondum aılemın yanınaa ha rahatlık dersen tabıkı rahatttım ama herzaman kendımı frenlemeyı bıldım ne asırya kactım neden kendımı cok kıstladımmm
canım cok vurguladım ben bunu kayserı dıye begenmemek degıl mesele aıleme duydugum özlem, dayanamamam.bunu nasıl yenecegımı bılemıyorum.mesele bu kacmak olsaydı aklımda zaten coktan gıtmıstım ama bende durum bıraz fazla duygusal agırlıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?