- 19 Temmuz 2015
- 153
- 187
- 103
- 38
- Konu Sahibi eminent8787
-
hayir .sizi taciz eden adami aramak dil,yuzune tukurmek lazim.
ayrica adam 3yil once olmus,simdi neden ariyorsun?
halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
guldurdunuz beni. ilahi adalet tecelli etti. o yuzden ofkem bir nebze olsada dindi.Rabbim bu dunyada ona evliliginde huzur vermedi.maddi manevi çok yıprandı.Arayıp inşallah annenle babanı çok bekletmez çabucak sende gidersin de.
guldurdunuz beni. ilahi adalet tecelli etti. o yuzden ofkem bir nebze olsada dindi.Rabbim bu dunyada ona evliliginde huzur vermedi.maddi manevi çok yıprandı.
Arama tekrar aynı üzuntünü yaşamak gibi olur kendini üzme istersen vefat eden kißi icin kendin dua et ama bence aramahalam vefat ettigindede zaten kendisine hic bir sekilde baş sağlığı dileyemedim. arayamadim. benim icin travmaydi zaten.hic bir sekilde ne adını anmak ne de muhattap olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?