Siz olsanız arkadaşınıza ne derdiniz?

Ne ben mükemmelim ne de etrafımdakiler mükemmel.
Bilerek ve isteyerek birine zarar vermediği sürece ne ilişki yaşadığı beni ilgilendirmezdi.
Adamın hala evli olup olmadığını anlayamadım.

Evli, şu an görüşmediği için bana yazıyor. En son konuştuğumuzda evliyken adamın onu bulduğunu, buluştuğunu söylemişti. Sonra beni engelledi zaten.

Ona zarar veren bu adamdı. Kullandı, arkadaşı olarak uyardım sadece, geçmişte barışmasına da bir şey demedim. Nikah şahitleri olacaktım hatta.

arkadaşımın kendi aklı fikri var, ben onun hayatına karışamam.beni de silmeye cesareti var zaten bitmiştir benim için bu olaydan sonra.engeller geçerim.

Bende sizin gibi uyarırdım sanırım konuşmadan duramazdım. Engellemesi çok kötü 6 ay sonra dönmesi de. Bana da çocukluk arkadaşım, benzer bir şey yaşatmıştı engellemeden. Kalbimi çok kırdı bunu açıklayınca da , ne desemde sen sildiğini silersin zaten açıklama yapmayacağım diyerek gitti tam 6 ay hiç görüşmedik. Sonra yazdi evlenmesine bir ay kadar kalmıştı yazinca. Bende buralarda oturacağım hem , hala birlikte olabiliriz deyince ampuller yandı kafamda. Galiba uzağa gitse yazmayacaktı diye düşündüm. Ama sevdiklerinden kolay kopamayan ben, kabul ettim. Vee eskisi gibi olamadık olamadım daha doğrusu. Olmuyor.
O yüzden siz bilirsiniz konuşmak isterseniz konuşun eski samimiyetin kalması için iki tarafında çıkarsızca koşulsuzca seviyor olmasi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…