- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İki defa biraz gereksiz olmuş. Açık açık sorsanıza, bir de bazı insanlar arkadaşlık olayını belirli sorunları için görüyor. Benim de öyle tanıdıklarım oldu, gelip sırf onun sorunları ve çözümler konuşulup, başka bir paylaşımın yoksa zaten kullanılmış oluyorsun.Ben üzülmesin diye görüşme demiştim. Beni ilgilendirmez tabii de. Beni engelledi, numaramı kaybetme ayaklarına yatıp tekrar yazıyor. O adamla tekrar görüşmeye başlayasa yine ortadan kaybolacak. Geçmişte de böyle oldu ama o zaman numaramı kaybettiğini yemiştim.
Takıldığım nokta bana yalan söylemesi. Sanki sevgilimmiş gibi trip atıyorum ama birisiyle konuşuyorsunuz, sonra ortadan kayboluyor, ulaşamıyorsunuz, o isteyince size ulaşıyor.
Siz ne yaptınız? Nasılsınız?Ben olsam karışmam size ne? Bir de emniyetten ama içkici diye belirtmeniz şart mıydı, içkici derken alkol bağımlısı mı? Yoksa içki içen adam mı?
Arkadaşımın uzatmalı bir sevgilisi vardı, nişan attılar. Bu çocuk sorunlu, içkici, kızı kullanıyordu. Dediğine göre de peşini bırakmıyormuş. Eski sevgilisi kızdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra başkasıyla evlendi, sonra mutsuz olmuşmuş, pişmanmış tekrar yazmaya başlamıştı arkadaşıma. Ben de, dedim ki görüşme, engelle. O da gitti beni engelledi. Muhtemelen o çocukla da olmadı, yalnız kaldı tekrar bana yazmaya başladı 4-5 ay sonra. O adam ulaşamasın diye numarasını değiştirmişmiş, benim numaram da gitmiş, o yüzden bana yazmamışmış. Ben görüşmek istemediğimi söylemiştim ama ısrarla barışalım diye yazıyor.
Arkadaşımın işi gücü var. O adamı parası için bırakmıyor değil ama bırakamıyor da. 10 yıllık bir ilişkileri vardı.
Siz olsanız ne yapardınız?
edit: mesleğini yanlış anlaşılmamak için kaldırdım.
Magnifiaque , siz arkadaşınıza ne dediniz geri döndüğünde? Ben açıkça görüşmek istemediğimi söyledim ama hala yazıyor. Mesela engellemeden önce bana diyebilirdi, sevgilim senle görüşmemi istemiyor. Normal karşılardım. Ama bu kaç yıldır arkadaşız birden ortadan kayboluyor, sosyal medya kapanıyor, numara değişiyor. Eski sevgili gibi geri geliyor sonra hahah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?