- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Merhaba Hanımlar 2 yıllık evli ,mutlu ama çocuksuz bir bayanım.Nedeni ev kredisi ,işe gidiş gelişim çalışma şartlarım hepsi.Güzel ustüme titreyen değer veren bir eşim var yani evliliğimle ilgili bir sıkıntı yok.Maddiyata gelince 10 yıllık kredinin bir kısmı önümüzdeki nisan ayında bitecek .Ondan sonra 1300 tl bir kredimiz kalacak ve 7 yıllık eşimin maaşıyla çalışmasam bile geçinebiliriz.Eşim cocuk diye ölüp bitiyor bende artık istiyorum çevresel baskılar epeyce arttı.Eşim e kalsa hamile kalsan nisan a kadar çalışırsan çalışırsın yoksa çık evde dinlen vs falan diyor.Bende en başından beri ilk kredi bitsin ondan sonra düşünürüz diyordum.Ama gözümün içine bkıyor artık beni ikna etmek için .Benim amacım ilk kredi bitsin ondan sonra düşünürüz o sürec de çalışırım diyordum çünkü hamilelik de o kadar yola dayanılmaz diye düşünüyorum toplu taşıma kullanıyorum bir kaç tane .Öyle diyincede kiraya iş yerine yakın bir yere taşınırız diyor anneme de yakın iş yerim sizce ne yapayım.Bu arada sağlık sorunlarımı da halletmek istiyorum nisana kadar .Birde iş arkadaşımın düşük yapmıştı yeni hamile old öğrendim o da hamile yani aynı anda olmaz işe gelmiyor kaç gündür ben ne yapayım sizce .Bekle diyince çevrende ki ölü doğumları düşükleri olmama ihtimalini düşün diyor bana ...Siz olsanız bu şartlar altında düşünür müydünüz?