Siz olsanız be yapardınız?Çok sıkıldım bu işten

özel ders olabilir evet
Su cok bilindik sitelere bakin. Ayni zamanda ev araba satilan s....den olan siteye. Orada cok ilan var. belki kendinize gore gecici de olsa bir is bulabilirsiniz. Hic degilse emeginizin maddi karsiligini hemen alirsiniz,sorumsuz patronlarla muhatap olmadan

desen ne olur vermiyo geçen maaşımı 40 kere söyledim versin diye 3 parçada bölük pörçük verdi 2 ayda.
bu arada soğuk oluyo çok montla oturuyorum yanmıyo ders zor oluyor

Dün Bursa da geçen sene yapılan yeni adliyede duruşmada hakim ve katip montları ile oturuyordu

Bu ne dedik buz gibi hasta olursunuz

Kaç kere ilettik çözmediler dedi hakime hanım siz de şikayet edin dedi vs

Özetle hayat zor gönül ister sıcak yerlerde çalışmayı ama eldeki bu ise ders çalışın atanın diyorum yine

Evde çalışma imkanınız varsa ayrılın ama ben zor şartların insanı kamçılayacağını düşünürüm

Giyinin kalınca açın elektrikliyi

Arkadailar öğretmenim. daha önce 1 kurumda çalıştım 1 yıl. 2 sene ara verdim bu sene yere başladım kaç yıllık yer aslında ama ben işe girerken öğrencisi yokmuş kadrolu aldı beni. sordum kaçıncı sıbıflar var diye net bi şey demedi. her neyse girdim işe baktım kimse yok hatta başka hoca yoktu hiç sonraki ay ücretli aldı birkaç tane. bi 8.sınıf bi 7 bi de mezun var. çok rahatlar bi de sahibi gelmiyo haftada 4 5 gün. sorumlu kadın var o da geç saatte geliyo ben açıyo kapatıyorum. yarın mesela akşama kadar tek olcam kapatcam. bi de soğuk yakmıyolar petekleri öğretmenler odasını elektrikli ocakla ısıtımaya çalışıyotm ama cam her yer esiyo resmen sırtım ağrıyo cam tarafına dönük yerim. bi maaş vermiyo. geçen ay ilk maaşımı 3 parçada verdi 7 haftada tam. şimdi 2.maaşım geldi vereceğini sanmma çünkü geçen hafta tamamladı diğerini. Çok sıkıldım siz olsanız napardınız. çok tecrübem yok ye annem bekle diyo ama sinirlerim bozuluyo
Kardesimde siz gibi özel bir okula güya kadrolu girdi.Maasini ya parça parça aldi ya da bikac aya yayılmış sekilde aldi.Bakti olmuyor istifa etti.

Özel kurum olacaksa maaşı, düzeni belli bir yer olsun hocam. Yoksa böyle olacağına sıkın dişinizi kpss çalışın daha iyi.

Özel kurum olacaksa maaşı, düzeni belli bir yer olsun hocam. Yoksa böyle olacağına sıkın dişinizi kpss çalışın daha iyi.
evet ama kendi alanımdan çalıştım atama sayıları çok düşük ondan umudum yok. 2022 de düz memurluk için giricem. bi de 2.üni okuyorum uzaktan onun sınavlarına çalışıyorum. o bitince oradan da giricem sınava...ya gerçi düzgün güzel bi özel okulda çalışsan yine böyle klmaz

Arkadailar öğretmenim. daha önce 1 kurumda çalıştım 1 yıl. 2 sene ara verdim bu sene yere başladım kaç yıllık yer aslında ama ben işe girerken öğrencisi yokmuş kadrolu aldı beni. sordum kaçıncı sıbıflar var diye net bi şey demedi. her neyse girdim işe baktım kimse yok hatta başka hoca yoktu hiç sonraki ay ücretli aldı birkaç tane. bi 8.sınıf bi 7 bi de mezun var. çok rahatlar bi de sahibi gelmiyo haftada 4 5 gün. sorumlu kadın var o da geç saatte geliyo ben açıyo kapatıyorum. yarın mesela akşama kadar tek olcam kapatcam. bi de soğuk yakmıyolar petekleri öğretmenler odasını elektrikli ocakla ısıtımaya çalışıyotm ama cam her yer esiyo resmen sırtım ağrıyo cam tarafına dönük yerim. bi maaş vermiyo. geçen ay ilk maaşımı 3 parçada verdi 7 haftada tam. şimdi 2.maaşım geldi vereceğini sanmma çünkü geçen hafta tamamladı diğerini. Çok sıkıldım siz olsanız napardınız. çok tecrübem yok ye annem bekle diyo ama sinirlerim bozuluyo
Ben olsam gencsem yeni mezunsam çalışır atanirim boylece devlet himayesinde keyif eder yatarim kimse bana laf edemez canim ister rapor alirim canim ister derste otururum parami da alırım çatır çatır tabi bu arada körelmiş bir sekilde ah alarak yasar eğitim sistemini iyice alt ust ederim.
2.seçenege gelince kurumsal bir ozel okulla anlaşır işime sahip cikar kendimi gelistirir meslegimi cok iyi yaparim parami da tam alırım. Zaten iyi olacagim için de hicbir kurum beni işten cikarmaz
velim de ogrencim de bana sahip cikar belki çok yorulurum ama meslegimin kutsalligini yaşarım.
Su an acilen ayrıl orda calisilmaz.

Ben olsam gencsem yeni mezunsam çalışır atanirim boylece devlet himayesinde keyif eder yatarim kimse bana laf edemez canim ister rapor alirim canim ister derste otururum parami da alırım çatır çatır tabi bu arada körelmiş bir sekilde ah alarak yasar eğitim sistemini iyice alt ust ederim.
Bu bahsettiğiniz garanti iş sahibi olmakla alakalı değil yalnız tamamen sizin kendi vicdanınıza bağlı bir konu.
Denetleyen otorite varsa çalışayım yoksa yatayım mantığı sizi denetleyen otoriteden kaynaklı değil yani. Tam net hatırlayamıyorum ama ahlak kuramlarının birinde geçiyor olması lazım bu bahsettiğiniz durumun. Kurum masum yani 😉

okul demedim dersane.kadrolu alıyolar şöyşe demek bu devletteki atama değil tabi. iki şekilde öpretmen çalışabiliyo özelde. bi ücretli olarak sadece derse girip gidiyo. diğeri kadrolu yani mebde ataması yapılıyo çalışıyo diye gösteriyo sözleşmeni yapıyor. ders olsun olmasın orada oluyosun
Özel okul deseniz hadi belki bilmiyorum olabilir diyeceğim de, dershaneye kadrolu girmek meb'de kadrolu görünmek ne yahu? Bu yanlış bilgiyi kim size dogru diye anlattı ki ?

alanım edebiyat. sınava çalışıp girdim olmuyor. ailem de zorluyo baskı yapıyo çalışmam için işte
Hocam yine de çalış. Bak kim bilir kaç ay pandemiden dolayı okullar kapalı olacak bu dönemde alım çok azalır. Yaza allah kerim inşallah güzel bir yere geçiş yaparsınız ama özel sektörde kan emici çok. size asgari ücret verip satın aldığını zanneden sabah gelsin akşama kadar derse girsin kafasında çok insan var. keza haftasonu herkesin tatiliyken siz çalışacaksınız. Ben haftasonu 12 12 girerdim 24 saat derse girmek çok zor. He alışınca da kurşun atsan işlemez oluyorsunuz özel sektörde. Ama evlenip çocuk olayı olunca kapının önüne koyarlar. Koymazlarsa bile her işiniz aksar. Eşinizle ortak tatiliniz olmaz ev işlerini yapacak zaman yaratmak gerekir en önemlisi bebeğinize zaman ayırmak çok zorlaşır. Atamanız zor ama imkansız değil Allah yardımcınız olsun

Hocam branş ne bilmiyorum ama lütfen kpss çalışın. 8 sene özel sektörde neler çektiğimi Allah biliyor sonra saçma sapan sebepten işten çıkarılınca 1 sene boş durdum çalıştım atandım. Lütfen geleceğinizi düşünün ben işten atılmasam çalışmazdım kpss. Ama her işte bir hayır var maddi durumunuz varsa kaydolun bi uzaktan eğitime hazırlanın sınava. Özel sektör dipsiz kuyu
Ya size birsey sormak istuorum yasim 32 hani evdyim boşum suanda kpss calissam nerelere atanabilirim ne olurum yasik cokmu gec. O kadar istuorumki memur olmayi. Doguda bir yer var asigiyim istanbulda yasiorum ve o sehirde yasayabilmem icin sadece memur olmak zorundayim. Doguda ucra bir kose ama orada uzun sure yasadim batiya dondum ailemin yanina. Baska turlu ailem katiyen izin vermez. Benden bu yastan sonra olurmu bisey ne olur😔 ne calisablirim hangi bolumler olur mesela

Bu bahsettiğiniz garanti iş sahibi olmakla alakalı değil yalnız tamamen sizin kendi vicdanınıza bağlı bir konu.
Denetleyen otorite varsa çalışayım yoksa yatayım mantığı sizi denetleyen otoriteden kaynaklı değil yani. Tam net hatırlayamıyorum ama ahlak kuramlarının birinde geçiyor olması lazım bu bahsettiğiniz durumun. Kurum masum yani 😉
Ne kadar kibar ne kadar incesiniz. Ben ayni yoruma cok farkli seyler soyledim ama icimden tabii ki. Neden herkes devlet kadrosu icin ugrasiyor sorusunun cevabi seklinde bir yorum yazmis hanimefendi (!)

Özel okul deseniz hadi belki bilmiyorum olabilir diyeceğim de, dershaneye kadrolu girmek meb'de kadrolu görünmek ne yahu? Bu yanlış bilgiyi kim size dogru diye anlattı ki ?
hayır ya anlatamıyorum. sözleşmeli nor al çalışan oluyorsun. ilçe milli eğitime dosyan gidiyor onaylıyorlar. sabahtan akşama kadar orada olmak demek çalışıyor gözükmek demek. böyle olmazsa çalışıyor diye gözükmüyorsunuz ders ücretli çalışıyosunuz.. yanlış değil bu dediğim doğru. daha önce çalıştıgım yerde de aynı şekilde oldu meb gidip istifa belgemi aldım hatta. mebe bağlı kurumlar oluyor orada çıkıyor çalışıp çalışmadıgın bu şekilde

hayır ya anlatamıyorum. sözleşmeli nor al çalışan oluyorsun. ilçe milli eğitime dosyan gidiyor onaylıyorlar. sabahtan akşama kadar orada olmak demek çalışıyor gözükmek demek. böyle olmazsa çalışıyor diye gözükmüyorsunuz ders ücretli çalışıyosunuz.. yanlış değil bu dediğim doğru. daha önce çalıştıgım yerde de aynı şekilde oldu meb gidip istifa belgemi aldım hatta. mebe bağlı kurumlar oluyor orada çıkıyor çalışıp çalışmadıgın bu şekilde
Sigortalı olarak çalışıyorsunuz yani. Direkt saat karşılığı ücretli değilsiniz. Kadrolu değil de sigortalı diyoruz ona.

Yazılana aşırı takılan üyelere kızardım. Ama şimdi anlıyorum. Edebiyat mezunu olup da yapıyo, oluyo ifadeleri kulak tırmalıyor maalesef 😔
Bende ona çok takıldım ve yazan var mı acaba diye bakınıyordum ki sizi gördüm 😀 gözlerim kanadı . Bu çoğu yazım yanlışı .noktalama hataları .. üzüldüm bu duruma açıkçası .

Back
X