Siz olsanız benim yerimde ne derdiniz?

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
benim anlatacağımda dertmi bilmiyorum ama beni bu durum rahatsız ediyor.9 ay oldu evliliğimiz.baska sehirde yasıyoruz.eşimin ailesi ve benim ailem aynı sehirde.düğünümüz istanbulda oldu biz adanaya geldk iş nedeniyle.düğünumuz istanbulda olduğu için düğün resimlerimizi ve cd mizi kayınvalidem biz balayındayken gdip almış.biz döndüğümüzde istanbula gittik baktım oturmuş tek basına izliyor.hiç demiyo kızım gel sende izle düğününüzü.neyse gectim bunu albümede el koymuş.
bi gün yine gitmiştk ist ben dedim anne albümü verde götüreyim dedim cdyide..albüm yukarda al dedi.cd yide görümcem var ayse ..ayse izlemedi dedi kayınvaldem .istersen git al dedi salonun kapısını actı sonuna kadar itikledi.bende iyi izlesin alırım bidaahakine dedim ..sonra aradan aylar gecti 9 ay oldu dün bize geldi.anne dedim size gelince resimler varya onları coğalttırayım bizdede olsun sizdede cd yide coğalttırayım dedim oda dediki aaaaa veremem sende albumdeki resimlerden vermessen vermem.bende dedimki daha 9 ay oldu kendi düğün cdmi izleyemedim ..dediki.bize gelince izleriz..allahım ya uyuz oluyorum hiç demiyor gelince al götür kızım yada coğalttır iyi fikir demiyorr.istemesem albümde onda kalıoduu ...kıskanclıktanmı yapıyor sizce yoksa ne yanii???eşime söledim bu sabah dioki sen akrabalarına falan isterlerse verirsin die öle yapıodur dio:s off yaa sinirde uyurken dişlerimi sıkmışım okadar sinirleniyorum yaa
şimdi bi dahaki gittiğimde ne yapayım nasıl davranayım????ne diyim kızlar yardımcı olun

canım ne diycen en iyisi cd yi al kopyala.5 dk lık iş.hatta evlerinde bilgisayar varsa sen bile yapabilirsin çok kolay..yada sende laptop varsa götür giderken videoyu laptoba kopyala..napcaksa cd yi yapsın o zaman rahatça..eşinin cevabıda bi ilginç yanii.ister verirsin ister vermezsin akrabalarına kaynananamı kaldı buna engel olmaya çalışmak..

eşime kalsa dioki 10 sene sonra izlemek doğrusu bence ozman keyfi çıkarmış:eşim bişey diyemezki annesine sen al diyorum ozaman susuyor.off küçücük şeyleri takıyosun diyo.onlarda olsa ne olcak diyor

cd yi baska bi cameraman cekti videoya.oyuzden o adamı bulamamki.albümü aldım ama cd ve birsürü yeşillikler içinde çiçekler içinde çekilmiş fotolarımız var onlar özel pozlarımızdı..

cd yi herhangi bir yerde kopyalatabilirsin,internet cafeler olabilir mesela.Resimleri de renkli fotokopi ve özalit baskı yapan bir yerde kopyalatabilirsin.Kalın kağıda bile basıyorlar,aslı gibi oluyor.

cd yi herhangi bir yerde kopyalatabilirsin,internet cafeler olabilir mesela.Resimleri de renkli fotokopi ve özalit baskı yapan bir yerde kopyalatabilirsin.Kalın kağıda bile basıyorlar,aslı gibi oluyor.

işte yapıcam öle ama.canım vermioki konusunu açmıyor.ben diyince ay veremem nazlı .dio şaka yapıomuş gibi ama .hayır saka değil yanii.şimdi ben gidince ne diyim kayınvalideme nasıl istiyeyim

Ne kadar cıvıtan kayınvalide var şu devirde aman Allah'ım!
Ben olsam bir şekilde cdmi alırım kayınvalideyede kopyasını falan vermem.
Düğün resimlerinizi size vermeyecek kadar kendini bu kadar üstün nasıl görüyor ki?
Lütfen yumaşak yüzlü olmayın bu kadar..Zamanında kayınvalidelerde bizim gibilerdi.
Şu anda tek farkları kendilerini kaynana sıfaatına koymaları.
Asla kendisine bu hakkı vermeyin ve biraz sesinizi çıkartın.

işte yapıcam öle ama.canım vermioki konusunu açmıyor.ben diyince ay veremem nazlı .dio şaka yapıomuş gibi ama .hayır saka değil yanii.şimdi ben gidince ne diyim kayınvalideme nasıl istiyeyim

Ne demek veremem!
Kendisi mi gelin olmuş kendisinin mi düğünü olmuş bu kadar sahipleniyor kaynana.
O veremem deyince ne demek veremem ne hakla diye sordunuz mu hiç?

canım ne güzel anlattın.keske okusa bunlarıı.ya saygısızlık olcak aman kırılcak diye nasıl diceğimi bilmiyorum .desemde gelince bize izleriz dedi yaaa:S al kıızım götür demedi gelince izleriz okadar hiç yüzüme bakmadan söledi bide.kendi kızının cd si kendisinde .benimki neden kaynanamda kalıcakmış yaa eşimin umrunda değil zaten

kesinlikle katılıyorum

Eşinde çok büyük kabahat var canım..lütfen söyleyeceklerimi mazur gör.
Eşiniz gidecek annesine diyecekki;Anne bizim düğün cdmizi verir misin?
Hayır veremem dediğinde bütün evi talan edecek ve arayıp bulacak..
Kaynana ne yapacak rezillik mi çıkartacak canım çıkarsın..
Duyanlara soranlara ne diyecek?
Düğün cdlerine el koydum vermedim ve olay çıkarttılar:) mı diyecek?
Eşinin umrunda olmadığı sürece daha çok üzülürsün canım..
Birazda işler kocalarda bitiyor..
Bence daha fazla kırılacak diye kendini kasma!
Farkında mısın kaynana kendini aşmış en tatlı anınıza el koy muş..Ne hakla?Benim kaynamam öyle birşey yapsa bir kere sorarım sen sadece kaynanasın başka kimsin ki?derdim.

Pinkangell arkadaşım;
Söylediklerine hem cevap verdim hem kendim yaşamış gibi üzüldüm.
Yok böyle bir kayınvalide.Ne kadar rahat birisiymiş öyle inanamadım!
Veremem Nazlı nedemek!!
Gel burda izle ne demek..
Çok özür dileyerek söylüyorum iyiki size teklif etmemiş gelin 'gerdek gecenizi'burda geçirin diye..Gerçe dese bile hiç şaşırmazdım!

Gideceksin olduğu yerden alacaksın cdyi o kadar basit ondan izin almana bile gerek yok 9 ay olmuş daha izlemedim de bende kalması doğru de izlemek isteyen olursa getiririm de

merhabalar,öncelikle kayınvalideniz biraz enteresan geldi,üç beş fotoğrafın hatıra olarak kalmasını isteyebilir de albümü alacak cd yi alacak ollllldu başka ne derdi varmış acaba? cd nin aslı bence sizde kalmalı eğer o da bazen koyup izlemek istiyoırsa sizden müsade isteyerek alması lazımdı el koyar gibi değil.anneler bazen öyle düşünüyorlar ben kendi annemden b,liyorum bazen aklına esince ablamın düğün cd sini koyup izler.bazen de art n,yet aramamak gerek arkadaşlar.olgun düşünelim biraz ama içinde bulunduğunuz durum gerçekten sinir bozucu.kayınvalidem benimle asla öyle konuşmaz,sizin yüzünüze bile bakamdan konuşması ne demektir ya daha yeni evlenmişsiniz hem,hayret bişey.eğer sinirlerin zıpladıysa canım yani benim sinirilerim zıplasaydı senin yerinde olsam şöyle yapardım: o cd den kpyalatırdım.sonra eğerki kayınvalidemin izlemesini istem,yordam çaktırmadan cd nin sağını solunu çizerdim iğneyle,bak bakalım o zmn izleyebiliyormu? ama eğer aynı cd den bulabilirsen aslını sen al kopyasını ona bırak çaktırmadan ve çiz üzerini, görsün bakalım o zmn yüze bakmadan konuşmak neymiş...sen ipleri elinden bırakma canım...bir de düğün cd si resimler falan okuyunca içim bir hoş oldu,çünkü ben 1,5 yıllık evliyim ve maddi sorunlar yüzünden ne cd ne düğün fotolarımız hiç birini alamadık daha,içim acıdı...güzel seyirler şimdiden sen yaparsın,hiiiiç uyurken dişini falan sıktığına değmez,sen istemiyorsan kimse izleyemez arkadaşım,hadi kolay gelsin:)))

ayrıca "ne derdiniz" demişsin ya,ben hiç bişey demezdim kendi istediğimi yapar kimseyede gık demezdim.kocama da bişey demzdim yeni evliolduğunuz için bazen aileler hakkında her söylenen batıyor çünkü,masum rolu yapar laf olarak münakaşaya girmez ama canım nasıl istyorsa onu yapardım.

git ve cd yi al, ezdirme bence kendini...
ne kadar saçma yaa:) çok enteresan biri olmalı kayınvaliden...
kocana da helal olsun yani akrabalarına vermende ne sakınca var onun anasında 9 ay kalıyor ya?

eşime kalsa dioki 10 sene sonra izlemek doğrusu bence ozman keyfi çıkarmış:eşim bişey diyemezki annesine sen al diyorum ozaman susuyor.off küçücük şeyleri takıyosun diyo.onlarda olsa ne olcak diyor

ne komik ya, ayrıca çoğaltıp akrabalarına versen ne olur, oğluna nazar mı değermiş, valla ilk defa böyle bişey duyuyorum
eşinde ilginç gidip cd yi almakta ne var anlamadım, en doğal hakkınız
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…