- Konu Sahibi pinkangell
-
cd yi herhangi bir yerde kopyalatabilirsin,internet cafeler olabilir mesela.Resimleri de renkli fotokopi ve özalit baskı yapan bir yerde kopyalatabilirsin.Kalın kağıda bile basıyorlar,aslı gibi oluyor.
işte yapıcam öle ama.canım vermioki konusunu açmıyor.ben diyince ay veremem nazlı .dio şaka yapıomuş gibi ama .hayır saka değil yanii.şimdi ben gidince ne diyim kayınvalideme nasıl istiyeyim
Ne kadar cıvıtan kayınvalide var şu devirde aman Allah'ım!
Ben olsam bir şekilde cdmi alırım kayınvalideyede kopyasını falan vermem.
Düğün resimlerinizi size vermeyecek kadar kendini bu kadar üstün nasıl görüyor ki?
Lütfen yumaşak yüzlü olmayın bu kadar..Zamanında kayınvalidelerde bizim gibilerdi.
Şu anda tek farkları kendilerini kaynana sıfaatına koymaları.
Asla kendisine bu hakkı vermeyin ve biraz sesinizi çıkartın.
Ne kadar cıvıtan kayınvalide var şu devirde aman Allah'ım!
Ben olsam bir şekilde cdmi alırım kayınvalideyede kopyasını falan vermem.
Düğün resimlerinizi size vermeyecek kadar kendini bu kadar üstün nasıl görüyor ki?
Lütfen yumaşak yüzlü olmayın bu kadar..Zamanında kayınvalidelerde bizim gibilerdi.
Şu anda tek farkları kendilerini kaynana sıfaatına koymaları.
Asla kendisine bu hakkı vermeyin ve biraz sesinizi çıkartın.
canım ne güzel anlattın.keske okusa bunlarıı.ya saygısızlık olcak aman kırılcak diye nasıl diceğimi bilmiyorum .desemde gelince bize izleriz dedi yaaa:S al kıızım götür demedi gelince izleriz okadar hiç yüzüme bakmadan söledi bide.kendi kızının cd si kendisinde .benimki neden kaynanamda kalıcakmış yaa eşimin umrunda değil zaten
benim anlatacağımda dertmi bilmiyorum ama beni bu durum rahatsız ediyor.9 ay oldu evliliğimiz.baska sehirde yasıyoruz.eşimin ailesi ve benim ailem aynı sehirde.düğünümüz istanbulda oldu biz adanaya geldk iş nedeniyle.düğünumuz istanbulda olduğu için düğün resimlerimizi ve cd mizi kayınvalidem biz balayındayken gdip almış.biz döndüğümüzde istanbula gittik baktım oturmuş tek basına izliyor.hiç demiyo kızım gel sende izle düğününüzü.neyse gectim bunu albümede el koymuş.
bi gün yine gitmiştk ist ben dedim anne albümü verde götüreyim dedim cdyide..albüm yukarda al dedi.cd yide görümcem var ayse ..ayse izlemedi dedi kayınvaldem .istersen git al dedi salonun kapısını actı sonuna kadar itikledi.bende iyi izlesin alırım bidaahakine dedim ..sonra aradan aylar gecti 9 ay oldu dün bize geldi.anne dedim size gelince resimler varya onları coğalttırayım bizdede olsun sizdede cd yide coğalttırayım dedim oda dediki aaaaa veremem sende albumdeki resimlerden vermessen vermem.bende dedimki daha 9 ay oldu kendi düğün cdmi izleyemedim ..dediki.bize gelince izleriz..allahım ya uyuz oluyorum hiç demiyor gelince al götür kızım yada coğalttır iyi fikir demiyorr.istemesem albümde onda kalıoduu ...kıskanclıktanmı yapıyor sizce yoksa ne yanii???eşime söledim bu sabah dioki sen akrabalarına falan isterlerse verirsin die öle yapıodur dio:s off yaa sinirde uyurken dişlerimi sıkmışım okadar sinirleniyorum yaa
şimdi bi dahaki gittiğimde ne yapayım nasıl davranayım????ne diyim kızlar yardımcı olun
eşime kalsa dioki 10 sene sonra izlemek doğrusu bence ozman keyfi çıkarmış:eşim bişey diyemezki annesine sen al diyorum ozaman susuyor.off küçücük şeyleri takıyosun diyo.onlarda olsa ne olcak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?