Siz olsanız bi şans verir miydiniz?

Birde değil 2 çocuk. Davul bile dengi dengine. Baştan daha problemli bir evliliğe adım atmayı gözün kesiyorsa sen bilirsin

Erkeklerin her türlü giderinin olması çok can sıkıcı .tam tersi durum olsa asla evlilik düşünülemezdi .29 yaşında bekar kadın 2 çocuklu adama evet bile diyebiliyor şaka gibi
Aslında bence tam tersi kadının her türlü gideri var . Kaba Anadolu tabiri ile delikli boncuk asla yerde kalmaz derler. Ama malesef toplumda öyle bir algı var ki bir kadın hele yaşı 30a yaklaşmış ise hele bosanmissa 55 yaşında adam gelse öpüp başına koymalı . 33 yaşındayım evlenip ayrıldım çocuğum yok iki çocuklu adami asla kendime layık görmem . Beni elde edip ikna etmesi için kırk dereden su getirmesi lazım ki zor . Değerimizi bilmiyoruz malesef .

Çocuklar kimde kalıyor?
Her şeyi geçtim zaten aşk ilişkisi bile değil mantık bunun neresinde
Mantık kısmı şu evli bir kadın olacak :) evli statüsüne yükselecek:) çünkü evlilik :) geri kalan şeyler olmasa da olur yeter ki medeni durum evliye cevirsin kendini

iki cocik birde anne nasil degisik bir tipmis cocuklari 1 2 ay babaya biraksa yaz donemi ne yapacaksınız gorusme zor olacak herseylere cocuklar dahil olacak anneye birsey olsa omur boyu baba bakacak bunlari kaldiracakmisiniz
Cocuklar babaya hic gelmiyormu baba ilgisizse bugin yarim sizin çocugunuzada ilgisiz olacak
Bende olumsuz düşünüyorum tabiki hiç evlilik geçmemiş olsa tanınabilir birisi ama eksiler çok fazla

Selamlar
Uzun zaman sonra tekrar buraya bişeyler yazıyorum hem sohbet hemde benimle aynı durumu yaşayan var mı merak ettim. 29 yaşında bekarım 1 buçuk yıldır da kendi isteğimle tekim. Bi aile dostumuzun oğlu var benimle görüşmek istedi ailesi vs iyi insanlar ailece tanıyoruz yıllardır. Tek problem evlenip ayrılmış 2 çocuğu var eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar önceden de olan problemleri biliyorum az çok. Kendisi 3 4 yaş büyük benden siz olsanız napardınız şimdi çocuğu problem Olmaz kesinlikle diyo annesi falan bu gibi durum yaşayanlar yorum yapabilirse ii sevinirim
Kesinlikle problem olur bulaşma

Selamlar
Uzun zaman sonra tekrar buraya bişeyler yazıyorum hem sohbet hemde benimle aynı durumu yaşayan var mı merak ettim. 29 yaşında bekarım 1 buçuk yıldır da kendi isteğimle tekim. Bi aile dostumuzun oğlu var benimle görüşmek istedi ailesi vs iyi insanlar ailece tanıyoruz yıllardır. Tek problem evlenip ayrılmış 2 çocuğu var eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar önceden de olan problemleri biliyorum az çok. Kendisi 3 4 yaş büyük benden siz olsanız napardınız şimdi çocuğu problem Olmaz kesinlikle diyo annesi falan bu gibi durum yaşayanlar yorum yapabilirse ii sevinirim
Hayır uygun değil. Kendin gibi bekar biriyle birlikte ol. 29 yaş ne ki ?

Annede ama sürekli irtibat olacak illaki buda çok büyük problem olacak
Ben çocuklu biriyle evlendim sizinle aynı durumda bekarken. Bazı maddeleri sayayım dikkat edebileceğiniz:
- Eş adayınız ile eski eşi arasındaki iletişim ne boyutta, sınırlar belirlenmiş mi? Lakayt ya da kanlı bıçaklı bir iletişim mi var? Yoksa iki insan gibi medenice konuşabiliyorlar mı? (Ki taraflardan biri evlenmeye karar verdiğinde bu durum da değişebilir)
-Çocukların görüş günleri ile ilgili çizgiler nedir? Ortak bir yol mu bulunuyor yoksa eski eş hayatını yaşamak adına (siz evlenirseniz) en olmadık şekilde türlü bahanelerle çocukları gönderiyor mu? Yani son dakika çocukların ortaya çıktığı planlar mı var? Çocuk kaynaklı aramaların isteklerin sıklığı ne?
-Evlilikteki maddiyat planınız nedir? Nafaka dışında gelecek eşinizin hangi koşullarda ve ne miktar göndermeyi düşündüğünü düşündünüz mü? Bir gün ansızın siz ortak çocuğunuza kendi maaşınızla bakarken, eş tüm maaşını diğer çocuğun kolej masrafına gönderebilir. Maddi olarak her şey öncesinde dikkatle konuşulmalı.
-Çocuklar başlı başına problem değillerdir fakat ebeveynler sağlıklı davranmazsa normal çocuklardan çok daha zorlanabilirsiniz boşanmış aile çocuklarında. Anne mesela eski eşinin evliliğini destekliyor mu? Çocukları size düşman etmesi ve çocukların sizi ailenin yeniden beraber olmasını engelleyen kişi olarak görme meselesi çok olası. Üzerine müstakbel eşiniz "bu çocuklar travmatik, zaten beni de az görüyorlar" mantığıyla çocukların çok daha saygısız ve sınır bilmeyen olmasına göz yumabilir. Ve üzerine size de "ağzını açmaya hakkı olmayan anne" rolünü yükleyebilir.
-Eşiniz ailesine bağlı biriyse ailenin önceki evliliği ve geline olan tavrı ne? En minik örnekte size yanlış isimle hitap etmekten tut boşanma travması olan torunlar bahane edileceği için tüm sülaleyi kendi konularınızın içinde müdahale ederken bulabilirsiniz. Evliliğinizdeki her olayı siz, eşiniz, çocuklar, eski eş, dede, kayınvalide vs olarak yaşamaya başlayabilirsiniz.
-Son olarak siz eğer aşık olsanız bile bu anlayışı gösterip sorumluluğu alırken; siz aynı konumda olsanız eşiniz bunları sizin için yapar mıydı? Yoksa iki çocuklu ve eski eşli bir kadınla bekar haliyle uğraşmaya değmez olarak mı bakardı? Bu sorunun cevabı çok önemli çünkü ileride evlenirseniz limitinizi bu cevap belirleyecek.

Detaylı olarak yazdım, çünkü gerçekten düşünerek adım atmalısınız.

Selamlar
Büyük konuşmak istemem ama ben sorun yapardım 🥺 kabul etmezdim

Selamlar
Çocuğu problem olmaz ne demekmiş? Sizinle evlenecek olursa çocuklarını mı silecek oğlu? Çocukları problem olarak mı görüyorlar? Üstelik kadın da değişik bir tipmiş deyip geçmek ne kolay. Madem değişikti adam niye 2 çocuk yapmış? Kabahat sırf kadında değildi herhalde, adamın da yanlışları vardır. Yani adam mecbur çocuklarıyla ilgilenmek zorunda, kimse kendini kandırmasın. Eski eşiyle de diyalog kurması gerekiyor. Ben sizin yerinizde olsam kibarca reddederdim.

Selamlar
Deli misin koşa koşa uzaklaş...çocuğu olmayan bir insan çocukluyla olmamalı..çok zor yanı...üstelik 2 çocuk..göz göre göre kendini ateşe atmak olur anca

eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar

Gördüğüm duyduğum boşanmaların neredeyse %80'i erkek ve erkek ailesi yüzünden o yüzden çocuğun ailesi tabi ki yoğurdum ekşi demeyecek bizim oğlan iyiydi gelin değişikti diyecek.

Bir de aşk yok sevgi yok tanımıyorsun bile neden risk alacaksın ki?
Çocuklar uzakta yakında fark etmez sonuçta çocukları var mı var illa gelip gidecek konuşacak öncelikleri çocukları olacak.
29 yaşında dünyada başka erkek kalmamış gibi acele edip şans vermeyin.

Çocuğuyla birlikte beyaz atlı prens gelse evlenmem. Kendi öz kızımdan başkasının sorumluluğunu almak istemiyorum.

Back
X