Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

18 yasinda kacarak kayinvalide evine gitmissin.
Okumuyorsun, calismiyorsun, evde hic is yapmiyorsun.
Saat 11'e kadar uyuyorsun.
1 yilda sadece 1 kez yemek yapmissin, kendin yiyip kalkmissin.

Acikcasi senin bana cizdigin profil de gayet sinir bozucu, kusura bakma. Kayinvalide yemegi dokmekte hakli midir bilemem, ne kadar yanmis, artik dokulmesi mi gerekir, yoksa tamamen gicikligina mi yapmistir gormedim bilemem, ama sana sinir olmasinda hak verdim. Ben olsam ben de istemem.

Evde hic ise el surmedigine gore, arkanizi kayinvalide topluyor. Yemeginizi suyunuzu o veriyor, sen uyumaya devam et ogleye kadar. Gercekten sinir bozucu durumlar bunlar. Bir arkadasin dedigi gibi, elini hic bir ise surmeyen, butun gun uyuyan sus bebegini ben de istemezdim evimde, kadin sanki gelin almamis da cocuk evlat edinmis kendine.

Sen o yemegi yaptin da "anne yemek yaptim, alti biraz tuttu ama tadinda birsey yok, gel sofrayi kurdum" dedin de kadin mutfakta yemek mi dokmeye gitti?

Burda bize bile "ee o da 15'inde evlenmis" gibi cevaplarin var. Yani dik basli biri oldugun ve o kadinla evde kendini yaristirdigin belli. Belli ki soguk ve itici bir tavir sergiliyorsun evin icinde ona da.

Bence bir an once kendi evinize cikin. Gerekirse tek odaya gidin. Milletin evine gitmis, bir de yuk olmussun. Maddi olarak degil, hic bir yardimi bile dokunmayan bir kiz olarak yuk olmussun. Boyle biriysen, evinde kaldigin kisi tarafindan sevilmeyi, bas taci edilmeyi bekleme. Kim olsa bir yere kadar ceker, bir zaman sonra artik batarsin. Kayinvalidene batiyorsun artik belli ki.

Madem o evin gelini olmussun, kizi olmussun. Senin dort donmen lazim o evde diye dusunuyorum. Kadin size evini acmis sonucta. Sen inatlasmayla, yatmayla ugrasiyorsun. E o zaman ne diye elalemin evine kuruldun derler? Gideydin kendi evinin hamini olaydin.

Kapatıyoruz, herkes dışarı çıksın, içerde kalmayın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…