Bnde küçük ewliyim yani ámá ergen yasimi geçtim küçük ewlenendede hayata erken atılıyor kynna derdi filan oyle oluyor o yuzdn kiz dili bozuk ámá iste.....ergencik laflarda demeyin lutfen
E ablamla eltiyim yazmışssın , nişanı da atmış.
Ablanla el ele tutuşup mu kaçtınız ne yaptınız
Kadiscim simdi nick vermiyim ama özellikle iki kişinin konu sahibini çileden çıkardığını düşünüyorum tabi olumsuz yorum olucak ama olumsuz yorumunda bi adabı var ve kk kadınları çok seviyo vurun kah...ye yapmayı bunu konu sahibine söylemedim genel olarak durum bu düşene bi tekmede biz vuralim mantığı var güzellikle anlatmak bu kadarmi zor acaba?tolin daha ilk olumsuz yorumda hakarete ağır laflara başladı konu sahibi zaten.sorun yaşının küçük olması falan değil bu kız sınırları bilmiyor.k.validesinden duya duya bu tür hakaretler normal gelmeye başlamış ona,iki olumsuz yorumda basıyor hakareti.kimse melek olamaz zaten ama 18 yaşında olan biri de laflarını biraz bilmeli,3 yaşında çocuk değil ki.
Anladım canim :))Canım herkese öyle demiyorum zaten 30 yaşımda olup bu tavırları olsaydı onada ergen derdim yaşla çok alakası yok tavır önemli
Kadiscim simdi nick vermiyim ama özellikle iki kişinin konu sahibini çileden çıkardığını düşünüyorum tabi olumsuz yorum olucak ama olumsuz yorumunda bi adabı var ve kk kadınları çok seviyo vurun kah...ye yapmayı bunu konu sahibine söylemedim genel olarak durum bu düşene bi tekmede biz vuralim mantığı var güzellikle anlatmak bu kadarmi zor acaba?
Kadiscim simdi nick vermiyim ama özellikle iki kişinin konu sahibini çileden çıkardığını düşünüyorum tabi olumsuz yorum olucak ama olumsuz yorumunda bi adabı var ve kk kadınları çok seviyo vurun kah...ye yapmayı bunu konu sahibine söylemedim genel olarak durum bu düşene bi tekmede biz vuralim mantığı var güzellikle anlatmak bu kadarmi zor acaba?
Of 18 yaş nedir ki...Bu yaşta evlilik,evişleri,kayınvalideyi idare etmek,of ki ne offf.
Boyundan büyük işe kalkışmışsın.Kayınvalidenin yemeği dökmesi hiç hoş olmamış ama yemeğe gelene kadar başka sorunlarınız olduğu belli oluyor.
Sana tavsiyem,mümkünse hatta mümkün değilse bile eğitimine devam et.Açıköğretim de olabilir.
Bu arada ne yapıp edip çalışmanı öneririm.Hem evden uzaklaşmış hem ayrı ev hayalin için para biriktirmiş olursun.
Sakın ama sakın ayrı eve çıkmadan veya en azından 21 olmadan çocuk düşünme.Korunuyorsan bile 2 türlü korun.
Bu yaşta,bu durumda bebek sahibi olursan bitersin.
Bence evde anasına babasına kocasına sinirlenen hıncını kk dan aliyobazı arkadaşlar da gerçekden neye bu kadar sinirli ne sorunları var bilmiyorum ama acaip atarlanıyolar bütün hırsını konu sahibinden alıyorlar öyleki bazı konularda artık insanlar not düşüyo nolur saldırmayın nolur kızmayın aşalamayın kötüyüm zaten diye nedir arkadaş bu ya
konuyu başından sonuna okuyyayım dedim 20 sayfada beynim yandı konu sahibi arkadaşım söz konusu kaynana olunca şartellerim atar asla objektif olamam ama konu herzamanki gibi saptı bende objektifliğimi yakaladım erken yaşda evlenmişsin birde kayınvalide ile oturmak zorunda kalmışsın sana nedne evlendin kayınvalide ile oturulurmu demiyeceğim olan olmuş o an öyle uygun muş öle yapmışsın maddi imkansızlıklardan dolayı zaten bi insan mecburiyetten oturur kayınvalide ile kimse parmağını gözüne sokmaz yoksa yemek olayına gelince ben 4 5 yıllık evliyim 1 ay önce öğrendim pilav yapmayı geç öğreniyorum :) olabilir sende dibine tuturmuş yada fazla sulu yapmış tuzlu yapmış olabilirsin gelipde aklı başında olgun bir insan pat diye çöpe döküyorsa direk savaş istiyorum demekdir zaten hakaret ederek eşşek gibi yatıyorsun vs diye kaşınmış e olgun olan o 18 yaşında olan sensin o böyle ateşe benzin dökmeye devam ederse işte yapılmaz o evde erkende kalkılmaz yemekde yapılmaz elini uzatamazsın bişeye sığıntı gibi olursun buda insanı gerer e birde ailenle aran bozuk kaçmışsın vajinusmusda var bunlar geçecek borçlar bitecek kendi evine çıkacaksın ama bu durumlarda evlilikler hasar görür ve telafisi olmayacak yollara girer sen kocanla arandaki ilişkiye dikkat etmek adına ve kendi ruh sağlığın için pozitifliğini kaybetme kib u yüzden sana tavsiyem kendin için erken kalk 11de harbiden geç yani gün bitiyo kalk güzel bi kahvaltı hazırla gülümse kaynananı ya hiç görme yada insan olarak gör oda bi anne evini temizle kendi yaşadığın alan şimdilik giyin makyajını yap kendinle uğraş eşin akşam eve geldiğinde gergin bi anne evde yaramazlık yapmış bi eş bulmasın ki ilerde ayrı eve çıktığınızda kaynana yerine kocan geçmesin sürekli zıtlaşma sorun kavga sonu kötü olur daha yaşın genç bu kadar gergin agresiflik sana zarar
tabii garip ya da kışkırtan yorumlarda oldu canım ama olumlu eleştirilere,güzelce anlatanlara da hiç kulak asmıyor ki arkadaş.
Bence evde anasına babasına kocasına sinirlenen hıncını kk dan aliyo
dogru diyorsunnnn :)))aynen bazen evdeki çocuğunu kocasını azarlar gibi konuşuyoruz bazıları varkiii sırf kavga çıksın ortalık canlansın dalgamıza bakalım diye yazıp ortalığı karıştırıp kenara çekilen var onlar bir yazıyo milleti köpürtüyo kenara çekiliyo
aynen bazen evdeki çocuğunu kocasını azarlar gibi konuşuyoruz bazıları varkiii sırf kavga çıksın ortalık canlansın dalgamıza bakalım diye yazıp ortalığı karıştırıp kenara çekilen var onlar bir yazıyo milleti köpürtüyo kenara çekiliyo
Bence konu sahibi kafa buluyor herkesleCanı sıkılmış buraya üye olup milleti ayaklandırmışmresmen. Kusura bakmayın bence ne evli ne de evden kaçtı, hepsi uydurmaca !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?